Allereerst de ruimte die je krijgt om alles in alle rust te kunnen uitproberen, niks is te veel of te lastig. De vragen zijn helder, objectief en duidelijk waardoor je gestuurd wordt zonder iets van m... Toon meer
Bestelling zat bij vervoerder in een loop. Roel gebeld (webshop). Hij heeft meteen actie ondernomen en gezorgd dat mijn bestelling de volgende dag in huis was. Dit vind ik topservice! Roel, dankjewel.... Toon meer
We hadden inline skates besteld. na twee korte ritten buiten bleek dat ze helaas niet goed zaten. Op basis van de tekst op de website: "Het komt helaas af en toe voor dat een artikel niet b... Toon meer
Geweldige service! Skeelers besteld, na 2 x gebruik lag binenkant van mn voet open door een vervelend drukpunt. Ze hebben de skeelers teruggenomen en exact op de plek waar t knelde hebben ze deze met... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
De grootste online schaats- en skeelerspecialist van Europa!
Armeniaans Schuitvlot 20, 4331NL, Middelburg, Nederland
- 0118-627779
- info@skate-dump.nl
- skate-dump.nl
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Snelle levering, goed verpakt. Niets op aan te merken.
Ik twijfelde wel even, dumpsites is toch altijd maar afwachten. Op basis van de reviews op trustpilot besloten te bestellen en dat was geheel in orde.
Zeer goede prijs kwaliteit noren
Online schaatsen besteld telefonisch prima geholpen.
Maatvoering was direct goed en de service na telefonisch contact was uitstekend.
Prima schaatsen voor scherpe prijs.
Het beste
Uitstekende service, goede prijs en snelle verzending en goed verpakt zodat alles veilig aankomt.
Advies vraag gesteld over de aanschaf…
Advies vraag gesteld over de aanschaf van een remsysteem. Antwoord: deze hebben wij niet. Gevraagd of ze dit wel kunnen leveren. Geen antwoord ontvangen. 3 mailtjes gestuurd of ze aub kunnen reageren, geen reactie. Verder ook nog de vraag gesteld of ze advies kunnen geven over de maat van bescherming. Hier helemaal geen antwoord op gekregen.

Antwoord van Skate Dump
Powerslide Swell skates…Goede service
Woensdag Powerslide Swell skates besteld en volgende dag al in huis. Goed op de hoogte gehouden via mail. Ik ben er blij mee!
uitstekende service
Elk jaar bestel ik de opvolger van mijn hardloopschoenen bij Koole sport, en mijn ervaring bij elke aankoop is dat de service en klantvriendelijkheid uitstekend zijn!!
Hartelijk dank daarvoor!!
Jorien Boidin de Die
Ik ben via via terecht gekomen bij…
Ik ben via via terecht gekomen bij Skate Dump. Het was voor mij niet helemaal duidelijk wat ik nodig had. Nadat ik een telefoontje had gepleegd, moest ik opsturen wat ik nodig had. Gelijk hierop is gereageerd, met de juiste informatie. Ik heb het besteld, en de dag later is het product verzonden. Goede service, vooral mee doorgaan. Het product zelf kan ik geen oordeel over geven, omdat dit een presentje was voor een collega.
Mooi schaatspak en snelle levering!
Excellente service; geduld en vakmanschap
We trokken naar Middelburg vanuit Leuven, ruim anderhalf uur rijden, omwille van pijnlijke voeten in mijn zoon zijn speedskates. Marianne probeerde eerst al wat mogelijk was om zijn skates bij te stellen. Toen bleek dat dit pijnlijk bleef, begonnen we nog aan een rondje skeelers passen. Paar na paar bleek niet perfect, maar het geduld van Marianne kende geen grenzen en uiteindelijk kwamen we uit bij de Luigino Struts, waar zijn oorspronkelijke frames op gemonteerd werden. Na vier (!) uur verlieten we moe maar tevreden de winkel. Gisteren werden de speedskates meteen getest op een wedstrijd en met groot succes: pijnloze voeten en een mooi resultaat. Voor onze volgende skate-noden trekken we zeker terug naar Middelburg!
Heel goed en vriendelijk advies over de…
Heel goed en vriendelijk advies over de telefoon, zeer snelle levering en afhandeling!
Schaatsen gekocht
Schaatsen gekocht, een aantal keren geprobeerd op ijs en zaten toch niet fijn. Deze mogen retourneren en volledig aankoopbedrag terug gekregen! Direct een set andere schaatsen gekocht welke wel goed zaten. Geweldige service, men loopt hier echt een stap harder voor de klant!
Wederom half product verkregen
Wederom half product verkregen.
Vraag je om een antwoordnummer. Willen ze eerst een foto waar niets op te zien is. Product anti blaren sokje. Heel ruig van binnen. En voelt dunner aan. Jammer doen niet moeilijk. Maar ja stuur t op eigenkosten. En nu weten wij t zeker. Nooit meer terug te keren. Zonde want er zijn mooie spullen die ze verkopen.

Antwoord van Skate Dump
Puik
Deskundig en lang geholpen om de voor mij beste schaatsen te vinden.
Prima retour service
Prima retour service: maat was te klein, teruggestuurd en grotere maat was snel weer geleverd.
Prima service!
Vorig jaar bij Koole geweest voor analyse en daaruit voor de brooks adrenaline gekozen.
Omdat ik er tevreden over ben en de schoenen 'op' waren heb ik de opvolger maar meteen besteld via de website. Volgende dag meteen naar tevredenheid geleverd.
Het bespaart mij een rit naar Middelburg en op deze manier kan ik toch gewoon bij Koole de schoenen bestellen ipv bij andere grote aanbieders.
Goede service. Per mail heel bruikbaar en snel advies gekregen. Levering was ook heel snel. Kortom, erg tevreden over Skate Dump!
Onbeleefde ontvangst
Onbeleefde ontvangst, weinig tot geen interesse van de medewerker. Service niveau ver beneden peil.
Absoluut geen aanrader met dit serviceniveau
Geen geld retour na 2 maanden
Begin april een deel van mijn bestelling retour gestuurd en ook een ontvangstbevestiging gekregen. Nu bijna 2 maanden later nog altijd geen geld, zo'n 170€, terug ontvangen. Op de mail wordt niet gereageerd. Wat een slechte service!
Prima service
Had een paar skates besteld en heb een week later er achteraan gebeld want ze waren nog niet bezorgd, bleek de schoen niet meer op voorraad te zijn kreeg ik een betere voor de zelfde prijs dag later was het geleverd. Ondanks dat het wat langer duurde wel een prima service daarom 5 sterren.
Via een bekende zoekmachine kwam ik…
Via een bekende zoekmachine kwam ik afbeeldingen tegen van wielerkleding... Zo bij Bike dump terechtgekomen. Een paar artikelen besteld, super voordelig geprijsd! Mooiste is dat de spullen de volgende dag al in huis waren.