1,8

Slecht

TrustScore 2 uit 5

Het product (legging) is voor €6,08…

Het product (legging) is voor €6,08 verkrijgbaar op Temu. daarbij is het een dood normale sportlegging. Die gaat je niet helpen met afvallen als je niet gaat sporten. Verder een mooie sportlegging, maar doet niet wat het zegt. misschien is het ook te mooi om waar te zijn. maar dit is oplichterij.

23 maart 2026

Bestelling gedaan

Bestelling gedaan , weken moeten wachten dat het geleverd zou worden. Is het uiteindelijk volgens Parcel binnen gekomen per schip en klaar voor verzending en dan houdt het ineens op. Gaat het ineens terug naar afzender. Van slimaya een mail dat er een bezorgprobleem is dat ik maar contact op moest nemen met de distribiteur.
Vreemd gang van zaken. Nu maar even kijken of ik de order kan intrekken. Ben er bang voor als ik onderstaande zo lees.

19 maart 2026

Zou geen ster willen geven.

Zou geen ster willen geven. Besteld en niks ontvangen. Binnen 14 werkdagen en zou opnieuw gestuurd worden. Steeds niks ontvangen. Mid feb besteld nu een dikke maand verder. Geld terug gevraagd geen enkele antwoord. Geen betrouwbare bedrijf. Je kan hun ook niet telefonisch bereiken.

19 maart 2026

Oplichting

Order nog altijd niet ontvangen. En simaya geeft niet thuis. Dikke scam

1 maart 2026

geen levering van het bestelde product.

geen levering van het bestelde product.
geen reactie door de klantendienst.
wel volop spam mails.
bedrijfs is ook niet uit nederland. indien je een klacht wenst in te dienen moet je naar Mexico.
Dus indien je overweegt te bestellen: 1 raad Niet doen....

13 februari 2026

Bestelling begin februari geplaatst

Bestelling begin februari geplaatst. Zou binnen 2 weken binnen zijn. Het is er nog niet. Zou een staking zijn. Grootste lulkoek. Ik gemaild dat ik de koop ongedaan wilde maken kreeg ik alleen maar reacties dat het wel tot 12 weken kon duren tot je iets kon krijgen. Ik mailde terug dat mijn mail duidelijk was. Ik wil de koop per direct ongedaan maken en per direct mijn geld terug anders ga ik andere stappen ondernemen. Krijg nu geen reacties meer terug. Wat een oplichters

2 maart 2026

Brol

Artikel wel ontvangen maar werkt voor geen meter, als je het meldt een uitleg van ja dat duurt een 2 tal weken, is al 2 maand. Niks, geen kilos kwijt zoals beloofd, geen antwoord meer
Dus geld, 80e ook kwijt

3 november 2025

- Wat ging er mis?

- Wat ging er mis?
Op zaterdag 23-08-2025 heb ik een bestelling gedaan bij Slimaya.
Bedrag van net geen 40 euro.
Heb netjes een bevestiging gekregen en heb ook twee keer contact gehad via de mail, toen ik zag dat de tweede week mijn bestelling dezelfde status had.
Maar nu het bericht staat dat het pakket terug gestuurd wordt [reden onbekend] en ik nu twee keer gemaild heb komt er GEEN reactie.
GEEN PAKKER en ik ben mijn geld kwijt!
BESTEL HIER DAAROM NIET!!!!

- Hoe kan dit bedrijf verbeteren?
Door vooral te reageren wanneer er problemen optreden en niet alleen vriendelijk zijn wanneer een klant net iets gekocht heeft!

23 augustus 2025

Oplichters

Slimelya is een scam.

Ik heb meer als een maand geleden een bestelling geplaatst, maar tot vandaag nog niets ontvangen.

Ook heb ik meerdere malen contact opgezocht waar ik vage reacties op terug kreeg.

Bestel niets bij deze site, want je ontvangt niets.

9 september 2025
Toon reviews in alle talen. (14 reviews)

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken