Skinzline

Ik heb een ventilator besteld, deze na 6 weken ontvangen en ik wil het product retourneren. Niemand beantwoordt meer e-mails. Een bedrijf van allerlei soorten Ik raad af om via deze website te kopen.... Toon meer

Update vorige 2 reviews Na mijn 2e review op Trustpilot kwam er al snel een (standaard)reactie van Skinzline. De strekking : we betreuren de gang van zaken en schakelen de afdeling in die erover... Toon meer

Het bestelde en betaalde artikel Ekstern Harddisk 4 TB. USB-c. is niet aangekomen in tegenstelling tot uw bewering dat het artikel op het opgegeven adres is afgegeven. Een jungle aan opdrachte... Toon meer

Schending van onze richtlijnen

Alle reviews

143 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Ik raad deze site niet aan, hij is niet betrouwbaar.

26 augustus 2026

Hi Remus,

Het spijt ons te horen dat je ervaring met de levering en onze retourservice niet aan je verwachtingen heeft voldaan. We nemen je feedback serieus en willen graag de mogelijkheid krijgen om je situatie te bekijken en je verder te helpen.

Neem alsjeblieft rechtstreeks contact met ons op, zodat we deze kwestie verder voor je kunnen onderzoeken. Je kunt ons bereiken via info@skinzline.com

Waardeloos bedrijf

Waardeloos bedrijf, krijg gewoon mijn geld niet terug! Ben al maanden aan t mailen. Pakketje voor veel geld terug gestuurd maar mijn geld storten ze niet terug. Bestelling van 11 april en nu is het 21 augustus, geen reactie meer van dit bedrijf.
Oplichters zijn het, niks kopen! Bespaart je de ellende

11 april 2026

Hi Anita,

Het spijt ons te horen dat je ervaring met het retourproces en de terugbetaling niet aan je verwachtingen heeft voldaan. We begrijpen je zorgen en willen graag de mogelijkheid krijgen om je situatie te bekijken en je verder te helpen.

KOOP HIER NIET

KOOP HIER NIET, het is gewoon ROTZOOI en je word genept , en het duurt weken voor je iets ontvangt .spullen komen uit Hong Kong en veel te klein.ik had 4 xl , nou ik denk dat 8 xl nog te klein was. Ongelofelijk.Pech geld weg. En in hun reactie, HET SPIJT ONS BLA BLA BLA. bij retourzending betaald u zelf de kosten.

10 juli 2026

Hallo Marcel,

Het spijt ons te horen dat u teleurgesteld bent over de kwaliteit, maatvoering en levertijd van uw bestelling. We begrijpen uw frustratie en waarderen het dat u uw ervaring met ons deelt.

Neem alstublieft rechtstreeks contact met ons op, zodat we dit verder voor u kunnen onderzoeken. U kunt ons bereiken via info@skinzline.com.

Update vorige 2 reviews

Update vorige 2 reviews
Na mijn 2e review op Trustpilot kwam er al snel een (standaard)reactie van Skinzline. De strekking : we betreuren de gang van zaken en schakelen de afdeling in die erover gaat.
Deze berichtjes heb ik tijdens mijn uitvoerige mailwisseling steeds ontvangen, maar vervolgens gebeurt er niets. Ook nu weer niet : het is tot nu toe stil gebleven.
Dit bevestigt alleen maar mijn mening : Skinzline is een maffiose onderneming die volkomen onbetrouwbaar is en waarvan de klantenservice maar 1 taak heeft : de klagende klant (die volkomen in zijn recht staat) aan het lijntje houden, vooral niets doen.
Kortom, plaats absoluut geen bestellingen bij dit Chinese bedrijf, want je ontvangt pure rotzooi en je bent je geld echt kwijt. Met klachten wordt absoluut niets gedaan.
De gehele correspondentie met dit bedrijf is in mijn bezit.
Jos van Leeuwen

21 augustus 2026

Hallo Jos,

Het spijt ons te horen dat u nog steeds ontevreden bent over de afhandeling van uw klacht en onze klantenservice. We begrijpen uw frustratie over het uitblijven van een oplossing en nemen uw feedback serieus.

