Skagen Vinduet Reviews

4. Deurenleverancier
  5. Deurenwinkel
  6. Houtbewerker

Geschreven door het bedrijf

Åben himmel, sol, sand & vand sætter sit præg på vinduer og døre. Vores dansk producerede elementer er skabt til, det til tider barske danske klima, som især findes i Skagen. 🌞 Vi producerer og leverer døre & vinduer til hele Danmark, og det har vi gjort i +24 år. Dermed sikre vi at danskerne kan få dansk producerede kvalitetsprodukter til deres danske huse, som desuden er med 10 års garanti 💛 Vi er meget stolte over vores danske produktion. Vi er en af de få danske virksomheder der producerer døre og vinduer i Danmark – helt fra bunden. 📍 Bestil hos os, hvis du vil have høj kvalitet og samtidig støtte og bevare dansk produktion af vinduer og døre. Vi står sammen om at satse på dansk design og kvalitet til den danske befolkning og boligbyggeri i Danmark. 🔨 Vi hos SkagenVinduet har taget et aktivt valg om at producere døre og vinduer i Danmark. Det betyder for dig, at du sammen med os er med til at sikre bevarelsen af danske arbejdspladser. Samtidigt spares der en masse Co2 - da vinduerne ikke skal fragtes fra eksempelvis Østeuropa. 🚚 Når du bestiller et dansk produceret vindue eller en dansk produceret dør her hos os, bliver pengene i Danmark. Du er derfor med til at støtte vores arbejdsplader, på vort maskinsnedkeri. 👌 Vi mener, at det at have muligheden for at købe lokale vinduer og døre, på en dansk vinduesfabrik skal være en mulighed for alle.✅ @skagen.vinduet 📸

Uitstekend

TrustScore 4.5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Wij controleren reviews

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Det er nemt at bestille - i vores tilfælde - 3 døre via hjemmesiden. Vi havde få spørgsmål hvor I var meget behjælpelig.
Levering af dørene var helt perfekt.

20 februari 2025

Antwoord van Skagen Vinduet

Hej John. Mange tak for de 5 stjerner, og din flotte anmeldelse. Vi håber at se dig igen en anden gang på SkagenVinduet.dk
Betina, SkagenVinduet.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God pris og det blev leveret meget…

God pris og det blev leveret meget hurtigere end der stod på deres hjemmeside. Kvaliteten ser også god ud.

7 februari 2025

Hej Bjarke.
Tak for din anmeldelse, og de 5 stjerner, det er vi rigtig glade for. Vi håber at kunne betjene dig på SkagenVinduet igen på senere tidspunkt.
Betina, SkagenVinduet.dk

5 stjerner er ikke nok

Den ultimative kvalitet og dansk håndværk når det er absolut bedst. Vores fagligt meget stolte tømrer udbrød - citat: det er de flotteste døre med den bedste forarbejdning jeg nogensinde har oplevet og jeg har sku’ monteret mange mange døre. Hele processen med bestilling, design og levering gav meget høj tryghed.

2 juli 2024

Hej Henrik & Annette.
Tusind tak for den meget flotte anmeldelse. Den vil blive vist til alle medarbejdere. Det varmer virkelig at få sådan nogle dejlige positive ord med på vejen og det glæder os at I er glade for jeres nye flotte døre.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Virker som solid danskproduceret…

Virker som solid danskproduceret kvalitet. Efter bestilling blev jeg ringet op af en super flink medarbejder. Der lige skulle sikre at jeg havde valgt den rette profil. Dejligt med et nærværende firma der tager der tager både deres egne produkter og kunden seriøst. Varerne er leveret til tiden. Nu skal de pakkes ud og monteres, så tiden vise om de 5 stjerner holder. PS. Min næste bestilling afgives om kørt tid.
Jimmy Frederiksværk

8 februari 2023

Hej Jimmy

Mange tak for din flotte anmeldelse og 5 stjerner. Vi glæder os til den næste opgave :-)

Levering af terrassedøre

Vi har nu fået leveret to terrassedøre i en flot mahogniudgave i et nutidigt design fra Skagen Vinduet.
Låsesystem samt termoruder er også i en fin kvalitet.
Fra tilbudsgivning til levering har kontakten været rigtig god.
Vi vender helt sikkert tilbage, når vi starter på at udskifte eksisterende vinduer med nye.

25 mei 2022

Hej Kim

Mange tak for den flotte anmeldelse af vores service og produkter. Vi glæder os, til I vender tilbage :-).

Fin solid dør

Fin solid dør
Jeg bestilte en yderdør efter mål, fra Skagen vinduet for 8 uger sider, og fik forleden dag leveret en perfekt dør, i rigtig fin kvalitet. Som allerede nu sider og pynter på huset😁

23 mei 2022

Hej.

Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med vores produkt og service, og at du allerede har fået monteret døren :-)

Utrolig god service

Utrolig god service, aflevering til tiden og en super kvalitet

24 maart 2022

Hej Jan

Mange tak for denne flotte anmeldelse af SkagenVinduet.

Og vi er rigtig glade for at høre, at du tilfreds med kvaliteten af vores elementer.

Med venlig hilsen SkagenVinduet

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Min kontakt med skagenvinduet var god…

Min kontakt med skagenvinduet var god oplevelse, de fulgte min ordre helt til dørs, de håndterede min bestilling rigtig godt og jeg var ikke på noget tidspunkt i tvivl om deres håndtering af min ordre. En perfekt oplevelse, som jeg vil gøre brug af en anden gang og kan kun anbefale andre at gøre det samme. Tak for en god kundeoplevelse.

21 maart 2022

Hej Henrik.

Mange tak for den flotte anmeldelse. :-)

Skagen Vinduet

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har købt både vinduer og døre fra…

Jeg har købt både vinduer og døre fra Skagen vinduet - og jeg er yderst tilfreds! God kvalitet, ægte dansk håndværk OG ikke mindst super god vejledning og kundeservice i forhold til hvilke elementer der lige nøjagtigt passede til mit hus!
KÆMPE anbefaling herfra!

7 september 2021

Hej Nanna

Vi er meget glade for, at have hjulpet dig med, at finde det helt rigtige :-)

Levering til aftalt tid

Levering til aftalt tid - alt er som det skal være, kan klart anbefale skagen vinduet.

24 augustus 2021

Antwoord van Skagen Vinduet

Hej Kevin - Tak for din flotte anmeldelse :-)