Skipperi has it all
Skipperi help you with everything. A friendly bunch of people and some great boats. I'm never going to buy a boat again!!
Skipperi's mission er at gøre sejlads mere tilgængeligt for alle.
Vallensbækvej 22a, th, 2605, Brøndby, Denemarken
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Mega dårlig kundeservice. Flere ugennemskuelige og tårnhøje gebyrer som pludseligt bliver opkrævet. Forvirrende og kompliceret proces for at tanke brændstof.. giver ingen mening, selv når man spørger kundeservice.

Antwoord van Skipperi
Skipperi sæsonen 2023 - Vil for altid være husket blandt min familie og venner, det blev året hvor vi tilbragte det meste af sommeren på vandet og skabte uforglemmelige øjeblikke…
Kanon god service fra et et dygtigt personaleteam, med høj faglighed.
Jeg er ked af at skulle rejse det meste af 2024 - hvilket har gjort at jeg har sat mit medlemskab på pause, men en ting er sikkert jeg vender tilbage som kunde hos jer!!
10/10 kæmpe anbefaling herfra
Skipperi er virkelig en god mulighed for at komme ud og sejle til billige penge.
Det jeg sætter pris på, det er det virkelige høje “menneskelige” service niveau, her kunne mange danske virksomheder lære noget!
Har du lige erhveret dig speedbådsbevis, og ønsker du ikke at købe en båd nu og her, så tilmeld dig skipperi, her får du erfaring og gode oplevelser
Dyr bådplads. Vinteropbevaring. Service- og reparationsomkostninger. Forsikring. ALT det slipper man for hos Skipperi, hvor man kan fokusere på sejloplevelsen. Det er nemt og bekvemt. Man er hurigt på vandet i en båd der en enkel og let at betjene. Tilmelding og on-boarding er ligetil og de få gange jeg har kontaktet kundeservice er der blevet svaret hurtigt og imødekommende. Klar anbefaling herfra!
Egen båd når du har lyst, bare uden alt bøvlet. Jeg har været medlem i juni måned, og har fået sejlet rigtig meget i og omkring København - en oplevelse der normalt kun er forundt personer, der har betalt flere hundrede tusinde for en tilsvarende båd. Jacob Risgaard sagde vist at man smiler to gange når man har båd - når man køber og når man sælger igen - det er man helt fri for at tænke på med Skipperi :-).
Onboarding og kundeservice er super proffesionelle, og de barsler med et medlemsskab der er endnu mere fleksibelt end det nuværende.
Det kan varmt anbefales!

Antwoord van Skipperi
De har kun ledige både i køgebugt. På dage med godt vejr skal du have booket længe i forvejen for at være heldig for overhovedet at få en båd..
Derud over trække de uretmæssig høje beløbet hvis du har glemt en cola flaske i båden, så koster det 750 de bare trække uden at informerer om det.
Jeg har lukket mit abonnement og nu prøver at trække penge fra diverse ting, denne tjeneste ender højst sandsynligt med at blive dyrt for dig

Antwoord van Skipperi
Simple effective sailing, awesome and brand new boats well equipped
Placed in great places in Copenhagen/ Tuborg Harbour, Sealand and Denmark
Skipperi is a simple boat sharing company, we all share boats and handle them as they were ours.
Register, get intro sailing, download app and book your boat in your favorite area when you have time, simple sailing

Antwoord van Skipperi
WAUW ! Vi tilmeldte os hos skipperi for at få muligheden for at komme ud at sejle lidt oftere, vi bookede en båd hos skipperi så vi kunne tage ungerne med en tur til sverige. Dette var første men bestemt ikke sidste gang vi gjorde det. Vi har siden første gang været ude at sejle et utal af gange og hver gang har det været ren balsam for sjælen.
Et er at det er dejligt at være ude men den kundeservice som de tilbyder er helt igennem iorden, de tager sig tid til at besvare spørgsmål og de er altid venlige at tale med! Deres både står hver gang skinnende og meget præsentable. Er der det mindste så står de klar til at hjælpe og man er ikke i tvivl om at de er der for deres kunder.
Hvis man er til sejllads / motorbåde, vand og røde kinder kan jeg varmt anbefale at tilmelde sig skipperi. Jeg fortryder på intet tidspunkt at ha tilmeldt mig deres abonnement !
Virkelig det bedste af det bedste !

Antwoord van Skipperi
Jeg ville ønske at jeg kunne give dem mange stjerner da denne service er lige hvad jeg har håbet på. Desværre har de slet ikke levet op til mine forventninger. Nu er sæsonen slut og tid til at gøre medlemskabet op.
Jeg har været medlem hele sæsonen. Da sæsonen startede fik jeg opfattelsen af at vi blev lovet en eller flere havne ud mod øresund. I stedet har Skipperi tilføjet tre havne i Køge bugt (Brøndby, Ishøj og Greve). En ville være fint, to fornemt, men tre - det er bare spild og en unødvendig og sjusket med at lade som om at der er mange både og mange lokationer. Så spændende er Køge bugt ikke.
Hvis man vil besøge Københavns havn kan det lade sig gøre at sejle igennem slusen om morgenen, men det kan desværre ikke lade sig gøre om eftermiddagen da tiderne ikke passer. Hermed skal man uden om Amager hvilket ikke er en fed tur - og som koster meget brændstof.
På skipperi står der stadig at man kan benytte Skipperi i alle de lande hvor de har kontorer. Dette er desværre ikke tilfældet i Norge da der er et eller anden specielt tilfælde med rettigheder eller licens. Hvorfor ikke skrive det?
Der har generelt var for få både. Utroligt mange gange hvor jeg har haft lyst til at sejle var det ikke muligt. Da jeg tilmeldte mig sad jeg med opfattelsen af at Skipperi ville sørge for at der var rigeligt med både. Skipperis argument har her været at der har været rigeligt med både - f.eks ved at henvise til at man bare kunne køre til Hundested - eller at der var rigeligt med både om formiddagen. Min opfattelse (da jeg signede op) var at der ville være tilstrækkeligt med både - og det kun var helt specielle dage som f.eks. sankt hans hvor man kunne opleve at der var optaget.
Optankningen har ikke fungeret og jeg har siddet med en oplevelse af at der var for lidt opfølgning på dette. Mange gange modtog jeg en båd med for lidt brændstof.
Til slut har jeg i dag modtaget en opkrævning november måned. Det tror jeg er en fejl - men det gør mig utryg at have mit betalingskort registreret hos dem.