Alt for meget snak og ingen effektivitet. Få en pris over telefonen, men sender en regning der er noget højere. Første behandling for myrer har ingen effekt, ringer og snakker med ham, han siger det e... Toon meer
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
God rådgivning og effektiv behandling…
God rådgivning og effektiv behandling mod væggelus
Fantastisk service
AAA+ Skadedyrsbekæmperen v/Jeppe er fantastisk kompetent og har mange års erfaring med skadedyr. Jeg og min datter har haft Jeppe ude i vores hjem og han forklarer tiltag og konsekvenser på en grundig måde. Man kan altid kontakte Jeppe og han giver sig tid til at rådgive og svare på alle slags spørgsmål.
Anbefales på det varmeste.
Vi har haft en rigtig god oplevelse med…
Vi har haft en rigtig god oplevelse med AAA+ Skadedyrsbekæmperen og Jeppe. Han er grundig, rolig og rigtig god til at forklare problemet på en letforståelig måde. Samtidig var han god til at dæmpe vores bekymringer omkring væggelus, hvilket gav os stor tryghed.
Vi kan varmt anbefale Jeppe og AAA+ Skadedyrsbekæmperen.
Jeg vil gerne give min varmeste…
Jeg vil gerne give min varmeste anbefaling til AAA+ Skadedyrsbekæmperen i Bagsværd for et yderst professionelt stykke arbejde. Fra første kontakt til opgavens afslutning har forløbet været præget af stor ekspertise og høj kvalitet. Hele teamet udviser en fantastisk imødekommenhed og menneskelig forståelse – og en særlig tak skal lyde til Jeppe for hans fremragende service undervejs. De får mine absolut varmeste anbefalinger herfra! Tusind tak for et flot og tilfredstillende stykke arbejde hele vejen igennem👌
Spild af mange penge
Total useriøst. Vi har myrer i væggen og der kommer en forvirret gut ud, der plasker hele kælderen til med væske på 10 minutter. Jeg spørger, hvad vi skal gøre, hvis myrerne fortsat er der efter behandlingen - det er de ikke forsikrer han. Nu tre dage efter er der stadig myrer, jeg er til gengæld 1895 kr. fattigere. For 10 minutters service. Helt til grin - brug ikke dette firma.
12000 i timen - og problemet er ikke løst
Vi ringede for at få hjælp til et myreproblem i væggen mellem stue og soveværelse. 4 timer forsinket, uden varsel, kommer en mand med en kæmpe sprayflaske med gift, som generøst bliver sprøjtet ud indvendigt og udvendigt.
Knap 2000 kroner koster besøget, som tager 10 minutter og ikke involverer anden rådgivning end at vi bør købe deres fulde pakke på 5000 + det løse.
Da myrerne fortsat vælter frem dagen efter, kontakter jeg Jeppe, som giver mig en lektion i myrers biologi, som jeg ikke har bedt om, og igen forsøger at tale mig varm på at købe hele pakken. Jeg gør det klart, at det nok ikke ligger lige for, da vi ikke føler, deres behandling eller rådgivning har hjulpet. Til gengæld er vi knap 2000 kroner fattigere.
En timeløn på 12.000 kroner for at pjaske myregift på vægge og gulv uden rådgivning og effekt er vanvittigt. Forløbet bør give anledning til ransagelse af arbejdsgange og prissætning. Ellers er der noget helt galt med etikken.
Eminent oplysning og fantastisk service.
Havde besøg af skadedyrsbekæmpern for væggelus
Havde besøg af skadedyrsbekæmperen for at jeg kunne komme af med mine væggelus. Super hurtig og effektiv service.De var væk efter bare to besøg, kan klart anbefale dem
Skadedyrsbekæmperen
Vi havde besøg af Skadedyrsbekæmperen i forbindelse med behandling mod skægkræ, og vi er meget tilfredse med hele oplevelsen. Han kom til tiden, var venlig og tog sig god tid til at forklare både problemet og behandlingen på en forståelig måde. Man kunne tydeligt mærke, at han havde stor erfaring og styr på sit arbejde. Behandlingen blev udført grundigt og effektivt, og vi følte os i trygge hænder fra start til slut. Kan varmt anbefales til andre, der har problemer med skægkræ.
Særdeles effektiv rengøring
På anbefaling brugte vi dette firma til rengøring i et arvet hus der ikke havde set rengøring i mange år.
Resultatet var virkelig flot. Det var en virkelig grundig rengøring som måske vil gøre huset lettere at sælge.