Skinzline Klantenservice

De stof is heel anders dan op de…

De stof is heel anders dan op de foto!!! Niet bestellen, je ontvangt je bestelling 2 maanden later en het valt heel erg tegen!!

20 augustus 2026

Hallo Hansje,

Het spijt ons te horen dat de stof niet aan uw verwachtingen voldeed en dat u zo lang op uw bestelling heeft moeten wachten. We begrijpen uw teleurstelling en waarderen uw feedback.

Skinzline Klantenservice

Je mag betalen en daarna gebeurt er…

Je mag betalen en daarna gebeurt er niets meer. Dus koop hier NIET.

Hallo Patricia,

Het spijt ons te horen dat u deze ervaring heeft gehad na het plaatsen en betalen van uw bestelling. We begrijpen uw bezorgdheid en willen dit graag verder onderzoeken.

Afschuwelijke kwaliteit, onbetrouwbaar, fraude

Twee gilets besteld op 31/07, 17/08 aangekomen. In de veronderstelling dat ik bij een Nederlands bedrijf bestelde. Maar er valt hen op dat vlak niets te verwijten: de afkomst is te vinden op hun website. Een normaal mens gaat daar ook niet zomaar naar op zoek. Enkel als het dus te laat is. De bestelde vesten (vandaar de korting) zijn goed als clownspak. Waar je een tweed motief verwacht is het gewoon op de stof gedrukt. De beelden lijken van heel heel heel ver op het gekochte item. Bovendien is het gewoon brol met afschuwelijk slechte afwerking. Het terugzenden volgens hun voorwaarden - met track & trace - zou meer kosten dan de aankoop zelf. Dus doe geen moeite om de retour aan te vragen maar wil wel andere mensen waarschuwen. Wat ze zouden moeten doen is mijn geld teruggeven en zeggen dat ik de jassen in de vuilbak mag gooien, waar ze behoren. Ik had uiteindelijk meer verwacht van China. Jullie maken de lang opgebouwde reputatie van je eigen land kapot. Zelfs voor trustpilot zijn jullie onbetrouwbaar. Het neigt naar fraude.
Aanvulling voor Skinzline: jullie vragen in je antwoord naar een rechtstreeks contact... beste lezers: dat deed ik al allemaal. Ze hebben zelfs terug gemaild dat ze het gingen bekijken. Nu fair is wel dat ze je niet aan het lijntje houden. Ze antwoorden gewoon niet. Helemaal volgens verwachting. Beste Skinzline, verras me eens met een terugbetaling?

17 augustus 2026

Hi Philippe Aernout,

Het spijt ons te horen dat je ervaring met de producten en onze service niet aan je verwachtingen heeft voldaan. We nemen je feedback serieus en willen graag de mogelijkheid krijgen om je situatie te bekijken en je verder te helpen.

Skinzline Klantenservice

Bestelling geplaatst en de verzending…

Bestelling geplaatst en de verzending zou tussen de 3 a 7 dagen zijn. 16 dagen verder nog niets ontvangen. Blijkt uit China te komen. Bij de vraag om het te cancellen en geld teruggave, is dat niet mogelijk. Retour na ontvangst wel, maar dat is voor eigen kosten. Dropshipping en ik ben er ingetrapt.

14 augustus 2026

Hi Gerald,

Het spijt ons te horen dat je ervaring met de levering en onze service niet aan je verwachtingen heeft voldaan. We begrijpen je zorgen en willen graag de mogelijkheid krijgen om je bestelling te bekijken en je verder te helpen.

Skinzline Klantenservice

Het bestelde en betaalde artikel niet afgeleverd…

Een jungle aan opdrachten in dit soort geval. geen contactadres voor aangeven van deze misstand. Crimineel.
J.van t Hof j.vanthof@ hotmail.com

13 augustus 2026

Hi Jasper,

Het spijt ons te horen dat je ervaring met de levering en communicatie niet aan je verwachtingen heeft voldaan. We begrijpen je zorgen en willen graag de mogelijkheid krijgen om je bestelling te controleren en je verder te helpen.

