Verhuizen uit Nederland naar België was enorm stressvol en we waren enorm blij om via een vriend te horen over Smooved. Het feit dat ze voor ons konden uitzoeken welke abonnementen voor energie, mobie... Toon meer
Onlangs verhuisd met Smooved. Heel tevreden!! Straf dat dit gratis is eigenlijk. Elektriciteit, telecom en verzekering heel snel geregeld en duidelijk overzicht van tarieven. Eens kijken en vergelijke... Toon meer
Smooved offers a free, online one-stop-shop to optimize all your moving administration in one go - through smart comparison modules for energy, telecom, insurance, moving equipment etc. It's 100% free for the mover. An essential part of our product is focused on real estate brokers: through a co-branded interface, brokers can boost customer satisfaction and extend their reach in the months after the transaction.
Kolonel Begaultlaan 1A, 3012, Leuven, België
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Reageert doorgaans pas na meer dan 1 maand
Ik ben erg ontevreden over de dienst die smooved aanbiedt. Ik geef meermaals aan om een energiecontract te willen afsluiten bij Luminus en de enige offertes die aangeboden worden zijn van Engie. Ook tijdens een telefoongesprek wordt enkel over Engie gesproken. Het gaat zelfs zo ver dat ook Engie mij emails begint te sturen met aanbiedingen. Ik heb mijn energiecontract dus gewoon zelf geregeld.

Antwoord van Smooved
Zeer goede begeleiding met onze verhuis en de overname van de meters… is snel en efficiënt verlopen en een ware ontlasting in alle heisa van de verhuisstress

Antwoord van Smooved
Zeer snel, accuraat en adequate begeleiding. Ik lees dat sommigen klagen over fouten. Een wereld zonder fouten bestaat niet. In deze hektische situatie die een verhuis is is Smooved een enorme rustbrenger.

Antwoord van Smooved
Duidelijke communicatie en correcte werkwijze.

Antwoord van Smooved
bij de overdracht van elektriciteit werd een verkeerde datum en/of verkeerde tellerstand doorgegeven, waardoor engie mij 20 dagen teveel aanrekent op de eindfactuur. Smooved werd ingeschakeld door het immokantoor en je krijgt niet echt de mogelijkheid om aan te geven dat je het gewoon zelf wil regelen.
voor immokantoren heeft dit bedrijf misschien nuttige diensten maar voor huurders en verhuurders bieden ze nul toegevoegde waarde.

Antwoord van Smooved
Smooved blijkt totaal onbekwaam om zelfs een eenvoudige energieoverdracht correct uit te voeren. Een maand na de verhuis is dit nog steeds niet in orde. Dit is onaanvaardbaar voor een dienst die beweert administratieve ontzorging te bieden. Mijn advies: blijf zo ver mogelijk weg van Smooved!

Antwoord van Smooved
Smooved zou je moeten ontzorgen bij je verhuis. Klinkt heel mooi, echter werd er voor mij weinig ontzorgt. We zijn 3 weken verder en de watergroep is nog steeds niet op de hoogte van mijn verhuis en voor telenet ontving ik mijn eerste factuur van 600eur. Gas en electriciteit heb ik zelf doorgegeven aan de maatschappij en deze zijn wel in orde. Nu had ik beter zonder smooved gewerkt, want ik dien zelf alles recht te zetten.

Antwoord van Smooved
Op 17 okt 2025 hebben wij onze studio verkocht via Era Servimo in Sint Idesbald.
Simon Stroobant was onze makelaar.
Matthew Daykin de persoon die ons contract heeft 'binnen gehaald' voor Era.
Op 10 nov krijgen wij een telefoontje van Kaylich van Smooved met de vraag onze makelaar te beoordelen met een cijfer tussen 1 en 10.
Onze antwoord is: 0!
We beginnen door te vragen:
In wiens opdracht belt u?
Waarom wil u van ons een beoordeling van onze makelaar?
Blijkbaar komt de opdracht hiervoor van makelaar ...!?
Wat gebeurt er met onze beoordeling?
Als het te warm wordt onder haar voeten verbreekt 'Kaylich' de lijn !?
Hoe komt Smooved aan mijn persoonlijk gsmn°? Wat met de Gdpr-wetgeving hieromtrent !?
Het telefoonn° dat ons opbelde was 02/586.21.94. Het teln° van Smooved begint met 016!? Een totaal andere provincie ...
Kan u ons even verduidelijken die wij wij werden opgebeld, in opdracht van wie, wat precies de bedoeling was van dit telefoontje, wat er met onze beoordeling zal gebeuren, ...
En last but not least: waarom de telefoon werd ingelegd ?????

Antwoord van Smooved
Makkelijk verhuizen met Smooved inzake overname gas water licht en internet

Antwoord van Smooved
Na aankoop van een woonst (ongevraagd) met smooved in aanraking gekomen. Hun gegevens kloppen niet en correcties doorgeven is niet mogelijk. Ondertussen sturen ze wel reminder na reminder op basis van de foute gegevens. Ik heb vervolgens verschillende malen gevraagd om mij niet meer te contacteren. Ze beloven dat, maar een week later krijg je doodleuk een nieuwe mail.
Als ze deze eenvoudige toepassing van de GDPR niet willen respecteren, kan je je al inbeelden wat ze voor het overige met je gegevens doen.

Duidelijke en snelle communicatie

Antwoord van Smooved
wij zijn heel blij met de service die Smooved biedt. we waren zelf al begonnen met water, gas en electriciteit voor onze verhuis in orde te brengen en botsten daarbij al meteen op enorme wachttijden, onduidelijke formulieren, stresserende chaos omdat er altijd wel iets niet juist of niet volledig was....Smooved nam dat allemaal voor ons over op een vriendelijke en efficiënte manier. een heel pak zorgen minder......

Antwoord van Smooved
Ik werd gestalkt door deze service.
Een echte schending van mijn privacy!

Antwoord van Smooved
Vlug een antwoord gekregen van het verkeerde mail adres dat was doorgegeven en rechtgezet

Antwoord van Smooved
De persoon die volgt mijn dossier is altijd bereikbaar, zeer professionneel, zeer vriendelijk, en ik heb de indruk, zeer glimlachend. Zij heeft altijd een oplossing gevonden. Echt Top om met zo een charmante persoon te kunnen communiceren. Bravo Smooved, en surtout, Bravo Zoé ! En hartelijk bedankt voor uw help.

Antwoord van Smooved
Als vastgoed kantoor werken wij al enige tijd met Smooved, het ene dossier verloopt al wat vlotter dan het andere maar de ondersteuning blijft hetzelfde: TOP ! goed bereikbaar, alle medewerkers even vriendelijk echt een fijne samenwerking.

Antwoord van Smooved
Super ervaring met Smooved - top team - Hebben zeer veel moeite gedaan om de verkeerd verwerkte meterstanden door LUMINUS recht te zetten!
Fijne mensen. Dank U Tina :)

Antwoord van Smooved
Vreselijk!!!! Het aangesmeerde nutsbedrijf is peperduur in vergelijking met het oude en de regelingen omtrent telecom trekken op niets!! 2,5 Maand heeft het geduurd tegen dat de aansluiting tot stand kwam & nadien krijg je nog een rekening van 87 euro voor een telecombedrijf waarvoor er nog een aansluiting actief bleek te zijn op het nieuwe adres waar een mens zijn plan dan maar mee moet trekken.... Zeker al 7 uur aan de lijn gehangen (gemiddeld 30-45 minuten per keer) om alles in orde te krijgen en dan is het 5 maanden later nog niet in orde!!! Een mens doet het beter zelf!!