Tijdens het abboneren ging het al mis. 3x moeten betalen want bij de 1e 2keer deed hij het niet, kreeg geen toegang tot kijken. Nu het probleem dat ik mijn abbonoment niet kan opzeggen omdat overal wo... Toon meer

Als je van apparaat wisselt, blijf je heel lang de melding krijgen dat er al op een ander apparaat gestreamt wordt terwijl dit niet zo is. Als je dus van de woonkamer verder wilt kijken in de slaapka... Toon meer

Abonnement opgezegd door skyshowtime. Konden bedrag niet afboeken ? 12 april volgens hun schrijven proberen zij dit 15 keer zou dus 27 april laatste moeten zijn. Vandaag 24 april gewoon stopgezet e... Toon meer

2,4

Slecht

2K reviews

Heeft 26% van zijn negatieve reviews beantwoord

Betalende klant maar geen toegang

Betalende klant maar als ik wil inloggen denkt hij dat ik in een regio ben maar geen skyshowtime beschikbaar is.Ik kan dus niet kijken. Ik heb geen VPN en andere streamingsites zoals Netflix zien wel gewoon dat ik in NL ben.

Via de app en chromecast doet hij het wel

19 maart 2023

Zonde van het geld

Ik ben lid sinds het begin en krijg dus 50% korting en betaal €3,49
Ook met de 50% korting is het zonde van mijn geld.
Weinig kwalitatieve content en veel is ook teug te zien op andere streaming diensten.
Dus maar weer overgestapt op Amazon Prime.

16 maart 2023

1 Ster is nog te veel

Aanvulling op hieronder vermelde review, ik heb weer toegang tot de streamings dienst 30-03-2023 en ben voorzichtig optimistisch, na veel mailtjes op en neer, die van mij iedere x van mij die van hun iedere x door iemand anders (wat me voor klantenservice niet echt goed lijkt) en het zou zo maar kunnen dat ik iets meer sterren kan toekennen als blijkt dat dit zo blijft.
1 Ster is nog te veel, ik werd uitgeschreven omdat ik mijn abbo opgezegd zou hebben maar contact krijgen of antwoord op je mail dat is er niet bij. Wel contact via messenger maar die kunnen niks voor je doen!!! waarom zijn jullie er dan??
2 dagen voor HUN opgelegde opzegging terugboeking van de laatste 2 betaalde maanden gedaan want ik heb geen series af kunnen kijken en daar gaat het toch om bij die "dienst" die ze "leveren".
1 dag later krijg ik een mail alsof ik nog geen klant ben met zelfde aanbieding, heel je leven voor half geld, gewoon standaard mail niks geen excuus over wat er is gebeurt, dus ik klik de link aan en krijg te zien je bent weer lid, maar ja terugboeking had ik al gedaan.
En wat denk je dag erna mailtje dat ik eruit gezet ben vanwege teruggevorderd abbo geld, beetje vreemd natuurlijk want zo hoor je niks van ze geven ze niet thuis en dan pats boem, WIJ ZIEN EN LEZEN ALLES EN REAGEREN ALLEEN ALS HET ONS UITKOMT.
Echte afrader. Vinkje dat jullie skyshowtime mogen doorgeven dat ik dit geschreven heb aangevinkt, maar gezien ervaring in verleden zal er wel een standaard antwoord klaarliggen waar ze zichzelf mee vrijpleiten van wat voor slechte zaak ze eigenlijk zijn.

15 maart 2023

Abonnement af gesloten en betaald maar…

Abonnement af gesloten en betaald maar geen film kunnen zien.5 x bezig geweest met contact van de dienst en 5xweg gedrukt voor dat ik antwoord kreeg.
Zeer slecht dient slechte klantenservice. Wel geld maar geen film.kunnen kijken .ik zou zeggen toch maar naar een andere dienst gaan.voel me gewoon op gelicht.is nog niet eens 1 ster waard.

Op zich aardig idee

Op zich aardig idee: Helft van de prijs voor zolang je lid bent. Maar het aanbod is zo mager... Alleen films die ik OF niet wil zien OF die ik allang gezien heb. Series: echt niets interessants. Aanbod is nog slechter in kwaliteit dan Netflix. Maar die hebben dan weer meer.
Net nog geinformeerd of ze ook voetbal gaan aanbieden aangezien Paramount + onderdeel is van Skyshowtime en die in de US wel CL en Premier League leveren. Antwoord is nee.
Zit nu echt te dubben: 3,50 is bijna te goedkoop om te stoppen. Maar misschien ga ik toch een ander proberen naast mn HBOmax-account. (niet de netflix-troep)

15 maart 2023

Beperkt aanbod, maar werkt wel

Destijds heb ik gebruik gemaakt van de korting, dat is bij mij wel goed doorgevoerd. Sinds kort is ook een app voor Samsung smart tv beschikbaar, op Android werkte het bij mij al zonder problemen. Bij mij geen haperingen zoals in andere commentaren. Het aanbod valt echter tegen, ik hoop dat er binnenkort meer aangeboden wordt.

