Ekstremt professionel
Ekstremt professionel og klarede opgaven til punkt og prikke. Dertil også både punktlig og vejledende. Vi vælger i hvert fald Skriver’s El Teknik næste gang også.
Hos Skriver’s El Teknik får du mere end bare en elektriker. Du får en samarbejdspartner, der leverer sikre, holdbare og effektive løsninger til både private og erhverv. Vi tror på god service, klar kommunikation og elarbejde, du kan stole på – hver gang.
Mølleskrænten, 4140, Borup, Denemarken
Excellent work. Mikkel connected our Sauna and installed outdoor lights. Everything as agreed and on time.
Vi havde Skrivers el teknik med til montering og installation af nyt køkken samt eltavle.
Vi havde tilbuddet i udbud på 3byggetilbud hvor vi fik flere tilbud og overblik over opgaven. Vi havde faktisk allerede halvt besluttet opgaven til andet større firma, men der var gode og præcise spørgsmål som beviste at de havde forstået opgaven hvilket gjorde os trygge - samtidig med at de var konkurrencedygtige på prisen.
Vi fik et fast tilbud med godt og detaljeret overblik over hvad der skulle laves, hvilket blev udført og gennemgået.
Arbejdet blev udført effektivt, til tiden og uden problemer. Under køkkeninstallationen blev der også givet fin sparring og input, mens vi valgte at få udført et par ekstra opgaver på timebasis.
Der skal lyde en varm anbefaling herfra, og især til dem der kærer om detaljen til en helt fair pris.
Jeg tog kontakt til Skrivers El teknik omkring et projekt som skulle laves i min bolig, og som skulle laves hurtigt da jeg skulle til at sælge lejligheden.
Jeg havde en masse spørgsmål omkring det her projekt om hvordan og hvornår det kunne lade sig gøre.
De var super behjælpelige og kunne give mig svar på alle mine spørgsmål, og oveni købet kunne de komme den samme uge og få ordnet den her haste sag.
Jeg var super tilfreds med servicen, produktet der blev lavet, og til en overkommelig pris også.
Godt, godt og godt
Vi fik renoveret vores el-tavle og tilføjet udvendig sikkerhedsafbryder til varmepumpe i sommerhuset.. Et virkeligt flot arbejde, som vi er yderst tilfredse med. Så vi kan varmt anbefale Skriver's EL-teknik til andre og vil helt sikkert selv bruge dem igen. 😉👌
R.Skriver blev vores valg på en total EL løsning på vores ny indkøbte ejendom i Osted.
Valget blev taget på baggrund af det vi blev lovet, og selvom det næsten lød for godt til at være sandt, må vi bare blankt anerkende at R.Skriver El Installation overholdte alt der blevet lovet.
Ydermere var kvaliteten af arbejdet i top, og så for at det ikke skulle være løgn afsluttede han opgaven 4 dage hurtigere end aftalt da vi pænt spurgte om det kunne lade sige gør da vores nye gulv skulle lægges før forventet.
Uden tøven arbejdede Rasmus så 6 dage derefter i 18-20 timer i døgnet.
Vi endte med at hyre Rasmus / R.Skriver El installation til vores yderligere 4 andre ejendomme efterfølgende.
Servicen, kvaliteten, ærligheden, gennemsigtigheden helt i top !
Alexander Renard.
Lees meer over geverifieerde reviews.