Jeg en ecco sko med 1450kr . Det kvalitet var dårlig, etter bruk for to måneder, stoff er ødelagt Tusen takk for Skoring - Mo i Rana . Med 5 ***** Jeg tok kontakt med Skoring på Mo , de var... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord
Veldig god service da jeg skulle kjøpe sko 🥾 og enda bedre da jeg en stund senere kom inn med en skade på skoen. Tusen takk for veldig god service, at dere brukte mye tid på å hjelpe meg. Jeg handler... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
De hadde ikke størrelsen min på de støvlettene jeg ville se på/prøve. Hun som ekspederte meg sa at de hadde de i Tønsberg og at hun kunne få de brakt derfra. Det tok bare et par dager så var støvlette... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Bestilte riker pink. Det sto de var normale i størrelse. Det var de ikke. Det ble retur. Vil fortsatt ha dem men må opp en størrelse. Bare synd at man må legge ut så mye penger for og bestille nye.... Toon meer
Geschreven door het bedrijf

Mod Skoven 12, 8541, Skødstrup, Denemarken
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Elendig kundeservice! Er alene i butikken og spør om hjelp, får beskjed om å lete etter riktig størrelse selv. Personale oppleves som sure og ønsker ikke å yte service.
Dårlig service! Begge damene som jobbet der sto og pratet bak kassa. Titta ikke opp på oss og spurte heller ikke om vi trengte hjelp da vi kom inn i butikken . Jeg gikk bort og lurte på om det var noe hjelp å få i denne butikken da j hadde funnet meg et par sko som j gjerne ville prøve begge skoene i. Hun gikk og hentet den andre skoen , ga meg den for så å gå tilbake til kassen og kollegaen sin for og prate videre. Sa ingen ting… ikke si i fra om du trenger hjelp eller om du lurer på noe. Bare gikk!. For en dårlig service!! Så jeg gikk rett ut av butikken, og de gikk glipp av et salg på 2000kr. Dette er ikke første gang vi opplever dette i denne butikken!

Antwoord van Skoringen
Jeg har kjøpt sko fra dem i årevis. Gode sko er viktige for jobben min. Jeg jobber ofte på beina i 15 timer. Til nyttår fikk jeg et gavekort på 2000 kroner. Som vanlig dro jeg til butikken for å bestille to par sko. Størrelsen min var ikke tilgjengelig (fotstørrelsen min er 47). Selgeren kunne ikke bestille skoene til meg i butikken og ba meg bestille dem på nett.
Problemet er, at du kan ikke bestille sko på nett med et gavekort. Butikken fortalte meg at de kunne ikke bestille sko fra et nettlager eller fra andre butikker i Norge når jeg betalte med et gavekort. I butikken rådet de meg til å bruke et gavekort når de hadde sko i min størrelse (jeg fikk beskjed om at kortet var gyldig i 3 år). Dette hjalp meg ikke, siden jeg trengte skoene nå.
Jeg prøvde å kontakte selskapet via epost. Karina Lauridsen ga meg svært dårlig service. Hun forstår ikke at dårlige sko kan forårsake ryggsmerter, muskelsmerter og migrene.
Karina Lauridsen sa at hun kunne ikke sende sko i min størrelse fra lageret, og at jeg måtte kontakte butikken. Hun ignorerte den siste e-posten min (jeg spurte når de nye varene ville bli levert til butikken). Butikken sa at de kunne ikke bestille sko fra lageret med gavekort, og at de kunne ikke si når sko i min størrelse ville komme.
Jeg var veldig skuffet.

Antwoord van Skoringen
Kjempehyggelig betjening som gjorde sitt og litt til. Fikk all hjelp jeg trengte med ett smil og hyggelig tone.

Svarer raskt på mail.
Gir god informasjon om produktet. Rask forsendelse.

Antwoord van Skoringen
A very nice lady behind the counter helped me to a new pair of shoes, which was why I entered the shop in the first place.

Antwoord van Skoringen
Satisfied the quality of the product and the services of worker 🥰
Recommended the store and the product .

Antwoord van Skoringen
Lees meer over geverifieerde reviews.