Banner for Skolen Fri

Skolen Fri Reviews

TrustScore 5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk alternativ, når den almene skole bare ikke lige er et match. Efter flere år med skoleværing i større og mindre grad, valgte jeg at tage barnet ud og melde ham ind i skolenfri med opstart... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Endelig begynder min søn at slappe af, og være glad når han hører ordet "skole". Der er en fed fællesskab, hygge og eleverne bliver favnet på den helt rigtige måde af personalet. Kan varmt anbefale... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

SkolenFri er et fantastisk tilbud til børn, der af forskellige årsager ikke er i fysisk skole. Vores børn har haft utrolig stor glæde af at gå i Minecraft Education klasserne, men vi har fået dem priv... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Privéschool
  2. Basisonderwijs
  3. Charter School (bijzondere school)
  4. Gemeenschapsschool

Geschreven door het bedrijf

Skolen Fri er en online streamet skole for børn i folkeskolealderen. Der er undervisning hver dag, af seminarieuddannede lærere og inddrager alle folkeskolens fag i en interessebaseret form. Skolen Fri er en moderne skole, hvor al undervisning foregår online med få lektioner hver dag, for at skabe rammerne, som giver dit barn mulighed for at lære på egne præmisser. Vi underviser i alle de fag, børnene ifølge folkeskoleloven skal igennem og inddelt efter klassetrin, så det passer til barnets alder og niveau. Skolen Fri er et online alternativ til folkeskolen, og er Danmarks største online skole. Vi har små klasser fra 0. til 10. klasse, fokus på faglighed og plads til alle. Vi underviser bl.a. hjemmeskolede børn og med struktur og læring skaber vi også overskud hos børn, der har det svært i folkeskolen. Vi ved, det er vigtigt med en hurtig løsning. Derfor kan børn starte i en klasse hos os alle mandage i skoleåret. Få fuldt skema uden binding og med en GRATIS prøveuge. Man får også adgang til andet end selve undervisningen, f.eks. læringsmidler fra bl.a. Alinea (Danmarks største forlag inden for læremidler til den danske grundskole) og meget mere. Vi samarbejder med kommuner og andre skoler.

Gratis prøveuge

Ingen binding efter den gratis og uforpligtende prøveuge

Ingen binding efter den gratis og uforpligtende prøveuge
Tilmed dit barn med en gratis prøveuge, for vi vil gerne sikre os, at Skolen Fri er det helt rigtige valg for dit barn! Derfor tilbyder vi en gratis prøveuge inden en endelig tilmelding.

Contactgegevens

Promotion box for Skolen Fri

Altid gratis uforpligtende prøveuge

Vi tilbyder en gratis uforpligtende prøveuge med opstart alle mandage

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Alle reviews

30 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Skolen Fri

Jeg kan kun give Skolen Fri mine allervarmeste anbefalinger. De benytter udelukkende uddannede lærer, der møder børnene med varme, spændende undervisning og mod til at holde ro i timerne. Begge mine børn har nydt godt af dette fantastiske læringsmiljø. Tak for jer, Skolen Fri ❤️

31 mei 2024

Kære Inge.

Mange tak for din anmeldelse af vores skole.

Vi er meget glade for at læse om din anbefaling af vores tilbud, og at du netop fremhæver nogle af de ting som vi kan tilbyde. Vi har kun ansat uddannede lærer, spændende og imødekommende undervisning og ingen støj i timerne.

Vi er glade for at dine børn har stor glæde af vores skole. Tak for at dele det med os, og med andre.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Tryg, effektiv og fleksibel Online undervisning i topklasse

Skolenfri.dk har gennem flere skoleår til vores behov i udskoling, leveret inspirerende og inkluderende undervisning og støtte til forældre og elev. Effektivt, fleksibel og gennemskueligt. Imødekommende og kvalificeret personale både på kontor og undervisere.. Tak for dette tilbud med undervisning på elevens præmisser.

30 mei 2024

Kære Lærke

Tak for din anmeldelse af Skolen Fri, den sætter vi virkelig meget pris på.

Vi er meget glade for at læse at I er meget tilfredse med vores inspirerende og inkluderende undervisning, og at I er blevet imødekommet tilfredsstillende af alt vores personale.

Vi håber og bestræber so på at vi kan få lov til at hjælpe så mange børn som kunne have brug for et tilbud som vores, så vi er taknemmelig for at du er med til at fortælle om din oplevelse af vores online skole.