Broek

Te laat. Bucht, brol, kwaliteit 0,00

Hallo Steven,

Het spijt ons te horen dat uw ervaring met ons teleurstellend was en dat u niet tevreden bent over de kwaliteit van het product.

Skinzline Klantenservice

Slechte service en retour opties.

Slechte service en retour opties.
Fout besteld artikel willen ze aan alle kanten foto's van. Voor ze iets retour accepteren. Ik ben er klaar mee.
Ze zijn mij kwijt als klant.
En mijn advies is: Niets kopen.

12 augustus 2026

Hallo Ridder,

Het spijt ons te horen dat u een negatieve ervaring heeft gehad met onze klantenservice en het retourproces. We begrijpen dat het verzoek om foto's als frustrerend kan worden ervaren en bieden onze excuses aan voor het ongemak.

Skinzline Klantenservice

SKINZLINE (vervolg op mijn eerdere review)

In vervolg op mijn eerdere review over mijn bestelling bij dit bedrijf, beschrijf ik kort het vervolg :
Na enkele aankondigingen dat mijn bestelling onderweg was, ontving ik dan uiteindelijk het bestelde apparaat. Bij het uitpakken viel mij op dat het apparaat al eerder was geleverd aan een andere klant, die het blijkbaar had geretourneerd. Het apparaat bleek na installatie volgens de zeer summiere handleiding enkele onderdelen te missen en bovendien na 10 seconden “de geest te geven” met een geur van verschroeid plastic. Op mijn klacht hierover ontving ik enkele ontwijkende en “sussende” antwoorden, waar ik niets mee kon.
Tot mijn verrassing ontving ik enige weken later een mailtje waarin een oplossing werd aangeboden. Voor mij was die oplossing niet acceptabel, omdat hij voor mij met kosten gepaard ging. Inmiddels heb ik een min of meer vast aanspreekpunt (“Charles”), die merkbaar wat moeite doet om mij tevreden te stellen. Maar zijn opties om tot een voor mij acceptabele oplossing te komen, zijn volstrekt beschamend en ontoereikend.
Ik heb hierboven over mijn nieuwe ervaringen 1 ster gegeven, vanwege de e-mail-correspondentie en hun (tekortschietende) pogingen om met een schijnoplossing mij echt tevreden te stellen.
Samenvattend : mijn ervaring met dit bedrijf dat vanuit China opereert zijn zeer negatief : 1. weigering mijn annulering(binnen 1 uur na betaling) te accepteren.
2. Defect en gebruikt apparaat te leveren
3. Onwil om in te zien dat mijn claim om 100% vergoed te krijgen (conform Europees consumentenrecht !!!) volkomen terecht is.
4. Volstrekt ontoereikende oplossingen aan te bieden.
Ik waarschuw iedereen die dit leest met Skinzline GEEN zaken te doen : onbetrouwbaar, ze leveren rotzooi, laten je keihard in de steek en je ziet je geld niet meer terug.
N.B. mocht de afwikkeling van mijn casus toch nog een onverwachte positieve wending krijgen, dan meld ik dit op dit platform. Bij uitblijven van dat bericht, weet u genoeg : boycot dit bedrijf !!

Hallo,

Het spijt ons zeer te horen over uw negatieve ervaring met uw bestelling, met name over de staat van het product, het gemelde defect en de problemen bij het vinden van een passende oplossing. We begrijpen hoe frustrerend deze situatie voor u is geweest en bieden onze oprechte excuses aan voor het ongemak.

Gewoon goed

Toegegeven, de levertijd is flink maar de schoenen zijn gewoon netjes geleverd en zitten prima. Ik heb eigenlijk niet veel te klagen 👍

8 augustus 2026

Hallo,

Bedankt voor uw positieve review! Fijn om te horen dat de schoenen netjes zijn aangekomen en goed zitten. We waarderen uw geduld met de langere levertijd en wensen u veel plezier met uw aankoop.

