Tijdens het abboneren ging het al mis. 3x moeten betalen want bij de 1e 2keer deed hij het niet, kreeg geen toegang tot kijken. Nu het probleem dat ik mijn abbonoment niet kan opzeggen omdat overal wo... Toon meer

Als je van apparaat wisselt, blijf je heel lang de melding krijgen dat er al op een ander apparaat gestreamt wordt terwijl dit niet zo is. Als je dus van de woonkamer verder wilt kijken in de slaapka... Toon meer

Vanaf dag 1 abonnement afgesloten. Was eerst zware tegenvaller, omdat na 4 maanden nog steeds geen app was op Samsung tv. Die is er sinds deze week eindelijk gekomen. De app op de tv werkt geweldig. M... Toon meer

Abonnement opgezegd door skyshowtime. Konden bedrag niet afboeken ? 12 april volgens hun schrijven proberen zij dit 15 keer zou dus 27 april laatste moeten zijn. Vandaag 24 april gewoon stopgezet e... Toon meer

2,4

Slecht

2K reviews

Heeft 26% van zijn negatieve reviews beantwoord

De App is voor verbetering vatbaar

App is voor verbetering vatbaar.
Veel films zijn van dvd kwaliteit .
De nieuwste films daargelaten
Ik heb de app gratis via Hollandsnieuwe-ziggo.
Maar ik kijk via de download app op tv niet via Ziggo.
Maar dat heb ik ook met Netflix maar dat is helemaal top.
Als ik er voor zou moeten betalen zal ik niet doen voor wat je er voor krijgt.
Kan zich nu nog niet meten met Netflix.
Misschien in de toekomst dat er verbetering in komt.

20 december 2023

Tot nu toe erg tevreden

Tot nu toe erg tevreden. Goede beeld- en geluidskwaliteit. Heb een abonnement via Ziggo genomen.

Ik herken de problemen niet die anderen hebben.

Het enigste wat ik mis is info over de beeld- en geluidskwaliteit van een film, welke je wel hebt bij netflix.

23 december 2023

Slechte dienst door slechte beeldkwaliteit

Het aanbod is niet slecht maar het gebrek aan 4k en HDR voor materiaal dat bij b.v. paramount+ wel in die kwaliteit wordt geboden zorgt voor 2 sterren aftrek. Tel daarbij op dat het beeld regelmatig stotterend en er blijft niet veel over.

18 december 2023

Skyshowtime is een hele slechte…

Skyshowtime is een hele slechte streamingsdienst heb voor 3.99 aangemeld maar kan niet inloggen werkt totaal niet heb meerdere keren gemaild erover maar krijg geen reactie opzeggen gaat niet omdat je dan moet inloggen wat niet gaat hebben nu voor de 2e keer geld afgehouden maar ik kan niks het zijn vieze oplichters begin er niet aan heb nog nooit zon zooitje neegemaakt

12 november 2023

n combineer ik Ziggo en…

Al jaren combineer ik Ziggo en Vodafone.
Omdat de Ziggo box die ik had de nieuwe app van npo start niet ondersteunt moest ik overstappen naar de next mini van Ziggo. Ik zou dan gratis skyshowtime ontvangen vanwege de combi Ziggo Vodafone. Na enkele dagen is dit nog steeds niet geregeld door Ziggo ondanks mijn verzoeken daartoe. Steeds krijg ik een melding dat ik me kan abboneren als ik skyshowtime wil kijken.
Waardeloos! Ik denk dat ik maar overstap naar een ander!

10 december 2023

Het wordt al beter.

Bij de lancering was het een zootje met heel weinig interessante content. Echt de tegenvaller van het jaar 2022. Maar de laatste tijd hebben ze regelmatig leuke dingen toegevoegd. Zoveel zelfs dat het echt leuk begint te worden. Vandaar toch 4 sterren.

8 december 2023

Aangemeld bij Skyshowtime

Aangemeld bij Skyshowtime, vanaf het eerste moment ellende.
TV app geïnstalleerd handmatig mijn e-mailadres en wachtwoord ingevoerd maar inloggen lukt niet.
Op hun advies App verwijderd en opnieuw geïnstalleerd maar inloggen werkt nog steeds niet.
Na 3x mijn mailadres en het wachtwoord via de afstandsbediening ingevoerd te hebben was ik er klaar mee en heb meteen mijn abonnement opgezegd.
Waardeloze service.

1 december 2023

Een stug begin

Een stug begin, maar erg blij dat ik ben gebleven.
Wordt steeds beter en beter.
Goede films en series gevarieerd, voor ieder wat wils.

18 oktober 2023

Slechte kwaliteit beeld

Slechte kwaliteit beeld, aanbod een lachertje. Ja, 6-7 euro is niet veel, maar ik betaal liever meer voor goed beeld en een goed gevulde programmering. Heb me geabonneerd en nog geen 20 minuten later gestopt met kijken. Later op de avond abonnement geannuleerd.

14 oktober 2023

Skyshowtime blijft ondermaatse beeld en geluidscodecs aanbieden

Skyshowtime biedt content in een kwaliteit van 20 jaar geleden bij tv-zenders toen streaming nog niet bestonden: HD en stereo. Dat is natuurlijk not done in deze tijd. Maar zo besparen ze wel heel veel licentiekosten.
Zelfs Prime video biedt steeds vaker Dolby Atmos en Dolby Vision en minimaal Dolby Digital plus en 4K. En is een stuk goedkoper.

12 oktober 2023

Slechte communicatie…

Op zaterdagavond zet ik een film op mijn lijst van 3,5 uur aan speeltijd om deze op zondag te kunnen kijken. Op zondag nog geen 24 later is deze compleet verdwenen van de site zinder aankondiging..dit vind ik erg balen aangezien het jaren heeft geduurd voor ik de kans kreeg deze film te kunnen zien. Dan scoor je bij mij heeel eeerg slecht.

1 oktober 2023

Ik kan de app weer niet openen

Ik kan de app niet openen (weer) vandaag. Het opent en sluit weer gelijk. Alle andere apps gaat wel goed. Dit alles op xiaomi tv stick via Google Playstore. En geen telefoonnummer of zo , zo vet irritant.

18 september 2023

Het wordt je haast onmogelijk gemaakt…

Het wordt je haast onmogelijk gemaakt op te zeggen. Ik moest voor het opzeggen inloggen in een Google Account dat niet bestond. Daarover contact opgenomen met de klantenservice welke totaal niet klantgericht zijn. Gevolg dat je dus wel betaald voor een product dat niet bruikbaar is. Onacceptabel! Ordinaire diefstal, NIET AAN BEGINNEN!

14 september 2023

Sterk verbeterd

Na de 1e maand na lancering heb ik opgezegd, series onvolledig, ik keek er eigenlijk nooit naar. Was wel voor 50%, maar niet de moeite waard. Nu met de aanbieding toch weer voor n jaar lid geworden en ben nu toch wel verrast met de verbeteringen. Staat ook n stuk meer op, kijk er nu wel regelmatig naar. Ik kijk via de Apple tv, alles werkt zoals t hoort, geen problemen met ondertiteling die verkeerd staat of meeloopt. Geluid bereikt ook gewoon de achterboxjes en subwoofer, dus ben er blij mee. Jammer dat sommige series nog steeds bij seizoen 12 ofzo beginnen, dat gaat nergens over.

8 september 2023