Sjovogkreativ Reviews

TrustScore 4.5 uit 5

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg køber efterhånden alt for mange rhinsten herinde fra, de har alt, ikke kun rhinsten, men hver gang mine veninder ønsker en farve så bliver de somrene mere i tvivl efter at ha set det kæmpe sto... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg havde ellers overvejet at købe hos en af de store leverandører, men fordi jeg stadig sad og ventede på en 3 ugers lang forsinket ordre (fjernvare), turde jeg ikke bide an på det. Derfor valgte jeg... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk kundeservice, venligt personale, kæmpe stort udvalg, gode priser, altid super hjælpsomme. Jeg har været kunde i flere år og har altid været super tilfreds med mine køb og den fantastiske... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg søgte efter sorte selvklæbende halvperler i en del hobbybutikker her på Sjælland og fandt bare ikke nogen. Så googlede jeg og fandt Sjovogkreativ.dk og var heldig at de havde lige præcis,... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Hobbywinkel

Geschreven door het bedrijf

Her hos Sjovogkreativ.dk kan du finde alt i festartikler til din børnefødselsdag, barnedåb, temafest, mærkedag, konfirmation og fødselsdag. Her kan du også finde et stort udvalg af hobbyartikler til børn og voksne.

Uitstekend

TrustScore 4.5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Heeft 66% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

31 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Købte mal efter tal

Købte mal efter tal.
Uha det er bare sååå dejligt.
Kan kun varmt anbefales.
Prøv det og glæd dig selv.

10 juli 2022

Hej Anne-Dorthe.
Mange tak for din fine anmeldelse.
Vi er rigtig glade for at høre, at du er tilfreds med dit køb hos os. Det betyder meget for os.
Naja

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Det var første gang jeg prøvede at…

Det var første gang jeg prøvede at bestille hos dem mandag den 08/03/21
Og det var super fint og modtog allerede onsdag 10/03/21 Så det var hurtig levering og alt var som forventet og intet dårligt

12 maart 2021

Hej Anna.
Vi er rigtig glade for at høre, at du er tilfreds med din ordre.

Har intet dårligt

Har intet dårligt
Dejlig nem hjemmeside med hurtig levering og gode priser :)

3 maart 2021

Hej Laura.
Det er vi rigtig glade for at høre.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hurtig levering og god kvalitet.

Hurtig levering og god kvalitet :)

Hjemme siden er dejlig nem og bestille fra, hvor de har et rigtig godt udvalg af produkter.
Jeg vil helt sikkert købe der fra igen.

21 april 2020

Hej Sarah.
Vi er rigtig glade for at høre, at du er tilfreds med at handle hos os.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hurtig levering og god service

Hurtig levering og produkter af fin kvalitet. Det er ikke sidste gang jeg handler hos SjovogKreativ..
Har også skrevet til dem på Facebook og fået lynhurtig svar.
Super super!..

11 maart 2020

Hej Karina.
Mange tak for din anmeldelse.
Vi er rigtig glade for at høre, at du er tilfreds med dine produkter og har haft en rigtig god oplevelse hos os. Det betyder meget for os.

Sjovogkreativ.dk

Ekstraordinær god service.

Ekstraordinær god service.
Virkelig god service, svarer hurtigt på mails, sender gerne selvom det ikke er bestilt i første omgang.

12 oktober 2017