Skinzline Klantenservice

Waardeloos bedrijf ,mijn bestelling…

Waardeloos bedrijf ,mijn bestelling niet ontvangen . Ik heb het bedrijf wx gemaild, maar krijg geen reactie.

27 juli 2026

Hallo Annie,

Het spijt ons te horen dat u uw bestelling niet heeft ontvangen en geen reactie op uw e-mails heeft gekregen. We begrijpen hoe frustrerend deze ervaring voor u is en bieden onze excuses aan voor het ongemak.

Waardeloze dropshipper

Waardeloze dropshipper. Levert niet, reageert niet en rekt tijd met nep-tracking

UPDATE: 17 AUGUSTUS: ONDANKS OGENSCHIJNLIJK VRIENDELIJKE REACTIE HIERONDER VAN SKINZLINE. GEEN CONTACT MOGELIJK EN NOG NIETS GELEVERD. WE ZIJN INMIDDELS 2 MAANDEN VERDER. REACTIE HIERONDER IS VOOR PUBLIEKE SCHIJN. BEVESTIGING VAN HANDELEN: ZE LATEN JE BARSTEN.

Review: Bestel hier absoluut niets! Skinzline is een klassieke, malafide dropshipper die beloftes op geen enkele manier nakomt.

Op 22 juni 2026 heb ik een bestelling geplaatst (order #19600). Inmiddels zijn we ruim 6 weken verder en ik heb nog steeds helemaal niets ontvangen.

Het verloop tot nu toe:
1. Geen levering: De wettelijke levertermijn van 30 dagen is ruimschoots overschreden.

2. Onbereikbaar: E-mails en berichten worden stelselmatig genegeerd. Pas wanneer je dreigt met juridische stappen, de bank en de politie, sturen ze een geautomatiseerd standaardbericht.

3. Misleidende Tracking: Volgens hun eigen trackingstysteem staat het pakket al sinds 5 juli (bijna een maand!) roerloos stil op een lokatie in Nederland. Er is nul beweging en nul voortgang.

4. Klantenservice is een wassen neus: Ze vragen enkel om "geduld" om de tijd te rekken, terwijl ze simpelweg hun leveringsplicht niet nakomen.

5. Betalingen via schimmige tussenpartijen: De betaling verloopt via een handelshuis in Hongkong (Hongkong Xinbo Trading Co.), wat direct verraadt dat er van een Nederlandse service of winkelvoorraad geen sprake is.

Ik heb de koopovereenkomst inmiddels officieel ontbonden en mijn geld teruggevraagd. Omdat ze weigeren mee te werken, is er melding gemaakt bij ABN AMRO, het Landelijk Meldpunt Internetoplichting (LMIO) en wordt er aangifte gedaan bij de Politie.

Bespaar jezelf een hoop frustratie en geld: koop hier niets!

4 augustus 2026

Hi Ralph,

Het spijt ons te horen over uw ervaring en we begrijpen uw frustratie over de vertraging van de levering, de trackingupdates en de communicatie rondom uw bestelling. We waarderen de mogelijkheid om deze kwestie verder te onderzoeken en u te helpen.

Neem alstublieft rechtstreeks contact met ons op, zodat we deze kwestie verder voor u kunnen bekijken. U kunt ons bereiken via info@skinzline.com

Dank u,

Skinzline

Skinzline. is onbetrouwbaar.
Retourneren niet mogelijk
Product van 49€ nog geen 5€ waard.
15 mails verder en geen resultaat.
GA ER NIET MEE IN ZEE!!!!

31 juli 2026

Hi Wilma,

Het spijt ons te horen over uw ervaring en we begrijpen uw frustratie over het ontvangen product en het retourproces. We waarderen de mogelijkheid om deze kwestie verder te onderzoeken en u te helpen.

