Trengte sårt ny innfatning da den gamle innfatningen var blitt såpass skadet at det ikke var mulig å reparere. Smartbuyglasses hadde akkurat samme innfatning, så det var en no-brainer å bestille h... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Rask levering og god service! Bestilte Ray-Ban RX3447V Round Metal 47 mm med styrke (+1,5). De kom raskt, med god oppdatering underveis. Brillene er originale, sitter perfekt og kvaliteten er høy. P... Toon meer
Kjapp og enkel handel, fikk det jeg ville i god tid. Eneste grunn til at dette ikke er 5* er fordi Large ramme ikke var så large som det jeg skulle ønske.
Rask og god hjelp da pakken først sto som levert uten å være levert. Jeg fikk ekstremt raske svar og god hjelp og pakken ble levert litt senere samme dag. Meget rask levering og brillene var a... Toon meer
Bedrijfsgegevens
- Contactlenzen leverancier
- Oogheelkundig centrum
- Winkel in modeaccessoires
- Brillengroothandelaar
- Opticien
- Zonnebrillenwinkel
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Siden 2006, SmartBuyGlasses har vært markedsleder innen designerbriller industrien online. Med det største utvalget av designer solbriller, briller og kontakt linser, SmartBuyGlasses har levert briller til tusen av fornøyde kunder.
SmartBuyGlasses Norway
Geschreven door het bedrijf

- 180 designer merker for mindre
- Hos SmartBuyGlasses, vi har det største utvalget av designer briller online med over 80,000 produkter og 180 merker
- 100 dagers retur
- Hvis du absolutt ikke nødvendigvis elsker dine nye briller, kan du sende dem tilbake innen 100 dager hos SmartBuyGlasses
- 24-måneders garanti
- Vår eksklusive 24-måneders garanti dekker alle produksjonsfeil i alle områder for solbriller og briller. For kontakt linser, har vi 3-måneders garanti.
- Kjøp ett par, gi ett par til veldedighet
- Når du kjøper et par briller fra oss, gir vi et par glass briller til noen som trenger
Contactgegevens
Vraagt klanten om een review
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Delivered superfast
Delivered superfast. Sunglasses ok. Right size, but lenses a little bit different color than expected (from the pictures).
Det er en kjempegod pris på briller med…
Det er en kjempegod pris på briller med progressive glass. Kvaliteten på produktene er kjempebra. Veldig fornøyd når man kan få sånne briller til kanskje godt under halv pris sammenlignet med i Norge.
Flott produkt til overkommelig pris
God komminikasjon.Rask og besvare og…
God komminikasjon.Rask og besvare og forklare mine spoersmal paa epost.Bryr seg om kundene sine. Topp produkt- veldig fornoyd med mine nye Carrera briller infatning og glass.
Trygt, enkelt og mye brille for pengene.
Veldig fornøyd med kjøpet. Lastet opp fersk brilleseddel, og resten ordnet seg selv. God kvalitet på briller og glass. Levert som avtalt på tid.
Veldig fornøyd med kjøpet
Veldig fornøyd med kjøpet! Har briller som blir solbriller ute, og de fungerer veldig bra☺️ veldig fine og gode briller, og veldig fornøyd med online prøvingen☺️
Full personal follow up
Full personal follow up, and on ANY subject you might have, they help with all. Thats what Ive missed with Scandinavian stores, never get hold of personel via mail, always chat bot or FAQ. Its annoying that succes business have email shop, and semi konsept shops/brands havent the same outcome, whithout a shameful amount in marketing and adds. Thanks, and btw im pretty cool with all my new frames. 😉
Very satisfied👍🏻
Veldig fine briller
Veldig fine briller. Som med alt kjøp på internett er det problem å tilpasse brillene. De detter ned på nesen, og skulle vært justert ved ørene for å hindre dette.
Veldig bra service!
Rask service og levering
Bra pris på briller og rask levering.
Et raskt svar på en henvendelse
Et raskt svar på en henvendelse, høflig, imøtekommende og løsningsorientert Kundeservice.
Topp syn med en gang !
Raskt levering og Informativt både før…
Raskt levering og Informativt både før og under levering.
Uslåelig
Stort utvalg, lave priser, rask levering. Vanlige brillebutikker har 90% avanse på brilleglass. Hos SmartBuyGlasses betaler du bare det det koster.
Helt fornøyd!
Dit is Trustpilot
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.