SK Energi Reviews 243

TrustScore 4.5 uit 5

4,7

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Har snakket med dem nogen gange og er så dejligt og kan få fat i dem og de er altid søde og hjælpsomme👍har haft sk forsyning i mange år og derfor har jeg valgt at det skulle være dem igen da jeg sku... Toon meer

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

a vi oprettede os, var det et krav fra vores side, at vi kunne betale med betalingskort, da vi ikke kan betale via FI-kort, fordi vi bor i Tyskland og ejer et hus i Danmark. Det var heller ikke n... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Nemt, hurtigt og gennemskueligt Bedre kan det ikke beskrives. Og da jeg havde en spørgsmål blev jeg mødt at en super servicemindet medarbejder Priserne er også til at gennemskue til forskel fra mang... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Elektriciteitsproducent
  2. Elektriciteitsbedrijf
  3. Energieleverancier
  4. Gasbedrijf

Geschreven door het bedrijf

SK Energi er dit lokale energiselskab med base i Slagelse. Vi tilbyder el, naturgas og energiløsninger til private og erhverv i hele Danmark med solid kundebase i Slagelse, Næstved og Sorø Kommuner. SK Energi er en del af Envafors-fællesskabet, og det betyder, at du kan nøjes med ét forsyningsselskab i dit nærområde. Et samarbejde med os er både nemt og overskueligt, og som el- og naturgaskunde er du sikret forsyningssikkerhed, konkurrencedygtige priser og den samme personlige rådgivning hver gang. SK Energi - Energien, der driver vores by fremad

Contactgegevens

God service kan kun anbefale

God service kan kun anbefale

27 januari 2026

Antwoord van SK Energi

Mange tak for anmeldelse - og anbefaling. Det betyder meget for os, at du kun oplever god service!

Med venlig hilsen,

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super service uden den kedelige sælger tendens man kan opleve nogle steder

21 januari 2026
Review zonder uitnodiging

Antwoord van SK Energi

Mange tak for de pæne ord - Det værdsætter vi rigtig meget!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg havde den bedste oplevelse med…

Jeg havde den bedste oplevelse med jeres medarbejder Lise-lotte, der var sket en fejlagtigt flytning på min gas aftale (ikke envafors skyld) og hun var så sød og lyttende og hjælpsom, hvis hun var i tvivl om noget bad hun mig venligst vente og vendte hurtigt tilbage til mig. Så super dejlig service, hun fortjener en medalje, virkelig god kundeservice og energiselskab 😊👏🏻tak for hjælpen Lise-Lotte 😊

19 januari 2026

Hej Helene!

Hvor bliver jeg bare glad for at læse din anmeldelse! Tusind tak for at give dig tid til at skrive den og udpensle detaljer om den gode service, du har modtaget. Vi gør os jo hver dag umage for at lytte, hjælpe og følge sagerne helt til dørs, og det er skønt at få bekræftet, at det kan mærkes som kunde. Medaljen er hermed givet videre til Lise-Lotte 🏅😉

Tøv endelig ikke med at kontakte os igen, hvis vi kan hjælpe dig fremover.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Tak for en dygtig, kompetent medarbejder!

Jeg blev imødekommet med en venlig medarbejder, som klarede de ændringer i situationen, som er nødvendige uden problemer. Tusind tak.

19 januari 2026

Antwoord van SK Energi

Mange tak for din anmeldelse! Det betyder meget for os, at du har haft en god oplevelse, og ikke mindst at du vælger at dele den :)

Med venlig hilsen fra Michelle fra SK Energi

Sød flink og kompetent med humor

Sød flink og kompetent med humor

9 januari 2026

Antwoord van SK Energi

Mange tak for din anmeldelse! Vi ved godt, at strøm ikke ligefrem er comedy gold, så vi tager det som en stor kompliment, hvis vi kan snige lidt humor ind mellem kilowatt-timerne :)

De bedste hilsner fra Michelle fra SK Energi

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Meget bruger venligt og dejligt at…

Meget bruger venligt og dejligt at kunne det lokale foreningsliv også uden at have penge op af lommen.

6 januari 2026

Antwoord van SK Energi

Tak for din anmeldelse - og ja, vi synes også selv, at det er et godt støttekoncept, at man kan støtte lokale foreninger og klubber gennem sin elregning uden det koster ekstra. Vi håber, at flere og flere tilmelder sig, så foreningerne kan mærke støtten :)

Med venlig hilsen,

Super god service

Super god service. Meget hjælpsom og behagelig medarbejder jeg talte med.

5 januari 2026
Review zonder uitnodiging

Hej Tina

Vi ved, at vores medarbejdere i kundecenteret er dygtige, men vi bliver så glade for, når det også er det, der skinner igennem hos jer kunder. Så tusind tak for din anmeldelse! Det betyder mere, end du aner!

Mvh.

Super hurigg servite

5 januari 2026

Antwoord van SK Energi

Og hermed et super hurtigt svar: Tak! :)

Det betyder meget for os, at du vil bruge tid til at anmelde os! Godt nytår!

De bedste hilsner fra Michele fra SK Energi

Super samtale

Havde bedt om en samtale, og det var Kasper, der ringede op. Vi fik en lang og god snak, da jeg havde mange spørgsmål, og jeg fik svar på dem alle. Selvom det blev en smule dyrere at skifte, sagde jeg ja tak, da de også støtter de lokale foreninger og generelt scorer højt på flere områder. Tak til Kasper for en super oplevelse.

9 december 2025

Antwoord van SK Energi

Det glæder os virkelig at høre, at du havde en god og grundig samtale med Kasper, og at du fik svar på alle dine spørgsmål. Vi ved, at det betyder meget at føle sig tryg og godt informeret, når man træffer et valg om energileverandør.

Tak fordi du vælger os! Og fordi du samtidig er med til at støtte de lokale foreninger. Vi sætter stor pris på din tillid og på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse.

De bedste hilsner,

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Utrolig venlig og høflig…

Utrolig venlig og høflig servicemedarbejder. Hjælpsom og ikke at forglemme, meget humor.

5 december 2025

Antwoord van SK Energi

Mange tak for de pæne ord, Pia. Dejligt at du er blevet mødt af både venlighed og humor, - så kan man næsten ikke forlange mere :)

Med venlig hilsen, Michelle fra SK Energi

Fantastisk medarbejder

Fantastisk medarbejder

3 december 2025

Antwoord van SK Energi

Og fantastisk anmeldelse! :) Tak for stjernerne - og godt at høre, at du bliver hos SK Energi!

Med venlig hilsen Michelle fra SK Energi

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Left SK and coming back again

Left SK with another provider for an offer. Coming back again after binding period.

19 november 2025

Antwoord van SK Energi

Thank you so much for your review and welcome back!
We’re glad you tried something new, but we’re even happier to see you return.

And don’t worry, we won’t let you slip away again that easily 😉

Best regards, Michelle from SK Energi

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super god og forstående samt hurtigt…

Super god og forstående samt hurtigt behandling Tak for det.

12 november 2025

Antwoord van SK Energi

Hej Dack og mange tak for din anmeldelse! Jeg er glad for at høre, at du har oplevet god og hurtig behandling.

Mvh. Michelle fra SK Energi

Lees meer over geverifieerde reviews.