Dank u,
Skinzline Klantenservice

Mijn ervaring met SkinzLine is helaas zeer slecht en ik raad iedereen af om hier te bestellen.

**★★★★★☆☆☆☆☆ (1 ster)**

Ik bestelde op 8 mei een jurk die op de website werd gepresenteerd als een kwalitatief mooi kledingstuk. Na een lange levertijd kwam de bestelling uiteindelijk aan, maar het ontvangen product leek totaal niet op de foto's op de website. De kwaliteit was zeer slecht en de jurk was bovendien beschadigd bij aankomst.

Ik heb direct contact opgenomen met de klantenservice en foto's gestuurd. SkinzLine erkende per e-mail dat het ontvangen artikel niet overeenkwam met de beschrijving op hun website en bood hiervoor excuses aan. Ook schreven zij letterlijk dat zij met hun leverancier zouden overleggen en mijn terugbetaling zouden verwerken zodra zij bevestiging hadden ontvangen.

Daarna bleef het stil.

Een week later heb ik opnieuw een e-mail gestuurd met het verzoek om een update. Op deze e-mail heb ik nooit meer een reactie ontvangen. Inmiddels zijn we meer dan een maand verder en heb ik nog steeds geen terugbetaling ontvangen.

Omdat ik geen enkele reactie meer kreeg, heb ik ook het telefoonnummer gebeld dat op de website staat vermeld. De persoon die opnam stelde zich voor als Mustafa. Toen ik mijn bestelling en eerdere e-mailwisseling uitlegde, gaf hij aan nergens van te weten en mij niet verder te kunnen helpen. Dat wekte bij mij weinig vertrouwen, zeker omdat dit het telefoonnummer is dat de webshop zelf als contactnummer vermeldt.

Wat ik daarnaast erg misleidend vind, is dat de webshop zich presenteert als een Nederlandse webshop met een Nederlands bedrijfsadres en een Nederlands telefoonnummer. Pas wanneer je een product wilt retourneren, blijkt dat je het pakket op eigen kosten naar China moet terugsturen. Dat is essentiële informatie die consumenten vooraf duidelijk zouden moeten weten voordat zij een aankoop doen.

Ik heb meerdere keren geprobeerd dit op een nette manier op te lossen. Ik heb foto's aangeleverd, meerdere e-mails gestuurd, gebeld en de webshop ruim de tijd gegeven om de beloofde terugbetaling te verwerken. Ondanks hun eigen toezegging is er niets gebeurd en word ik inmiddels volledig genegeerd.

Om die reden ben ik genoodzaakt verdere stappen te ondernemen via de ACM en mijn betaalprovider.

Mijn advies aan andere consumenten: **bestel hier niet.** Mijn ervaring is dat de producten niet overeenkomen met de foto's, de klantenservice toezeggingen doet die niet worden nagekomen en dat je na verloop van tijd simpelweg geen reactie meer krijgt.

**Update:**

Na mijn eerdere review heeft SkinzLine via Trustpilot zelf gereageerd met de uitnodiging om rechtstreeks contact met hen op te nemen, zodat zij de kwestie verder konden onderzoeken.

Ik heb daar uiteraard gehoor aan gegeven en na mijn vakantie opnieuw een e-mail gestuurd naar het door hen opgegeven e-mailadres. Ik heb daarbij ook de link naar mijn oorspronkelijke Trustpilot-review meegestuurd en duidelijk gevraagd om nu eindelijk tot een oplossing te komen.

**Ook hierop krijg ik wederom geen enkele reactie.**

Dit vind ik inmiddels bijzonder kwalijk. Op Trustpilot wordt publiekelijk de indruk gewekt dat men de klacht serieus neemt en bereid is om deze op te lossen. Wanneer je vervolgens daadwerkelijk contact opneemt naar aanleiding van hun eigen uitnodiging, blijft het opnieuw volledig stil.

