Slaapcomfort center Bosmans Reviews

TrustScore 4 uit 5

4,2

jaren geleden hebben wij bij Bosmans 2 eenpersoonsbedden gekocht en 2 matrassen Beka. Daar waren wij zeer tevreden over. De matrassen waren na 17 jaar aan vervanging toe. Dus besloten we om terug naar... Toon meer

Waren dringend aan nieuwe matras toe omdat Bosmans kortste bij was en al veel goeds hadden gehoord zijn we daar gaan kijken Zijn goed voort geholpen en de levering was echt perfeckt heel vriendeli... Toon meer

zeer vriendelijke verkopers gaven goeie uitleg over de bedden en matrassen onze oude matras was aan het doorzakken eerder wanhopig ,daar onze oude matras nog maar 5 jaar oud was,zijn we naar bos... Toon meer

Beste ervaring ooit met onlinewinkel! Mijn vragen werden via mail direct beantwoord, zelfs op zondag! Alles verliep heel vlot. Dinsdag besteld en vandaag ligt de Tempurmatras al op ons bed. Gebracht... Toon meer

1. Huis en tuin

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Ontdek Auping, Tempur en alle bekende slaapmerken in de slaapcomfort speciaalzaak van Bosmans. Zalig slapen gegarandeerd met deze slaapwinkel in Heist o/d Berg.

Goed

TrustScore 4 uit 5

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Alle reviews

2 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Recent een nieuw waterbed gekocht bij…

Recent een nieuw waterbed gekocht bij Slaapcomfort Bosmans. Ons vorige kwam ook van deze winkel en we waren toen zeer tevreden over de geleverde service. Bij ons bezoek aan de winkel voor een nieuw waterbed werden we uitstekend verder geholpen. We konden een paar bedden testen. Er werd zelfs aandacht besteed aan het juiste hoofdkussen ;). Mijn man is super tevreden over het gekochte hoofdkussen. De levering van het bed was vroeger dan we verwacht hadden, waar we zeer blij mee waren. De installatie van het waterbed verliep vlekkeloos. Een zeer professionele man die zijn vak kent. Wat toch wel heel belangrijk is bij de plaatsing van een waterbed. Wij zijn super tevreden over de verkoop en de installatie van ons kwalitatief waterbed van het gekende merk Posseidon. Onze oude bed werd ook meegenomen.
Familie Peeters

1 augustus 2024

Aankoop Mline matras

Aangename ontvangst door de zaakvoerder zelf met deskundige neutrale uitleg over de verschillende mogelijkheden van verschillende topmerken in de zaak , helemaal niet opdringerig ,matras snel geleverd op afgesproken datum en uur , topservice !

27 juli 2024

Bij de aankoop van onze nieuwe matras…

Bij de aankoop van onze nieuwe matras en bijbehorend donsdek kregen we uitgebreide- en deskundige uitleg door Dhr Bosmans zelf. Aan de leveringstermijn van 8 weken werd correct voldaan. Het leveren en plaatsen was vakwerk ;-)
Meer dan tevreden over de ganse lijn ... een aanrader !

1 juni 2024

Aankoop Schramm matras

Bij de aankoop van een matras kregen we uitgebreide en deskundige uitleg van Dhr Bosmans.
De leveringstermijn was langer dan voorzien, nadat we zelf contact namen, kregen we meer info over de leveringsdatum.
De service bij levering was oké.
Tip: een brochure met een bondige info over de aangekochte matras (samenstelling, aandachtspunten...) bezorgen bij levering zou een meerwaarde zijn.
Paul Marien

24 mei 2024

Tevreden

Goed advies. Vriendelijke bediening en steeds volgens afspraken. Correcte levering
Wij zijn tevreden.
Het matras werd besteld op naam van
Ernest Vermeylen

21 mei 2024

aankoop auping bed

aankoop auping bed :
*veel en duidelijke uitleg in de showroom.
*correcte afspraak ivm de levering.
*Professionele installatie + uitleg.

22 april 2024

Top-Service!

Vriendelijk en behulpzaam ontvangen. Vakkundige uitleg! Gratis levering aan huis en alles volgens afspraak. Ons bed en de vorige matras kwam ook van Bosmans.
Ook bed linnen daar gekocht en een professionele uitleg gekregen. We zijn heel tevreden over onze aankoop en kunnen alleen maar positieve commentaar geven. Top-Service.
Slaets

31 januari 2024

Ben zeer blij dat ik bij de familie…

Ben zeer blij dat ik bij de familie Bosmans heb gekocht , 2 matrassen van tempur , snel levering dan was afgesproken. Ze hadden gezegt tussen de 4 en 6 weken word er geleverd ,maar na 2 weken kreeg ik al een mail van Elke dat de matrassen binnen waren en geleverd konden worden , zou zo direct terug daar bestellen .
Bedankt voor de snelle service en de goede afspraken die er werden gemaakt en zat ik met vragen kon ik ze mailen waar binnen de 30 min op gereageerd werd .
Bedankt familie Bosmans , doe zo voort snelle service en goede afspraken dat is hun doel ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

16 januari 2024

levering boxspring

Vandaag werd onze nieuwe Auping boxspring geleverd; stipt volgens afspraak.
De montage verliep vlekkeloos en oude matrassen werden meegenomen. Daarenboven waren ze zo vriendelijk om het oude bed te monteren bij onze zoon enkele km verder. Niets dan lof voor deze service en hopelijk kunnen we nog lang genieten van ons nieuwe bed.

28 februari 2024