Trivsel og glæde

Min store datter kom i mistrivsel og blev derfor taget ud af folkeskolen og led af læringsvægring.

Nærmest med det samme efter opstart hos skolenfri, blev det bedre og hun er tilbage til at være glad, i trivsel og nyder at lære.

Det har været den bedste beslutning for os, og hver en øre værd :)

17 mei 2024

Kære Mette-Line.

Tak for din anmeldelse af os - Det sætter vi stor pris på at du deler jeres erfaringer med os, så andre også kan få nytte af det :)

Vi er glade for at læse at din store datter får så meget ud af vores tilbud.

FANTASTISK!

Jeg har i dag sendt følgende mail til Skolen Fri, og jeg håber at det kommer til gavn her på Trustpilot også...

"Kæreste lærere i X og X. klasse (samt ledere, vikarer, sekretær og IT-support),

Jeg har en umådelig lyst og trang til at sende jer denne mail, som er mærket i og afsendt fra hjertet og dyb glæde og taknemmelighed.

Vores 2 børn, X og X har nu været elever hos jer lidt over 3 måneder, og jeg har som mor fulgt med dagligt, først ved aktivt at sidde ved siden af børnene og nu mere perifært, og dog observerende og lyttende. Jeg er rørt til tårer over jeres fantastiske undervisning og måden I møder alle børnene på - som i: I ER FANTASTISKE!

I formår virkelig hver især at møde det enkelte barns behov og udfordringer, styrke lyst, motivation og tillid, og jeg står ofte på sidelinjen og mærker hvordan glæden fylder mig op, tårerne presser sig på og en dyb, dyb taknemmelighed ruller ind over mig. I er i sandhed vaskeægte lysarbejdere i denne verden!
Jeres nærvær, dedikation, udstråling, rummelighed og accept af børnenes måde at være i verden på er SÅ vigtig - meget mere end I måske lige selv er bevidste om. Tro mig, det er mennesker som jer og jeres daglige arbejde der er med til at løfte vores børn og unge, og som giver dem troen på dem selv og deres værd - at der er en mening med at være i livet.
Der er intet vigtigere i vores verden i de tider vi står i - at der er en mening med at være i live, og at vi alle er gode nok som vi er, med alt hvad vi er.
Så et dybtfølt, kærligt og stort TAK til jer hver især, for at være med til at gøre vores børn og unges liv bedre via tryghed, empati, værdighed og rummelighed på daglig basis.

De allerkærligste tanker til jer alle fra en taknemmelig mor (og far),
Lisa Mie Kristiansen

PS. Jeg har min egen klinik med bl.a samtaleterapi og energiarbejde med børn, unge og forældre, så tro mig når jeg siger: I ER SÅ VÆRDIFULDE OG VIGTIGE!

16 mei 2024

Kære Lisa.

Tak for din fantastiske anmeldelse af os, og for din mail.

Vi er virkelig glade for at I får så meget ud af vores skole, og vi håber på at vi kan få lov til at hjælpe endnu flere børn, som har brug for netop os.

Tak for at dele din historie med os og andre.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

At flytte min datter til Skolen Fri er…

At flytte min datter til Skolen Fri er det allerbedste jeg nogensinde har gjort. Ville ønske jeg havde gjort det noget før!!Efter kun en uge kunne jeg se at der var ro på ingen stres over skolen og en dejlig ro til læring. Hun fik mere overskud i hverdagen.
Hun loggede glad på hver dag og var aktiv i timerne.
Medarbejdere er kompetente, professionelle,lyttende og meget hjælpsomme.
kun ros herfra og kan stærkt anbefale skolen fri.

16 mei 2024

Kære Bente.

Tusinde tak for din anmeldelse af Skolen Fri!

Vi er så glade for at kunne læse at det også for din datter har været godt at starte hos os. Vi er desuden glade for at læse din anmeldelse af vores kompetente medarbejdere korps, som altid er klar til at hjælpe og lytte hvor der er brug for det.

Vi håber at vi kan få lov til at hjælpe så mange børn som overhovedet muligt.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Rigtig skønt alternativt til Alm…

Rigtig skønt alternativt til Alm folkeskole. Vi har brugt det et helt skoleår, og være rigtig godt tilfreds.

8 mei 2024

Kære Edel.

Tak for din fine anmeldelse af os!
Vi er rigtige glade at I har været tilfredse med vores tilbud.

Du må have en rigtig god dag.