Voor mij bevestigt dit het beeld dat de reactie op Trustpilot vooral goed overkomt voor andere potentiële klanten, terwijl er achter de schermen vervolgens niets wordt ondernomen.

Ik heb inmiddels meer dan genoeg geduld gehad. Als SkinzLine niet alsnog zeer snel met een concrete oplossing en terugbetaling komt, zal ik verdere stappen ondernemen en mijn ervaringen bij de relevante instanties melden.

22 mei 2026

Hi H.R,

Het spijt ons te horen over uw ervaring met het ontvangen product, het terugbetalingsproces en de communicatie. Dit is niet het serviceniveau dat wij willen bieden.

Neem alstublieft rechtstreeks contact met ons op, zodat wij deze kwestie verder voor u kunnen onderzoeken. U kunt ons bereiken via info@skinzline.com

KOOP HIER NIKS!!!!

Retour binnen 30 dagen. Terugstuurkosyen zijn voor rekening koper. Daar kan ik mee leven.
Op de site staat retouradres Op den Dijk 20 in Echt. Daarheen gestuurd; kosten€6.35.
Kreeg pakketje retour. Na contact met klantenservice bleek dat t naar China retour moet = €25
Dat is bijna de helft van het bedrag wat ik betaald heb voor de broeken -(
Ook foto's sturen van hetgeen retour gaat - dingen die nieuw id verpakking zitten!?
Kortom KOOP HIER NIKS!!!

22 juli 2026

Hallo MGwa,

Bedankt dat u uw feedback met ons heeft gedeeld. Het spijt ons te horen dat uw ervaring met het retourproces en de communicatie niet aan uw verwachtingen heeft voldaan. We begrijpen uw zorgen en willen graag de mogelijkheid krijgen om uw situatie te bekijken en u verder te helpen.

Neem alstublieft rechtstreeks contact met ons op, zodat we deze kwestie verder voor u kunnen onderzoeken. U kunt ons bereiken via info@skinzline.com

Skinzline waarschuwing

Ik ben ontzettend dom geweest niet de reviews van dit 'bedrijf' te lezen ! Ook ik ben erin getrapt. Na hele lange levertijd kreeg ik door de jurk uit China kwam. Alarm bellen. Het is ontzettende troep ! De gebruikte stof is verschrikkelijk. Je kan evengoed een plastic zak dragen.
Voorstel tot terug sturen of ruilen op eigen kosten slaat nergen op. Een tegemoetkoming van 25% is ook niks natuurlijk. Die ene ster is nog te veel.
Skinzline heeft geen recht tot bestaan en mensen te bedotten. Laat ook ik iedereen waarschuwen, niet doen !

19 juli 2026

Hallo S. Jong,

Bedankt dat u uw feedback met ons heeft gedeeld. Het spijt ons te horen dat uw ervaring met het ontvangen artikel en de kwaliteit niet aan uw verwachtingen heeft voldaan. We nemen uw zorgen serieus en willen graag de mogelijkheid krijgen om uw situatie te bekijken en u verder te helpen.

NIKS BESTELLEN HIER

NIKS BESTELLEN HIER.
Een jasje besteld, zit te krap en de jaszak zit half dicht genaaid.
Direct contact opgenomen, kreeg snel reactie. Dat het retourproces in gang gezet werd, of ik eerst foto's wil opsturen. Dit gedaan. Daarna zou het opgepakt worden. Niet gebeurd.
Weer bericht gestuurd, of ik opnieuw de foto's wilde sturen, weer gedaan.
Sindsdien nog 3 mails gestuurd, geen reactie.
Belachelijk. Ik ben heel netjes geweest en wil alleen het jasje terug sturen, aangeboden op eigen kosten....

1 juni 2026

Hallo Mieke,

Bedankt dat u uw feedback met ons heeft gedeeld. Het spijt ons te horen over uw ervaring met het ontvangen artikel en de communicatie rondom uw retourverzoek. We begrijpen uw zorgen en willen graag de mogelijkheid krijgen om uw situatie te bekijken en u verder te helpen.