Bedrijfsgegevens

1. Makelaars

Geschreven door het bedrijf

SkagenBolig er din lokale ejendomsmægler med en mere moderen tilgang til boligmarkedet. Vi satser massivt på de mange muligheder, der findes på sociale medier, hvilket sikre, at vi på bedst mulig vis kan arbejde effektivt og økonomisk med data, og vi kan med større sandsynlighed ramme potentielle købere til din bolig. Alt dette i kombination med vores markedsføring, som er af høj kvalitet og sikrer mere synlighed, så vi i sidste ende gør vores for at sikre dine økonomiske værdier.

Contactgegevens

2 sterren
1 ster

Heeft 50% van zijn negatieve reviews beantwoord

Skagens bedste mæglerforretning

Fra dag et mødte vi en professionel mægler som havde sat sig ind i den bolig vi ønskede at sælge. Forberedt og med ideer til hvordan man kunne fremskynde salget. Vi var under hele forløbet informeret og alle aftaler blev holdt.

4 juli 2025

Meget kompetente ejendomsmæglere hos SKAGENBOLIG

Jeg har haft en fantastisk oplevelse med ejendomsmæglerne fra SKAGENBOLIG.
Fra første møde følte jeg mig i trygge hænder.
De var professionelle, imødekommende og dygtige til at nytænke hele salgsprocessen. Deres engagement og grundige tilgang gjorde en kæmpe forskel – og huset blev solgt på meget kort tid!

De leverer med perfektion og engagement – og det gør en stor forskel.
De forstod både markedet og mine behov, og deres måde at kombinere faglighed med
menneskelig forståelse gjorde hele processen nem og skabte en oplevelse præget af både tillid, perfektion og overskuelighed – og resultatet taler for sig selv.

Jeg giver mine varmeste anbefalinger – her får man virkelig kvalitet hele vejen igennem.

30 juni 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Efter et år hos en anden mægler

Efter et år hos en anden mægler, benyttede vi chancen for at skifte til en mægler efter kontraktens udløb. Det blev en fantastisk oplevelse, da Skagenmægleren allerede fra første møde gjorde de os klart, at de huse de fik i kommission ikke blot var huse, men folks hjem. Dette var helt i tråd med vores egen opfattelse af en hushandel.
Denne opfattelse holdt stik hele vejen igennem salgsprocessen.
De to mægleren holdt os orienteret gennem hele salget.
Vi kan med baggrund heri, samt deres rolige og meget behagelige samtaler varmt anbefale Skagenbolig, hvis du står overfor et salg eller køb af nyt hjem.

22 juli 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Venter på 2. Måned for refusion

Ja så er vi her igen, vi gad ikke mere kamp med dem, men accepterede at skulle få 10.000kr for et tag som blev fjernet.
Nu er der gået to måneder, ingen tilbagebetaling, ingen svar på mail fra Christian......
HOLD JEG LANGT VÆK, SOM SÆLGER OG KØBER.....

30 juli 2025
Logo Skagenbolig

Antwoord van Skagenbolig

Kære Christian,

Tak for din tilbagemelding.
Vi er kede af, at oplevelsen ikke har levet op til dine forventninger. Det er naturligvis aldrig vores ønske, at en handel skal give anledning til frustration.

Vedrørende refusionsopgørelsen er det helt almindelig praksis, at denne udarbejdes og afregnes op til 30 dage efter overtagelsen – som også beskrevet i den købsaftale, du har underskrevet. Det gælder også eventuelle kompensationer, som er fastsat i samme aftale og som du har underskrevet.
Som ejendomsmægler er vi i henhold til lovgivningen forpligtet til at varetage sælgers interesser, men vi bestræber os altid på at skabe en tryg og ordentlig proces for både køber og sælger. I denne sag har vi løbende informeret og håndteret forløbet loyalt og professionelt – i tæt dialog og med jeres godkendelse undervejs.

Vi har desuden forelagt sagen for Dansk Ejendomsmæglerforening, som har vurderet, at håndteringen har været korrekt.

Afslutningsvis vil vi nævne, at vi naturligvis ikke bøjer os for pres eller trusler – heller ikke når der ringes og meddeles, at vi vil blive hængt ud offentligt, hvis ikke der overføres yderligere penge, eller kompenseres med at vi køber vin til dig. Den form for adfærd er ikke forenelig med en saglig og professionel proces, og vi tager klart afstand fra det.

Vi ønsker dig alt det bedste fremadrettet.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Svindel !!

Svindel !!
Svindel !!! Christian Strøm er stor bedrager han kræver penge før start og derefter blokere han en og vi har også på overvågning hvor han stjæler 3 af vores udendørs lamper !!!

Undgå om alle omstændigheder ham og hans forretninger da det er decideret svindel

19 december 2023
Logo Skagenbolig

Antwoord van Skagenbolig

*FALSK ANMELDELSE

Kære Thomas eller rette vedkommende,

Vi er dybt foruroligede over den anmeldelse, du har indgivet, da den indeholder alvorlige påstande, som vi tager stærkt afstand fra. Vi vil gerne understrege, at vi ikke har nogen kundeforhold til en person ved navn Thomas Jensen eller lignende.

Vi har straks videregivet din anmeldelse til vores advokat, som vil indlede dialog med Trustpilot for at få adgang til de relevante oplysninger. Vi vil gerne understrege vigtigheden af at tage ansvar for ens handlinger, og hvis der er foregået ulovlige aktiviteter, bør dette rapporteres til de rette myndigheder. Derfor vil vi opfordre dig til at overveje konsekvenserne af dine handlinger.

Vi sætter pris på din tid og samarbejde i denne sag og håber på en hurtig og retfærdig afslutning.

Med venlig hilsen,

Christian og Max

SkagenBolig

Lees meer over geverifieerde reviews.