Med delte mavemuskler, problemer med inkontinens og en øm krop efter fødsel for 12 og 2 år siden, så har jeg prøvet lidt af hvert: henvisning til fys fra egen læge, mamabootcamps mm. Yogaskolen i... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Fantastisk godt system, som jeg vil anbefale til alle. Det er 55 år siden jeg opleve en meget hård fødsel. Nu hjælper det endelig på “efterveerne”. Så! Hold dig ikke tilbage, selvom du er gaaammmel. M... Toon meer
Jeg har ikke gennemført hele kurset endnu, men som mand oplever jeg det er et forløb lavet til kvinder så følte mig ikke rigtig inkluderet spurgte inden købet om det også var for mænd nu gennemfører j... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Vi har booket Katrine til at lave babymotorik på hold i vores kirke, og det er en kæmpe succes! Hun har en kæmpe høj faglighed, er en fremragende formidler, og så sørger hun altid for god stemn... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Bæredygtig krop for mødre i alle aldre - oplev friheden ved at stortrives i din egen krop, så du får meget mere overskud til livet. Uanset om det er smerter, utæt bækkenbund, delte mavemuskler eller morstress, der begrænser dig, så hjælper jeg dig med at finde en overskuelig ved ud af udfordringerne. Som bevægelsesmentor for mødre er det min vigtigste opgave at støtte dig, der er mor, på den måde der giver allermest mening for dig. Med en faglig baggrund som statsautoriseret fysioterapeut og certificeret funktionel neuroterapeut, kan jeg hurtigt hjælpe dig til at finde en effektiv og overskuelig løsning på dine udfordringer.
5792, Årslev, Denemarken
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Hun har en kæmpe høj faglighed, er en fremragende formidler, og så sørger hun altid for god stemning - både for børn og forældre. Alle føler sig set, og Katrines store viden gør, at alle går berigede derfra.
Katrine har også en stor musikalitet, som gør, at det altid er spændende for mig som organist, at arbejde sammen med hende.
De største anbefalinger herfra!
Mads Klindt Poulsen
Organist, Sdr. Nærå Valgmenighed

Antwoord van Katrineboel.com
Fagligt dygtig, omsorgsfuld og meget behagelig!!
Kæmpe anbefaling.

Antwoord van Katrineboel.com
Det er så fedt at mærke resultater, selvom jeg kun træner nogle minutter dagligt og i nogle perioder kun hver anden dag. Jeg mærker en helt anden ro i kroppen og styrke i kernemuskulaturen. Katrine er samtidig super god til at motivere og yde sparring undervejs 😊 Jeg er meget tilfreds og det er noget af det bedste, jeg har gjort for mig selv 😊

Antwoord van Katrineboel.com
Jeg kan varmt anbefale Katrine, hun er en god formidler og fantastiske øvelser👍
Hun har forstået min situation, når træning ikke lige blev prioriteret først❤️
Kæmpe tak for dig❤️

Antwoord van Katrineboel.com
Jeg kan varmt anbefale et forløb ved Katrine :) Hun har været super godt til at skabe et træningsforløb som har været tilpasset til mig og mine udfordringer, og som jeg også kan bruge senere hen. Samtidig har hun også været lydhør og forstående når der har været andre udfordringer, i mit private liv, som har gjort at træningen ikke er blevet prioriteret..