Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har i lang tid døjet med min under-protese. Min tandlæge opfordrede mig til at at tage ud til Lene hos smil trygt i Aalborg. Det er det bedste der er sket mig. Lene lavede nyt undergebis til mi... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Lene er super dygtig og professionel. Jeg frygtede at skulle have delprotese. Dét havde jeg ikke behøvet. Protesen sidder perfekt 😊. Endda til en rimelig pris. Oveni det gode arbejde, er Lene et... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kan varmt anbefale stedet til andre. Lene laver et fantastisk flot arbejde og hendes samarbejde med tandlægen gjorde det let, at være en klient med tandlægeskræk. Lene er en meget varm, forstående... Toon meer

4,7

3 sterren
2 sterren
1 ster

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Skal du have lavet nye delproteser…

Skal du have lavet nye delproteser efter radikal "oprydning" hos tandlægen, kan jeg varmt anbefale "Smil Trygt" ved Lene Østergaard.
Det hun har lavet til - og for mig, vil jeg nærmest betegne som et mirakel. Mine tænder var velfungerende fra dag 1, der har ingen gener været, og service og opfølgning fra Lenes side har været helt ekstraordinær. Dertil er hun venlig, imødekommende og "helt nede på jorden".

11 november 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hos Smil Trygt for man en super…

Hos Smil Trygt for man en super behandling fra start til slut. Har haft lavet begge over og under protese hos Lene og jeg må sige jeg er totalt tilfreds. Lene er meget dygtig, meget professionel og hun tager tid, til at forklare og informere man om hvordan processen skal foregå fra den første aftryk til din ny protese er færdig. Smil Trygt kan 100 % anbefales 😁

16 maart 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har i lang tid døjet med min…

Lene lavede nyt undergebis til mine implatater. Det er super flot arbejde.
Lene er stille og god til at forklare hvad der skulle laves.
Venlig hilsen Søren

18 maart 2026

Smil trygt😊

Har du brug for en, flere eller hele munden fuld af nye bisser_
Lene laver de smukkeste til dig.
Og hun er med dig hele vejen
Indtil de passer inde i din mund.
Proteser er et tabu, men Lene kan lave de bedste til dig.

10 oktober 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg kan varmt anbefale Lene og…

Jeg kan varmt anbefale Lene og klinikken Smil Trygt.
Jeg er meget glad for min delprotese. Den sidder godt og er meget naturlig. Jeg er blevet tryg ved at smile igen 😁
Lene er meget venlig, dygtig og empatisk. Jeg har altid følt mig tryg hos Lene.
Smil Trygt og Lene får mine varmeste anbefalinger

11 november 2025

Perfekt protese

Oveni det gode arbejde, er Lene et meget venligt og sympatisk menneske.
Jeg kan varmt anbefale Lene/ Smil Trygt

31 maart 2025

Lene er super dygtig

Lene er super dygtig, er sød og altid mødes man med smil og godt humør.
Jeg har fået en virkelig god professionel behandling.
Mine bedste anbefalinger. Tak Lene.

27 juni 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Lene laver et utroligt flot stykke…

Lene laver et utroligt flot stykke arbejde, meget professionelt.

Jeg er super glad for mine nye tænder, de ser flotte ud og blevet glad for at smile igen.

Lene kan sit kram og arbejder efter hvad ønsker man har, hun kan bestemt anbefales.

24 mei 2024

Vil klart anbefale Lene

Vil klart anbefale Lene, hun er det sødeste og empatiske menneske som forstår folk når de står i deres krise pga. tænder der er blevet syge og skal erstattes. Man føler sig tryg fra man træder ind af døren og hun med hendes rolige måde og hendes fremtræden gør det til noget rart. Også er hun den største og mest fantastiske håndværker for hold nu op et resultat jeg har fået hos Lene, jamen det er helt vildt så naturlig mine nye tænder ser ud og de er bare så flotte og man kan ikke se at det ikke er mine ægte tænder. Jeg er simpelthen så lykkelig for jeg fandt hende. Tak for dig Lene 🥰

3 mei 2024

Anbefales :)

Super oplevelse som klart kan anbefales.
Lene er dygtig og grundig og alt foregår i et behageligt tempo.
Det bliver ikke bedre.

8 september 2023
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

nu da jeg er vendelbo så smider man…

nu da jeg er vendelbo så smider man ikke om sig med store ord, men i alt beskedenhed vil jeg nok sige at Lene ær gu te å lave sån noe nye tæjer, ( det vil på dansk betyde, at det er en yderst dygtig og kompetent Lene som laver et super flot arbejde, så jeg er godt tilfreds)

19 augustus 2022

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken

Lees meer over geverifieerde reviews.