Fuldstændig lige efter bogen

Vores oplevelse af skolenfri er, at der undervises på et professionelt og imødekommende niveau, der er plads til alle børn og der er også muligheden for ikke at skulle være på. Særligt idræt var vores datter vild med, hun synes det var lavet på en sjov måde, hvor vi som forældre havde spekuleret meget over hvordan den kunne løses. Der er gode opgaver man selv kan lave efterfølgende, gode og sjove spil som giver en god oplevelse. Vores datter har nydt at være med og vi er vendt tilbage i de perioder hvor hun ikke har kunne komme i fysisk skole, her har der altid været imødekommenhed. Det er bestemt en lærerstab som er rolige samtidig med at de kan lære fra sig. Skolen som vores datter nu skal tilkobles har også kun hørt godt om lige netop skolenfri fordi dagsordnen er så præcis og i kort omfang.
Det er “kun” 1 1/2 time om dagen men praktisk er det fuldstændig det pensum der følges iflg. Lovgivning og derfor vil man stadig kunne styrke ens barns faglighed på de præmisser barnet har brug for. Psykisk var det klart det som gav vores datter mod på at komme igang og havde hun lyst til mere tilbød vi hende de opgaver som man får adgang til.
Jeg som mor er ovenud lykkelig for, at kunne bruge skolenfri.dk for ikke at vores datter pludseligt kom for langt bagud så tak.

12 februari 2024

Kære Nina.

Mange tak for din anmeldelse.

Det er fantastisk at du vil dele din oplevelse af Skolen Fri med os, og andre læsere. Vi er glade for at jeres datter har kunne få stor nytte og læring ud af vores skole og kompetente lærerstab :)

Vi underviser ud fra vores elevers præmisser, så de altid kan føle sig trygge hos os.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Det bedste jeg har gjort for mit barn

Fik et helt andet barn efter kun en uges undervisning. Nu efter 2 måneder i skolen fri er stress, uro og ingen lyst til skole fuldstændig væk.
At flytte mit barn til Skolen Fri er det allerbedste jeg nogensinde har gjort. Ville ønske jeg havde gjort det noget før!
Alle medarbejdere er kompetente, professionelle,lyttende og meget hjælpsomme - kun ros herfra!

7 maart 2024

Kære Lene.

Tak for din anmeldelse. Den sætter vi virkelig stor pris på, og hvor er vi glade for at høre hvor godt at dit barn har fået det efter kun 1 uges undervisning hos os.
Vi håber på at kunne hjælpe alle de børn som der har brug for et tilbud lige som vores skole :)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Rigtig god skole med dygtige lærere og…

Rigtig god skole med dygtige lærere og undervisning i en empatisk og rolig tone, både mellem lærer og elever og eleverne indbyrdes. Kan klart anbefales!

1 december 2023

Fra Skolen Fri siger vi mange tak Sanne

Største anbefaling

Største anbefaling
Jeg kunne nøjes med min yngstes sætning fra putte tid som bedste anbefaling “Mor jeg elsker min skole”
Fantastisk skole og fantastiske lærere vi blev mødt af alt det vi manglede og mere til .. imødekomne tålmodige tilstedeværende herlige skønne lærere. Jeg må ærligt melde ud jeg de første uger blev så berørt af lærernes rolige måde at nå ud på og den store ro og tålmodighed, da vi også havde en dårlig oplevelse bag os.
Kontakten imellem børn og lære inkl mellem os som forældre og skolen giver os en stor ro på hvilke også smitter af på vores barn.
Vi har et glad barn der smiler, ler og er fanges af undervisningen og vigtigst han har fået sin tro på sig selv tilbage.

13 november 2023

Antwoord van Skolen Fri

Hej Reimer, det er jo bare lige nøjagtigt det vi håber at kunne, så det berører meget at høre det, tusind tak

Vores varmeste anbefalinger

Begge mine børn startede i SkolenFri pga. manglende trivsel i den almindelige skole. For min søn fungerede skoleformen ikke, og han ønskede selv at komme tilbage til sin gamle klasse. Han vendte tilbage med en større viden om, hvad der er et godt læringsmiljø for ham. For min datter derimod gør det en kæmpe forskel, at blive undervist online. Det er længe siden jeg har oplevet hende være så glad og have så meget overskud til sig selv og andre. Fagligt oplever hun selv, at hun lærer mere på kortere tid end hun gjorde med traditionel undervisning.

16 oktober 2023

Kære Jeanette.

Tak for din fine anmeldelse af os.