Mine bedste anbefalinger
Jeg havde et problem med borebiller og fik en fantastisk kompetent og venlig vejledning. Det handlede om at løse problemet ikke om at tjene penge. Jeg kan kun give mine bedste anbefalinger.
Ringede vedr. Væggelus..
Skadedyr bekæmpelsen kom og sprøjtede og dampede. Han konstaterede at der også var et problem med skægkræ og behandlede også disse for samme pris.
Kan varmt anbefales!
Kan varmt anbefales!
Vi havde problemer med skadedyr, og fra første kontakt blev vi mødt af en professionel og venlig service. Skadedyrsbekæmperen kom til tiden, forklarede grundigt hvad problemet var, og hvordan det ville blive løst. Behandlingen virkede hurtigt, og vi har ikke haft problemer siden.
Det var tydeligt, at der var styr på både faglighed og kvalitet, og prisen var helt fair. Super god oplevelse – vi vil helt sikkert bruge dem igen, hvis behovet opstår.

Antwoord van Skadedyrsbekaemperen
Troede vi havde valgt et dygtig og…
Troede vi havde valgt et dygtig og kompetent firma, men det skulle vise sig at være det modsatte. Vi havde skadedyrsbekæmperen ude midt oktober, fordi vi havde mistanke om mus. Slutresultater efter besøget blev, at der blev lagt nogle giftposer i krybekælder og i en inspektionslem - vi kunne forstå, at der i alt var lagt 5-6 poser. Efter et par uger kunne vi konstatere, at der stadig var aktivitet. Vi kontaktede et andet selskab da vi ikke havde den bedste mavefornemmelse med skadedyrsbekæmperens “indsats” - hertil skal også nævnes at deres gennemgang og efterfølgende indsats i et hus på omkring 330 kvadratmeter kunne klares på omkring 20-30 minutter. Det andet firma lavede en grundig gennemgang af hus både indvendigt og udvendigt og kunne på baggrund af gennemgangen konstatere, at der kun var lagt en giftpose i husets krybekælder - som i øvrigt mere eller mindre var kastet ned uden de store overvejelser omkring, hvor det ville være godt at ligge sådan en pose ift. dyrets færden. Skadedyrsbekæmperen ville have betaling via straksoverførsel, hvilket de fik. Vi mangler dog stadig vores faktura fra det udførte arbejde.
Supergod service og behandling
Vi havde væggelus, Skadedyrsbekæmperen kom ud, gav en god og meget udførlig gennemgang af hvordan vi skulle forholde os. Prisen var fornuftig, men da vi skulle have behandlet et par rum mere blev regningen naturligvis lidt større. Vi fulgte anvisningerne og blev fri for væggelusene efter 2 behandlinger.
Firmaet tørdampede gratis det tøj der ikke kunne tåle 60 grader vask. Så vi sparede rundt regnet 2000 kr. i Renseriregning.
Jeg ringede en fredag aften og spurgte…
Jeg ringede en fredag aften og spurgte til nogen små dyr i køkkenet. Han kom med en masse gode råd og info til hjælp og sagde jeg bare kunne kontakte igen hvis de ikke forsvandt.
Ok behandling mod væggelus, men holder ikke de priser der loves
Behandlingen mod væggelus var i sig selv fin, og skadedyrsbekæmperen er næsten kommet i mål med af få dem udryddet.
Oplevelsen med skadedyrsbekæmperen og Jeppe er dog blevet ødelagt efter fakturaen kom. Den er væsentlig dyrere end end hvad Jeppe lovede telefonisk. Faktisk er prisen 30% dyrere på 1. besøg og 50% dyrere på 2. og 3. besøg.
De kunne i første omgang ikke selv forklare den forhøjede pris, men pludselig var det en meget mærkelig og uholdbar forklaring.
Hvis I vælger at bruge skadedyrsbekæmperen, så sørg for at have aftalerne og prisen på skrift.
myrebekæmpelse abonnement- hold…
Købte myrebekæmpelse abonnement- hold da op det var spild af penge.
Har aldrig haft så mange myre, og når der bliver sprøjtet - er det opad vægge og møbler. Kan bestemt ikke anbefale
Jeg har fået super vejledning af Jeppe
Jeg har fået super vejledning af Jeppe; endda uden beregning. Virkelig fin service !
Jeg ringede for at få råd og…
Jeg ringede for at få råd og vejledning, da jeg har mus på mit loft.
Jeppe var meget imødekommende og tålmodig med alle mine mange spørgsmål, og gav mig i stedet gratis råd frem for at lægge et dyrt besøg.