Det var en god ide den støvsugeren jeg kjøpte. Som hadde en type filter og beholder som jeg syntes var veldig fornuftig. Filteret tenker jeg kan bli en standard løsning på en støvsuger som er mulig å... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Jeg var litt skeptisk siden det var så mange forskjellige priser på nettet, men da lampene kom var de akkurat som på bildene 👍🏻. På tross av lang leveringstid, tok det ikke så lang til å få dem hel... Toon meer
Oversiktlig side å bestille fra. God beskrivelse av produktet. Prisen på ekspress frakt alt for høy og er et minus. Jeg fikk beskjed om 50% avslag dersom jeg skrev en anmeldelse. Den fikk jeg ikke. De... Toon meer
Hunden min elsket leken sin. Gikk helt i hundre da vi startet den. Lekte lenge alene med den. Var veldig gøy å se på! Stor suksess med leken som han får glede av lenge!
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft 18% van zijn negatieve reviews beantwoord
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Kjapp bestilling og bekreftelse på…
Kjapp bestilling og bekreftelse på bestilling.
Nå bare venter jeg på å få den tilsendt, siden den allerede er sendt.
Veldig bra behandling
Vsr lett å finne og ikke minst gode…
Vsr lett å finne og ikke minst gode tilbud 😀
Hunden min elsket leken sin
Ikke betal for ekspresslevering som…
Ikke betal for ekspresslevering som garanterer leveranse innen 3 virkedager, fra bestilling til mottatt vare gikk det totalt 16 dager, dette inkluderte behandlingstid på 3 dager, to lørdager og søndager og 9 virkedager, kr 2250,- for ekspresslevering rett ut av vinduet. Konkurrent leverte tilsvarende vare på samme tid uten ekstra fraktkostnad.
Handelen gikk glimrende
Handelen gikk glimrende, nå er det bare å vente til produktet kommer i posten😊
Det blir en god opplevelse
Meget god forklaring om produktet👍
Meget god forklaring om produktet👍
Synes produktet var større
Synes produktet var større, og av «simplere» kvalitet enn forventet basert på bildene. Rask levering, og enkel betaling.
En grei handel!
Det tar veldig lang tid med frakt
Det tar veldig lang tid med frakt. Har tatt over en uke og bestillingen min er enda ikke sendt.
Veldig enkel kjøpsprossess
Oversiktlig nettside
Veldig bra kundeservice og produkt.
Hurtig reaksjon
Hurtig reaksjon. God kvalitet til fornuftig pris.
Dit is Trustpilot