Slotenmaker Nijmegen

1. Slotenmaker

Welkom op de Trustpilot-pagina van Slotenmaker Nijmegen, uw betrouwbare lokale slotenmaker! Wij zijn een toegewijd team van professionals dat zich inzet voor het bieden van hoogwaardige slotenmakerservices aan de gemeenschap van Nijmegen en omstreken. Met jarenlange ervaring in de industrie, staan wij garant voor snelle, betrouwbare en kosteneffectieve oplossingen voor al uw sloten- en beveiligingsbehoeften. Bij Slotenmaker Nijmegen begrijpen we hoe belangrijk veiligheid en beveiliging zijn voor u en uw dierbaren. Daarom bieden wij een breed scala aan diensten aan, inclusief maar niet beperkt tot, noodslotenmakerdiensten, sloten vervangen, inbraakpreventie, en het installeren van geavanceerde beveiligingssystemen. Ons team maakt gebruik van de nieuwste technologieën en technieken om ervoor te zorgen dat uw eigendommen optimaal beveiligd zijn. Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel. Wij streven ernaar om elke klus met de grootst mogelijke zorg en aandacht voor detail uit te voeren, om zo te garanderen dat u volledig tevreden bent met onze diensten. Of u nu een eenvoudig slot vervangen nodig heeft of een volledig beveiligingssysteem wilt laten installeren, bij Slotenmaker Nijmegen bent u aan het juiste adres. Ontdek waarom wij dé slotenmaker van keuze zijn in Nijmegen!

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Wij controleren reviews

Verschrikkelijke ervaring

Verschrikkelijke ervaring. Sinds drie weken in contact met bedrijf om slot in poort te plaatsen. In totaal vijfmaal gewacht op afspraak, maar monteur kwam niet opdagen (oa naar later bleek vanwege vakantie hetgeen centrale niet wast maar evengoed bleef inboeken). Centrale heeft slecht contact met medewerkers. Wel uiteindelijk nog netjes tewoord gestaan door andere collega. €20 voorrijkosten betaald, voor een grote frustratie.

15 maart 2025

Midden in de nacht en dan…

Midden in de nacht en dan buitengesloten staan. Even bellen dus en er werd gelijk opgenomen, meneer was hier in rap tempo moet ik zeggen. eur geopend en ik kon me bed induiken.

3 juni 2024