Godt at I har fundet de helt rigtige løsninger for jeres børn og at vi har kunne hjælpe til både trivsel og faglig trivsel :)

Skolen Fri, gøre en forskel

Den mulighed ,Skolen Fri, tilbyder er bare fantastisk. Skolen Fri var en god løsning for min søn og en lettelse for os som forældre. Jeg kan helt klart anbefale ,Skole Fri, fordi skolen gøre en forskel for alle dem der har udfordringer i forhold til diagnoser eller andre udfordringer man kan møde i en skole.

20 januari 2023

Kære Claudia

Tak for din gode anmeldelse af vores skole.

Vi er rigtig glade for at høre at det er en god løsning for jeres søn, og at i som forældre har en positiv oplevelse af vores online skole.

Vi er glade for din anbefaling, da vi virkelig gerne vil hjælpe så mange børn som muligt, som kunne have brug for os.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Min datter havde det rigtig skidt i…

Min datter havde det rigtig skidt i skolen, både socialt og med larm i klassen.(9 kl)
Skolenfri har givet hende lyset tilbage i øjnene og hun lærer mere på de 2 moduler om dagen, end hun gjorde på 7 timer i skolen.
Store anbefalinger herfra 🙏

13 september 2023

Kære Karina.

Tusinde tak for din anmeldelse af os! :)
Hvor er det skønt at høre at din datter har fået så meget ud af at være hos os.
Tak for din store anbefaling, vi håber at vi kan hjælpe så mange som muligt :)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi har været meget tilfredse med vores…

Vi har været meget tilfredse med vores forløb ved skolenfri.
Det har lige været hvad vores dreng havde brug for.
Han er nu begyndt at have drømme om fremtiden og mål for uddannelse.
Han har nu fået mod på at starte i folkeskolen igen, det havde jeg ikke forudset for 1/2 år siden.

11 september 2023

Antwoord van Skolen Fri

Mange tak for din anmeldelse af Skolen Fri.

Vi er virkelig glade for at høre at jeres dreng har rigtig god gavn af os, og at han er begyndt at drømme om fremtid og uddannelse.

Meget fleksibelt

Meget fleksibelt. Godt alternativ til en fysisk skole.

3 september 2023

Kære Mathilde.
Tak for din anmeldelse af Skolen Fri.
Vi er glade for at du synes at vi er et godt alternativ til en fysisk skole :)
Du må have en rigtig god dag.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

En skole med plads til livet!

En skole med plads til livet!
SkolenFri er en helt fantastisk skole for børn der af forskellige årsager ikke passer ind i folkeskolen. Det er super kvalificeret undervisning og der undervises på en måde så alle kan byde ind, men ingen tvinges. Klaus har 100% fat i noget vigtigt - og så er der altid hjælp at hente, skulle man blive i tvivl om noget. Der er altid et hurtigt, venligt og kompetent svar fra ham. Vil til enhver tid anbefale skolen til alle der har brug for en fleksibel og kompetent skole!

3 september 2023

Kære Anna.

Tak for din anmelde af os, det sætter vi virkelig stor pris på.

Vi har nemlig plads til alle børn hos Skolen Fri, og vi er glade for, at du/dit barn er tilfredse med vores undervisning.

Endnu engang tak for anmeldelsen.

Tak til Skolen Fri 🙏

Vi havde behov for en skolegang, imens vi ventede på en afgørelse omkring vores datters videre skoleforløb - Skolen Fri kunne fra den ene dag til den anden give os den mulighed, så vores datter ikke sakkede bagud ift. det faglige. En stor TAK til jer!! 🙏
Kun de største anbefalinger herfra 👌

28 juni 2023
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Virkelig godt alternativ til…

Virkelig godt alternativ til folkeskolen. De bedste undervisere, som helt klart brænder for det de laver. De rummer børn på en fantastisk måde. Mit barn følte sig velkommen fra dag et.
Tak for jer🦋

22 juni 2023
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Det er en fantastisk online skole

Det er en fantastisk online skole. Jeg har to piger som går på skolen og som er rigtig glade for både lærer og hvordan undervisningen forgår.
Det er altid muligt at komme i kontakt med skolens leder og ansatte og man får hurtigt svar på sine spørgsmål. Skolen tager også hurtig hånd om evt. problemstillinger i klasserne og handler med det samme så alle elever og forældre føler sig trygge og godt tilpas i klasserne. Jeg kan kun anbefale Skolenfri og hermed 5 storestjerner til en stjerne Onlineskole😊

20 juni 2023