Kæmpe anbefaling til Skyum og Andersen Køreskole! Jeg havde Allan som kørelærer, og jeg kunne simpelthen ikke have ønsket mig et bedre forløb. Der var styr på det hele fra start til slut, og jeg fø... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Jeg havde en super god oplevelse, da jeg tog mit kørekort hos Skyumogandersen køreskole i Næstved. Jeg var super glad for at få Andreas som kørelærer, som var super dygtig og fik mig godt igennem køre... Toon meer
Kan klart anbefale Skyum & Andersen Køreskole! Super gode og tålmodige kørelærere, god undervisning og en rigtig behagelig oplevelse hele vejen igennem. Jeg følte mig godt forberedt til køreprøven og... Toon meer
Jeg kan varmt anbefale kørelærerne Andreas og Jeanette fra Næstved 👌🏽 De er begge utrolig søde, venlige og tålmodige, og de formår virkelig at skabe en tryg og hyggelig stemning under køretimerne/... Toon meer
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Havde en fantastisk lære
Havde en fantastisk lære, som kom med godt humør selvom at det var tidligt på morgen en lørdag, og indblandet os alle ind i tinmerne, det var mega fantastisk!
Super forløb
Super fint forløb, alt gik som det skulle. Alle aftaler overholdt og god information undervejs.
Verdens klasse køreskole
Verdens klasse køreskole! Klaus kan bare det der med at lære dig! Hvad venter du på! Kan varmt anbefales :)
⭐⭐⭐⭐⭐ Fantastisk køreskole
⭐⭐⭐⭐⭐ Fantastisk køreskole!
Jeg kan varmt anbefale Køreskolen Skyum & Andersen! Fra start til slut har det været en rigtig god oplevelse.Utrolig tålmodige, dygtige og venlige kørelærere, der virkelig får én til at føle sig tryg bag rattet.
Undervisningen er både grundig og forståelig, og der er altid en god stemning i bilen. Jeg har følt mig godt guidet hele vejen igennem, og det har været en fornøjelse at tage kørekort her.
Tak for nogle sjove og lærerige timer – vi ses på vejene! 🚗💨
Hurtigt og fantastisk forløb
Dejligt hurtigt forløb. Jeg fik kortet på ca 3 måneder og en af grundene til det, var at min kørelærer var rigtig god og hurtig til at få booket prøverne.
Teori forløbet strækkede sig hen over 8 uger og jeg følte mig klar til teoriprøven efter forløbet.
Kører undervisningen var så hyggelig og den foregik imellem teori timerne, så det man lærte om til teori, fik man lov til at "afprøve" dagene efter - hvilket gjorder at man fik en god forståelse for det.
Kørerprøven forløb uden problemer. Sagkyndig var rigtig sød og meget nede på jorden.
Alle kørerlærene på Næstved afdelingen er super søde og fantastiske mennesker. Alt i alt kan jeg kun anbefale!
Kørekort i første forsøg med Majbrit
Har køret med Majbrit, som min kørelærer, og det gik uden problemer. Sjov og hygge at snakke med og sætter dig op til at bestå. (Jeg tog det som en kode 148)
Mega god køreskolen
Mega god køreskolen, man kommer hurtigt igennem det og mega søde lærer:)
En fantastisk kørelærer nem at forstå
En fantastisk kørelærer nem at forstå , og det giver god lære da man husker de ting som er vigtige både før kørsel og under kørsel, man får presis viden om de ting man skal husk stort 10 tal fra mig 👌
Jeg husker det med at tage køre kort…
Jeg husker det med at tage køre kort som en smule kedeligt men klaus tak for nogle gode køre ture til be køre kort og da du sage jeg var klar til prøve tvivlede jeg men idag da jeg bestod kunne jeg se du havede ret tak for et godt forløb og gode snakke kan varmt anbefales
Super godt samarbejde med Klaus om mit…
Super godt samarbejde med Klaus om mit B/E kørekort 🙂
Mega god køreskole
Mega god køreskole. Kørelærene er gode, og tager hensyn til dig!
God køreskole
God køreskole!
Jeg bestod begge prøver i første omgang!
Kan klart anbefales. 💪
Kan klart anbefale at køre med Majbrit hos Skyum og Andersen Ringsted
Jeg har haft en godt forløb, Skyum og Andersen.
Kørte med Majbrit, som hjalp mig gennem mine usikkerheder, hvilket gav mig mig en stort set god oplevelse. Med nem planlægning, okay priser og alt i alt en fantastisk stemning.
Fantastisk forløb
Fantastisk forløb med Majbrit som kørelærer. Kunne ikke have ønsket det anderledes.
5 stjerner.
Godt forløb
Godt forløb. Virkelig god kørelærer Stine og teorilærer Jeanette. De kan virkelig anbefales!
Min oplevelse hos skyum&Andersen
Godt forløb med søde kørelærer med gode teori lektioner og grundige forklaringer
Havde en super god oplevelse
Havde en super god oplevelse. nem planlægning, ok priser og alt i alt bare godt sammen med Majbritt
BE Kørekort
BE Kørekort
Med Klaus som kørelære, så kan det ikke gå galt!
Super kompetent underviser og helt nede på jorden.
Man bliver mødt med et smil og der er også plads til lidt grin i undervisningen.
Kan kun anbefale at tage fat i Klaus Iversen og Co.
5 stjerner!!!
Min oplevelse med køreskolen var fantastisk, alle lærere gav et godt indtryk og især min kørelærer Jeanette!
Jeg vil klart anbefale denne køreskole, mega god oplevelse man tager med derfra - og så et ret hurtigt kørekort 🤗
Dit is Trustpilot