27 februari 2023

Eindelijk een app op Samsung tv

Vanaf dag 1 abonnement afgesloten. Was eerst zware tegenvaller, omdat na 4 maanden nog steeds geen app was op Samsung tv. Die is er sinds deze week eindelijk gekomen. De app op de tv werkt geweldig. Mooie kwaliteit beeld , geluid valt beetje tegen ( zacht). Ik vind wel het aanbod nog steeds tegenvallen. Weinig nieuwe films , meer klassiekers. Maar de prijs is goed , daarom hou ik het toch!

13 februari 2023

Heb vanaf het begin deze dienst1

Heb vanaf het begin deze dienst. En ja ook het volledige bedrag afgeschreven. Opnieuw aangemeld. Toen wel 3.50. Andere stopgezet. Aanbod zeer mager. Kwaliteit zeer slecht

9 november 2022

Slechste streaming dienst ooit

Je zou toch denken, Paramount, Universal, Dreamworks, Showtime, Nickelodeon, Sky, Peacock allemaal in een service, dat is toch goud waard! Niks is minder waar. Sinds de launch en tot nu toe vind nomineer ik SkyShowtime als de slechtste streamingdienst tot nu toe waar ik ervaring mee heb. Voorheen vond ik Apple TV slecht maar dat was gelukkig half jaar gratis. Hieronder mijn mening.

Allereerst, er is geen app voor mijn nu 4 jaar oude Smart TV van Samsung. Dus hoe kijk ik SkyShowtime? Via de tablet of via Smartview naar mijn TV, met vertraging van geluid en zeker geen HD of 4K beeld dus. Ik ga toch niet zo Top Gun Maverick kijken via Smartview?

Ten tweede, SkyShowtime heeft kennelijk duidelijk gemaakt dat hun bioscoopfilms pas 7 tot 8 maanden naar de dienst komen. Tja echt waar het lijk wel 1995, toen we zo lang moesten wachten voordat de film te huur was...op VHS! Dus dat wordt nog lang wachten voor Nope, Jurassic Park Dominion, Smile, Megan, Beast, Nieuwe Transformers.

Ten derde, wat is het aanbod ook broodmager en inconsistent. Peacock Amerika heeft oude series als Columbo. Krijgen wij dit ook? Serie is gewoon van Universal en Peacock en dat laatste is ook onderdeel van SkyShowtime, dus het kan niet aan de licensie rechten liggen. En franchises... ja ja. Paranormal Activity franchise, maar we krijgen de helft maar te zien, de andere vier vervolgen dat dan weer niet (is gewoon van Paramount dus ik snap het niet). Of Are You Afraid of the Dark? maar alleen seizoen 2 is te zien?

Enige reden dat ik nog de service heb is omdat ik nu "slechts" 3.50 euro per maand via credit card betaal. Ook al zo'n onzin. Ideal kon niet (wellicht later). Zodra dat zogenaamde "lifetime deal" vervalt ben ik pleite.

28 januari 2023

In december een abonnement aangegaan…

In december een abonnement aangegaan voor 3.49 , aanmelden en betaling geeft ( nog) geen problemen maar het beeld hapert telkens en het geluid is van slechte kwaliteit, (Philips ambilight) ik wacht nog een aantal maanden en is het dan nog niet beter geworden dan zeg ik het abonnement op.

27 januari 2023

vage Indiër die het probleem niet begrijpt.

Een vage Indiër die het probleem niet begrijpt terwijl ik gelijk heb. Er was gewoon betaald via Paypal, maar blijven zeiken over de bank gaan bellen. Dan mij gelijk geven en zeggen dat ik 1 dag te laat ben voor levenslang 50% korting. Moet maar een nieuw account maken voor de volledige prijs. Geeft 1 maand korting dat niet werkt, dus volledige prijs betalen. En blijven zeiken over de bank, terwijl ik betaal via Paypal. Een e-mail nastuurt dat het eigenlijk iTunes is. Diepe zucht. Nooit meer klant dus. Geen Nederlands telefoonnummer beschikbaar, maar wel halve vertaling van Engels naar NL. Shit zooi.

23 januari 2023

Zeer klantonvriendelijke organisatie

Zeer klantonvriendelijke organisatie. In december een abonnement aangegaan voor 3,49 per maand (50% off lifelong). In januari, met de eerste periodieke betaling, word ik meteen afgesloten en abonnement door Skyshowtime stopgezet. Reden: bedrag was niet af te schrijven van de bank volgens Skyshowtime. Ik heb echter geen blokkade op rekeningen staan, dus dit is nonsens. Wil ik verder met Skyshowtime, dan verplichten zij mij nu 6,99 te betalen. Slechte email en chat-correspondentie. Niet vriendelijk. Ik stop met Skyshowtime. Streamingsaanbieders genoeg.

24 januari 2023

zeer klantonvriendelijk pas op als je auto incasso niet lukt

zeer klantonvriendelijk ,ik had een abbonnement van 3.49 per maand
nu lukt een automatische betaling niet ,en ineens wordt je abbonnement stop gezet ,oplossing ik moet maar volgens de chat ,een nieuw abbonement nemen van 6.99 .is dit niet heel erg kinderachtig ,dus bij iedereen waar de incasso niet lukt ,wordt gestraft en gelijk abbonement stop gezet ,dit heet in nederland ,klant pesten .

gewenste oplossing ,gewoon opnieuw aanbieden voor 3.49

23 januari 2023