4,5

3 sterren
2 sterren
1 ster

Hurtig og kompetent træfældning

Skovtop hjalp mig hurtigt med at få fældet et træ, hvor halvdelen var knækket af i blæsten i sidste uge. De to medarbejdere, der udførte arbejdet, var meget kompetente og arbejdede både effektivt og med stor forsigtighed for planterne under træet.
Arbejdet blev udført hurtigt, og haven blev afleveret flot opryddet.
Mine bedste anbefalinger til Skovtop og deres dygtige medarbejdere.

31 maart 2026

Meget veludført arbejde

Meget veludført arbejde - hele tiden afstemt med vores ønsker. Venlige. Fint opryddet efter arbejdet.
Kan kun anbefale Skovtop.

3 februari 2026

Flot arbejde

Vi har haft to medarbejdere fra Skovtop til beskæring mm i vores have i går.

De er meget effektive og laver et fint arbejde, som vi er meget tilfredse med. De har ryddet fint op efter arbejdet- og så er de meget behagelige at have på matriklen 👍
Al vores ros til dem 😊

28 januari 2026

God pris

God pris. Flinke folk som ved hver levering var venlige at køre det lige derhen på vores grund hvor vi ønskede det, selvom vi ikke var hjemme

18 december 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi skulle have fældet et kæmpetræ i en…

Vi skulle have fældet et kæmpetræ i en almindelig parcelhus-forhave. Der var fare for både vores og naboens hus, men Skovtops folk løste opgaven helt perfekt. Ikke så meget som en kvist landede forkert.
Og så er det bare fascinerende at se en personificering af Spiderman, der kravler rundt i et træ!
Virkelig god oplevelse og stor anbefaling herfra.

4 december 2025

Kompetent og professionel

Kan varmt anbefale Skovtop. Vi fik beskåret tre gamle æbletræer, og det blev klaret meget professionelt. Vi er godt tilfredse og fik flere god råd til pleje af haven, så kommer helt sikkert til at bruge Skovtop igen.

17 september 2025

Perfekt arbejde

Vi havde Skovtop til at klare hæk og beskæring i haven. Det var et veludført arbejde, der blev lavet. Vi er ovenud tilfreds med arbejdets kvalitet. Vi bruger også Skovtop til at klippe hækkene og beskære træerne i vores Andelsboligforening. Der udføres arbejdet også til alles tilfredshed.

8 september 2025

Top professionelle

Super kompetente til at sikre og save en kæmpe væltet eg, der ellers ville have tippet over i mit hus.
Hurtig respons, klarede opgaven allerede dagen efter. Rimelig i pris.

24 oktober 2023
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Klamphuggeri med trædød til følge

Ville gerne have et lærketræ og et egetræ beskåret, da de voksede lidt meget ind i himlen. Fik at vide, at det ikke var noget problem, og at lærketræet ville blive provokeret til at skyde længere nede, og at det var det helt rigtige tidspunkt.
Egetræet blev sporadisk renset for et par store grene, hvoraf en del stadig hang flænset oppe i kronen, og det blev aldrig sig selv igen. Lærketræet døde af alle de sår der blev lavet op af stammen efter klatreværktøj
Kunne aldrig drømme om at bruge så uprofessionelt et firma igen.

1 maart 2023
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Dårlig rådgivning

Betalte i Marts sidste år for at få besigtiget og beskåret vores store egetræ, der står på bakken bag vores hus. Hvis træet væltede ville det enten kunne falde ned over vores hus eller over til et fællesareal ved siden af vores grund (hvor der leger børn, og som om vinteren bruges til kælkebakke). Det er altså ikke bare et træ der risikerer at ødelægge et andet træ, et skur eller lignende. Det blev gjort tydeligt at årsagen var bekymring for om træet ville kunne blive stående. Skovtop beskar det forholdsvis lidt, og forsikrede mig ad flere omgange for at det ville kunne holde i mange år endnu. Jeg blev på intet tidspunkt gjort opmærksom på at vi skulle overveje andre former for kontol af om træet var i god stand.

Det er nu så væltet i blæsten her midt på sommeren i år. Trætop vil på ingen måde tage ansvar for deres vurdering - og det på trods af at det selv for en lægmand nu (efter træet er væltet) er tydeligt at træet er pilråddent indeni. Det er ikke noget der udvikler sig så hurtigt for et egetræ over de 15 måneder der er gået siden besigtigelsen. Jeg har naturligvis haft andre fagpersoner ude her på bagkant, der siger, at den måde træet er vokset på giver en velkendt svaghed netop der hvor træet er flækket. Skovtop end ikke undskyldte til en start. Trætop har end ikke tilbudt f.eks. at slå halv skade. Jeg fik blot at vide, at de kunne lave et tilbud på oprydning. Deres manglende ansvarsfølelse forarger mig, når man tænker på hvor galt det kunne have gået. Det er min oplevelse at de er iskolde når noget går galt.

3 juli 2023
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Professionelt fra start til slut.

Professionelt fra start til slut.
Fra den første kontakt til det sidste træ af 15 var fældet, har der ikke været noget at sætte en finger på.

Og så var det ganske imponerende at se på.
Min varmeste anbefaling.

24 juni 2022
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super service - total professionel træfældning. Hurtig handling på henvendelse, besøg og pris. Fældning allerede dagen efter. Er imponeret over selve fældning og håndtering af grene mm. af et kæmpe stort gammelt grantræ! Intet blev ødelagt i haven og intet røg ind til naboen, selv om træet stod tæt på skel.
Kan anbefales - hurtig og professionel service!

29 april 2021

Super dygtige

Super dygtige. Fik fældet 9 høje fyrretræer, og selv om det var kompliceret at få firet de store stykker ned, fik hverken hus eller andre træer skrammer.
Kan varmt anbefales👍

3 november 2020

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken

Lees meer over geverifieerde reviews.