Bedrijfsgegevens

1. Slotenleverancier
  2. Automaterialenwinkel

Geschreven door het bedrijf

Vi är ledande experter på bilnycklar och bilelektronik. Vår passion för innovation driver oss att leverera skräddarsydda lösningar för både privatpersoner och företag.

Contactgegevens

3 sterren
2 sterren
1 ster

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Rena rama bedrägeriet

Rena rama bedrägeriet. Blev fullkomligt lurad på 5000 kr + 2 bogseringskostnader. Ägaren och den ansvarige tog betalt och hävdade att bilnyckeln var framgångsrikt programmerad, vilket visade sig inte vara fallet. Han vägrade att åtgärda problemet trots uppmaningar eller att återbetala.

10 maart 2025

Utmärkt service!

28 december 2024

Antwoord van SMARTKEY

Tack så mycket för din fina recension, Pär! 🌟 Vi är glada att du uppskattade vår service och ser fram emot att få hjälpa dig igen i framtiden.

Fick hjälp snabbt

Fick hjälp snabbt. Bästa service. Kan varmt rekommendera dem.

27 december 2024

Antwoord van SMARTKEY

Stort tack Johan för ditt fina omdöme! Vi är glada att vi kunde hjälpa dig snabbt och att du är nöjd med vår service. Din rekommendation betyder mycket för oss. Varmt välkommen tillbaka om du behöver vår hjälp igen!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Tack för att ni räddade mig

Tack för att ni räddade mig! Snabb och super bra service! Rekommenderar till alla jag känner!!

25 september 2024

Hej Jennifer,

Tack så mycket för ditt fina omdöme! Vi är verkligen glada att vi kunde hjälpa dig och att du är nöjd med vår service. Din rekommendation betyder mycket för oss! Hör gärna av dig om du behöver hjälp igen i framtiden.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Reparera och byta batteri på nyckeln.

Reparera och byta batteri på nyckeln.

1 juli 2024

Hej Razvan!

Tack så mycket för ditt omdöme om vår service med att reparera och byta batteri på nyckeln. Vi är glada att du är nöjd och uppskattar ditt förtroende!

Hör gärna av dig om det är något mer vi kan hjälpa dig med.

Mycket bra jobb..

Mycket bra jobb..

21 juni 2024

Hej Zejliko!

Stort tack för ditt omdöme! Vi är glada att höra att du är nöjd med vårt arbete. "Mycket bra jobb" är precis vad vi strävar efter!

Hör gärna av dig om vi kan hjälpa dig med något mer framöver.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi hade problem med våra bilnycklar som…

Vi hade problem med våra bilnycklar som inte fungerade bra. En nyckel hade varit trasig i flera år och Sundbyberg kunde inte fixa den men nu fungerar båda nycklarna väldigt bra och vi är väldigt nöjda

20 juni 2024

Hej Sören!

Stort tack för ditt omdöme! Vi är verkligen glada att höra att ni är nöjda och att båda bilnycklarna nu fungerar som de ska. Er feedback betyder mycket för oss och motiverar oss att fortsätta leverera bästa möjliga service. Om ni skulle behöva hjälp med något annat i framtiden är ni alltid välkomna att höra av er.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Proffsigt och trevligt kundbemötande.

8 augustus 2024

Hej Björn!

Stort tack för dina vänliga ord! Vi är verkligen glada att höra att du är nöjd med vårt kundbemötande. Det betyder mycket för oss att våra kunder känner sig väl omhändertagna.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jag tappade bort min sista bil nyckel…

Jag tappade bort min sista bil nyckel och det skulle kosta mig väldigt dyrt om jag skulle fixa nya nycklar hos volkswagen. Smartkey löste det med mycket billigare och snabbare sätt. Jag är väldigt nöjd kund och jag rekommenderar dom starkt

1 juli 2024

Hej Mikael!

Tack så mycket för din fantastiska recension! Vi är glada att höra att vi kunde hjälpa dig med att få nya bilnycklar snabbt och till en lägre kostnad än väntat. Det är alltid vårt mål att erbjuda kostnadseffektiva och effektiva lösningar för våra kunder.

Din rekommendation betyder mycket för oss, och vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela din positiva upplevelse. Om du har några fler frågor eller behöver hjälp i framtiden, tveka inte att kontakta oss.

Proffsiga

Proffsiga! Vi fick hjälp jättesnabbt och smidigt. Tack för ert arbete. Rekommenderar starkt!!

1 augustus 2024

Hej Ozan!

Tack så mycket för din positiva feedback! Vi är glada att höra att du fick snabb och smidig hjälp från oss. Din rekommendation betyder mycket för oss, och vi är tacksamma för att du tog dig tid att skriva en recension.

Om du har några fler frågor eller behöver vår hjälp igen i framtiden, är du alltid välkommen att kontakta oss.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Dåligt service

Dåligt service, de ville göra den dyraste de kunde istället för det jag ville ha. Rekomenderar inte deras service, bättre att gå till norrlås y sundbyberg

19 juli 2024

Hej Roaul,

Tack för att du delar med dig av din feedback. Vi beklagar att du upplevde att vår service inte mötte dina förväntningar. Vår främsta prioritet är att erbjuda förstklassig kundservice och kundanpassade lösningar som möter våra kunders behov.

När det gäller prissättningen strävar vi efter att ge våra kunder den bästa lösningen baserat på deras specifika situation och önskemål. Vi är ledsna om detta uppfattades som att vi rekommenderade en dyrare lösning än vad du önskade. Vårt mål är alltid att hitta en balans mellan kvalitet och prisvärdhet.

Din feedback hjälper oss att förbättra både vår service och våra erbjudanden.

Tack igen för att du hörde av dig.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jag behövde en ny nyckel

Jag behövde en ny nyckel. Smartkeys programmerade in en ny nyckel utan strul, till ett lägre pris än vad Hedin hade begärt.

22 juli 2024

Hej Anders,

Tack för din fantastiska feedback! Vi är glada att höra att du är nöjd med vår service och att vi kunde hjälpa dig med din nya nyckel till ett bra pris. Om du behöver mer hjälp i framtiden, tveka inte att höra av dig.

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.