En rigtig hyggelig camping plads med…
En rigtig hyggelig camping plads med fine forhold og fred og ro den havde fået en stjerne mere hvis den havde ligget ved vandet en pool er desværre ikke nok til mig
Vi besøgte denne dejlige campingplads i sommerferie. Super hyggelig med rigtig skøn legeplads, hvor vores børn kunne bruge mange timer, mens jeg tog en slapper i hængekøjen lige ved siden af. Gode køkken og toilet faciliteter - rene og pæne. Fed pool med lækre liggestole. Utrolig hjælpsomt værtspar 🙂 Vi kommer gerne igen!
Rigtig hyggelig plads, med rene faciliteter.
Dejlig pool findes også på pladsen, så man kan tage en dukkert på en varm sommerdag.
Personalet er også dejligt imødekommende og de sørger for at holde pladsen opdateret samt arrangere masser af aktiviteter året rundt. .
Vi kommer gerne igen. :-)
Dejlig plads med god service, altid rent og pænt. Altid noget der bliver optimeret hvert år.
Altid hjælpsom vært😊
Skovly camping der kunne være en super skøn perle midt på Sjælland, men mest af alt virker som om værtspar har givet op.
Vis man går om tur på pladsen opdager man hurtig. Den mangle vedligeholdelse. Hytterne har ikke været malet de sidste mange år. Telte der er faldet sammen ukrudt og hække der ikke er klippet.
Vis man kigger på kortet over pladsen skulle der være 2 broer til gåden til og komme hen over åen. Men den ene er helt væk den anden er lige nød reppet med en euro palle.
Toilet og bad. Vis du er heldig er der papir og sæbe til og vaske finger. Og vis du stadig har hældet med dig er der måske varmt vand og tryk på vandet i baderummet. Rengøringen er vel og sammeline med standarden på de danske motorvejs toiletter. Ikke for godt når man tænker på hvad man betaler for og ligge der.
Der er desværre rigtig mange håndværk der bor på pladsen. Der virker som om de er totalt ligeglade med hvordan det ser ud.
Alt i alt virke det til camping værterne er totalt ligeglade. Bare der komme penge i kassen.
Dejlig plads med hyggeligt værtspar.
Har været der flere gange. Kan se der bliver forbedringer hvert år.😊
Fin ældre plads, fin rengjort. Kold pool der skal betales særskilt for. Der kan købes snacks og drikkevarer i butik/information.
Været på Skovly flere gange og kommer igen. Er altid blevet taget godt imod, talt ordentligt til, følt os velkommen. Dejlig pool område som der selvfølgelig skal betales for at benytte. Rent og pænt alle steder. Dejlig oplevelse at deltage i børneløbet. Vi ses på Skovly .
Fantastisk sted. Vi har været her nu i 3 sæsoner, og overvejer om vi skal have en fast plads her. Service og kvalitet er helt i top👍👍👍🙂🙂
Føj for en ussel behandling af andre mennesker - magen til usympatisk pladsejer skal man lede længe efter.
God camping plads, var der som barn da min mor havde plads dernede :-)
Fantastisk sted og de bedste værter! Mette er sød og altid behjælpelig. Dejlige pool som man kan komme som dagsgæst en varm sommerdag.
(English below)
Hyggelig campingplads, midt i den skønne danske natur. Rolig og fredelig plads, med god stemning. Rene og pæne bade, toiletter og køkkenfaciliteter. Imødekommende og venligt personale og ejere. Der er også gode legepladser og en lækker lille udendørs pool + børnepool. Vi kommer helt sikkert igen.
Cozy campsite, in the middle of the beautiful Danish nature. Quiet and peaceful place, with a good atmosphere. Clean and neat baths, toilets and kitchen facilities. Welcoming and friendly staff and owners. There are also good playgrounds and a nice little outdoor pool + children's pool. We will definitely come again.
Jeg er lige kommet hjem fra nogle skønne dage på skovly camping med mit barnebarn. Vi har haft en fantastisk ferie, og mit barnebarn har nærmest ikke været ude af poolen. Vi takker for et fantastisk ophold, god service, og dejlig stemning. Kan varmt anbefales da der er styr på rengøring og hygiejne af badefaciliteter. 4 stjerner fra os😁
Lees meer over geverifieerde reviews.