Banner for Smeg Sverige

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Allt gick jätte bra förutom att paketen delades upp. En hämta ut själv den andra skulle gå med bud. Det blev tok för budet blev inte av. De hörde inte av sig så jag fick söka efter paketet och se ti... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jag är så imponerad av hur detta företag sköter ärenden och frågor! Inte varit med om sån personlig snabb service senaste åren och det är oerhört skönt. Nu har vi Smeg i hela köket och det känns tryg... Toon meer

Bedrijfsgegevens

Geschreven door het bedrijf

Smeg är ett italienskt vitvaruföretag baserat i Guastalla, nära Reggio Emilia i norra delen av Italien. Smeg har dotterbolag över hela världen, kontor på alla kontinenter och ett omfattande försäljningsnätverk.

Contactgegevens

3 sterren
2 sterren
1 ster

Mikrovågsugn med spricka på

Mikrovågsugn med spricka på. Verkar som att de har tappat det på vägen hit. Har svårt att anmäla detta.

17 maart 2026

Hej Zerena!
Vi beklagar verkligen att mikrovågsugnen kom fram med en spricka. Maila oss på support@smeg.se så hjälper vi dig vidare

Ha en fortsatt bra torsdag!
Smeg After Sales Team

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Trasig efter alldeles för kort tid

Bra vattenkokare tills den gick sönder, bara ett par år efter inköp. Plastfönster till locket gick sönder och vi kan inte använda den. Dåligt för en produkt som ska vara bra och som är dyrare än många andra. Tidigare enkla och billiga kokare har hållit hur länge som helst.

29 januari 2026

Hej Sam,
Tack för att du delar med dig av din upplevelse. Vi beklagar verkligen det inträffade och att vattenkokaren gått sönder efter så kort tid – det är självklart inte den kvalitet vi vill leverera.

Vi förstår din besvikelse, särskilt när det gäller en produkt som förväntas hålla länge. Du är varmt välkommen att kontakta vår kundservice (support@smeg.se) med en bild på kvittot så ska vi gärna se vad vi kan göra för att hjälpa dig vidare i ärendet.

Tack för att du uppmärksammar oss på detta och ger oss möjlighet att förbättra oss.

Smeg Nordic After Sales Team

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Nu har snart hälften av våra…

Nu har snart hälften av våra hushållsprodukter gått sönder. Mixern redan inom reklamationstiden, men vattenkokaren exempelvis gick sönder strax efter 2år. Därav fick vi ingen ny.
Aldrig mer SMEG

28 september 2025

Hej Sara!
Tack för att du delar med dig av din upplevelse. Vi är ledsna att höra att flera av dina produkter inte levt upp till förväntningarna.
Vattenkokaren är vad vi kommit fram till köpt under 2021–2022 och omfattas därför tyvärr inte längre av garanti eller reklamationsrätt enligt gällande villkor. Vi har tidigare erbjudit en goodwill-lösning i form av 30 % rabatt på en ny produkt, då vi vill försöka möta dig på bästa möjliga sätt.
Om detta fortfarande är aktuellt är du varmt välkommen att höra av dig till oss, så hjälper vi dig vidare.

Smeg After Sales Team

Köpte kaffebryggaren

Köpte kaffebryggaren, kaffet blir bara ljummet. Mailade för att reklamera, då krävde de att jag skulle FILMA medan jag tempade det bryggda kaffet…vilket jag efter ett halvår ff inte gjort, vilket säkert också var tanken med kravet (dock ligger ju eg bevisbördan hos Smeg o inte hos mig)….Står numer o samlar damm. Kanske ska göra ett nytt försök, konsumentköplagen ger ju iaf rätt till detta.
Köp den inte.

25 mei 2025

Hej Linda,
Vi beklagar att kaffebryggaren inte fungerar som förväntat och att du upplevt problem med reklamationen. Vi tar din feedback på allvar och ser över våra rutiner. Vi uppmanar dig att kontakta oss igen så att vi kan hjälpa dig vidare. Tack för din återkoppling.

Smeg Nordic AB

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

No update on delayed package and no…

No update on delayed package and no support when try to contact Smeg about delivery. Recommend to stay away from this company

22 december 2025

Dear Olav,
We’re very sorry to hear about your experience and understand how frustrating this must be. This is certainly not the level of service we aim to provide. If the issue has not yet been resolved, please email your order number to order@smeg.se
and we will look into this immediately and get back to you as soon as possible.

Med vänlig hälsning / Kind regards
After Sales

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Har försökt att få besked från Billie…

Har försökt att få besked från Billie hur jag kan se momsen redovisad på fakturan. Har kommunicerat med deras chatt - det sämsta jag någonsin upplevt.
Ber er omgående att skicka mig en faktura med momsen redovisad.

12 november 2025

Hej Börje,
Om jag har förstått det rätt så har vår ekonomiavdelning varit i kontakt med dig angående fakturan, och frågan om momsredovisningen har lösts eller kommer att lösas inom kort.

Tveka inte att återkomma om något fortfarande är oklart, så hjälper vi dig vidare.

Trevlig helg!

Vänliga hälsningar
Smeg Nordic AB

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Höll på att hamna i kronofogden pga de…

Höll på att hamna i kronofogden pga de hade systemfel & inte drog fakturan för 6 mån sen.

19 november 2025

Antwoord van Smeg Sverige

Vi beklagar verkligen att du har drabbats av detta. Det ska självklart inte behöva hända. Vi vill gärna komma i kontakt med dig för att se vad som har inträffat och hjälpa dig vidare.
Vänligen återkom med dina kontaktuppgifter till support@smeg.se, så vi kan utreda ärendet omgående.

Önskar dig en fin tisdag!

Med vänlig hälsning,

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

EJ rabatt på edition versioner!

EJ rabatt på edition versioner!
Det kan jag tycka är mkt sniket samt utstuderat av er, då MÅNGA entusiaster till ett Brand/Varumärke ”går över eld” alt betalar hutlöst dyr för sitt ”Brand / märke”.
Att då dessa PREMIUM PRIS -kunderna EJ ges rabatt (10% på ICKE edition prylar men EJ intresserande/aktuella varor) är pinsamt dålig marknadsföring av SMEG.

Jobbat 25 år med ”Commercial Aftersales” inom Volvo Lastvagnar gentemot, våra Marknadsbolag, Privata importörer samt SÅKLART slutkund och DOM lurar VI EJ för att bibehålla kunds förtroende för affären.

Besviken EDITION kund
Joachim Jendestig

7 november 2025

Hej Joachim,
Tack för att du hör av dig och för att du tar dig tid att beskriva hur du upplever vår prissättning. Vi förstår att det känns frustrerande när rabatter inte gäller på de produkter man själv är mest intresserad av, särskilt när det handlar om editions-modeller som ofta har ett högre pris.

Anledningen till att våra tex edition-produkter inte omfattas av kampanjer är att de tas fram i begränsade serier med andra kostnader och villkor än vårt ordinarie sortiment. Det är absolut inte vår avsikt att ”lura” någon – men vi hör och respekterar din upplevelse, och vi tar åt oss av din feedback.

Vi uppskattar att du är en engagerad kund och att du valt just en editions-modell. Hör gärna av dig om det är något annat vi kan hjälpa dig med eller om du har fler synpunkter – vi vill alltid bli bättre.

Önskar dig en fin vecka,

Med vänlig hälsning,

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.