Weer geblokkeerd na opwaarderen Woord weer gevraagd naar mijn gegevens ik heb weer alles gestuurd hou op om mijn steeds te blokkeren en dat geld wat ik heb overgemaakt staat niet op de kaart en ni... Toon meer
Jaren trouwe skrill klant geweest, maar overweeg nu op te zeggen. Mijn oude creditcard verliep, ze schijnen een nieuwe opgestuurd te hebben op 2 juli (31 juli is de verloopdatum), er is niks gekomen.... Toon meer
Make simple, secure and quick online global payments – from international money transfers to betting, trading, shopping and gaming.
Making payments is even easier on the App.
Download the app today and get access to our newest features.
Check out our calculator and see how much you can save today.
Need Help?
Here you may find more information on how to:Verenigd Koninkrijk
Met skrill heb ik heel slechte ervaringen!
Ik had een fisieke MasterCard aangevraagd en heel snel mogen ontvangen maar na een betaling hiermee werd een betaling tweemaal afgehouden!
Hiervoor dan een email verstuurd via mijn account maar totaal geen reactie!
Terwijl dit wel beloofd was!
Waarom skrill gebruiken?! Wat ben je met een service waar je niet op kan rekenen en waar je niet op kunt vertrouwen!?
Totaal waardeloos!
Waardeloos.
Geld erop gezet
Ging prima.
Geld eraf halen. Wat een draaaamaa.. 5 transacties gecancelled. Betaal 5 euro fee om Geld naar je eigen bank rekening terug te storten. Maar als je het naar iemand anders wil overmaken annuleren ze de transactie. Heb zelf geen creditcard maar iemand die ik ken wel, kan je echter niet gebruiken want het moet op je eigen naam staan... contact zoeken is nauwelijks mogelijk. De chatbot zegt steeds hetzelfde maar ben er niet mee geholpen.. Al met al zal ik heel blij zijn als ik hier van af ben en me Geld terug heb.
Net geld op mijn Skrill account bijgeschreven, 101 euro en van mijn bank afgehaald maar nergens terug te zien op mijn account! Hoe lang duurt dit en hoe krijg ik mijn geld terug?!
Afzetters
Als je een paar maanden niet inlogt pakken ze 5 euro per maand van je rekening. Waarom zou je dit doen anders dan je klanten kaal te plukken? Afzetters.
Vind het echt niks de laatste tijd. In Nederland kon ik niet eens mijn parkeerkosten betalen bij een automaat met Apple pay. Ik ga wel een ander maatschappij zoeken. Ben er klaar mee. Dit is al de zoveelste keer dat ik problemen heb met betalen. Elke keer wordt er om een stomme verificatie gevraagd voor elke transactie en dan moet je vervolgens ook je app open hebben staan. De website krijgt dan een timeout, en daarom mislukt de betaling. Allemaal omslachtig werken. Je moet ook niet veel verwachten voor die 10 euro die je betaald. Eerst was opwaarderen met iDEAL gratis, en nu vragen ze wel een bedrag voor. Wat een raar bedrijf.
Intuïtieve api, betrouwbaar, iets wat voor andere financiële apps die ik heb geprobeerd minder was, en hiermee wss ook niet triviaal. Overschrijvingen kunnen snel overgemaakt/ingeladen zijn, afhankelijk van of je de 1% commissie betaald.
Duidelijke, intuïtieve, mooie site met betrouwbare financiële dienstverlening.
Fabries
Eerst geld op rekening laten zetten gaat heel makkelijk, dan ineens veificatie nodig om iets met dat geld te doen (inclusief terugboeken natuurlijk) én meerdere dagen wachtijd voordat je t kan gebruiken. Naast dat je id kaart opsturen over het internet niet bepaald veilig is, ook praktisch niet handig om mee te betalen als je eenmalig creditkaart nodig hebt door die wachttijd. Erg achterbaks om verificatie pas na betaling te doen, zoek een ander bedrijf
Waardeloos bedrijft, naar de zoveelste storting wat fout gaat is dit de druppel. Moet alweer wachten na een betaling met ideal op me geld. Telkens zeggen ze dat het 1 business day duurt ivm een fout blah blah blah. Uiteindelijk 2 dagen verder en nogsteeds niks. Je word afgekapt via telefoon en via chat met constant dezelfde ingestudeerd bericht. Je betaal nog een extra fee dus je zou verwachten dat met ideal je geld er gelijk op zou staan. Dit is de laatste keer dat ik skrill gebruik. Echt een waardeloze bedrijf.
Ik heb een bedrag van bijna €300 overgemaakt naar mijn account via ideal, deze betaling is niet goed doorgekomen bij skrill terwijl het bedrag wel van mijn ing rekening is afgeschreven.
Dit is nu 4 dagen geleden en ik wacht nog steeds op mijn geld, via de app kan je een bericht sturen maar dat sluiten ze gelijk of ze reageren er niet op.
Via e-mail 1 keer een reactie gehad dat het 1 business dag zou gaan duren dat mijn geld terug op mijn account zou staan wat dus niet is gebeurd en daarna geen reactie meer na 4 dagen.
Ik heb gebeld naar Engeland en dan krijg je een slecht sprekende persoon aan de lijn die steeds maar zegt we zijn ermee bezig, allemaal beloftes maar ze doen helemaal niks en het interesseert ze geen ene reet om het op te lossen.
Edit: uiteindelijk is het opgelost na bijna een week.
gebruik hem al meer dan 5 jr en heel tevreden
Het is stil bij Skrill. Waardeloos bedrijf. Na een aantal ongeautoriseerde afschrijvingen meld ik me bij Skrill. De zoektocht door de app leidt me uiteindelijk naar bij de goed verborgen helpdesk functie. Na vele berichten word ik steeds afgescheept met het bericht "we zijn er mee bezig, heb geduld". Vervolgens blijft het oorverdovend Still. Wacht nu al bijna 2 maanden zonder oplossing. Laat Skill lekker links liggen, zo gaan ze namelijk ook om met jou.
Skrill heeft mijn geld gestolen omdat ik een tijdje geen Skrill gebruikt hebt.
Het zijn dieven!
Lees verschillende slechte reviews, heb al jarenlang Skrill, is er enkel beter op geworden! Het is veel groter dan sommige toch denken.
Slecht bedrijf. Via iDeal heb ik geld gestort en ik hoor verder niets van ze. Transactie is mislukt zonder enig antwoord van de klanten service. Ik wacht nog altijd op mijn geld. Skrill is zeer achteruit gegaan en valt niet aan te raden. Revolut is een veel betere optie.
Graf bedrijf
Aankoop mislukt, geld van mn rekening gehaald.
Uur later mijn account afgesloten zonder enige reden
Ze mogen de boom in.
Betaal vooral lekker via iDeal en laat deze waardeloze betalingsmethode lekker lings liggen
Houdoe he🖕
ik had geld gestort en toen werd mijn account "definitief gesloten" ZE HEBBEN MIJN GELD GESTOLEN.
PAS OP VOOR DEZE SCHAMMERS!!
Waardeloze firma. Onmogelijk om mijn bankrekening te verifiëren als gevolg van een klein barstje in mijn identiteitskaart. Resultaat: ik kan niets doen met mijn saldo. Dit voelt aan als diefstal! De klantendienst is bovendien een lachertje.
Kijk uit met grote bedragen storten op je Skrill account!
Jaren goed gegaan, maar laatste tijd wordt er niet meer instant bijgeschreven via ideal, ook terugstorten gaat moeizaam, heb het vervolgens via geldautomaat gepind.
Betalingen via internet lukken niet meer, dit zou komen door foutieve CVV code, terwijl deze correct is ingevoerd.
Niet gebruiken!!!!! Oplichters maken hier graag gebruik van. Wil je skrill bellen krijg je een menu maar kom je niet verder. Waardeloze klantenservice. Wees dus gewaarschuwd!!!!