Bezorging ging wat lastig door wisseling warehous. Telefonisch zeer correct te woord gestaan. De beloofde mail inzake verzending is nooit gekomen. Er was mij verteld dat verzending door Post.nl zou ge... Toon meer

1. Cosmetisch productleverancier

Geef jouw mond de aandacht die het verdient. Maar doe het in stijl.

2,3

Slecht

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

niet geleverde opzetborstels abonnement

Ik heb ooit een hele fijne tandenborstel gekocht mét abonnement voor opzetborstels. Eerst liep dit goed. Ineens bleken de borsteltjes niet meer te komen en werd het wel iedere keer afgeschreven. Bedrijf is niet bereikbaar en reageert niet op e-mail. Slecht. Balen dat je ook geen enkele reactie krijgt.

11 maart 2026

Geen reactie op opzegging en telefonisch niet bereikbaar

Ik betaal maandelijks voor toezending van opzetborstels, maar deze worden niet altijd geleverd.
Daarom heb ik mijn abonnement per e-mail beëindigd.
Ondanks drie berichten via mail en meerdere telefonische pogingen heb ik geen reactie ontvangen.
Op de website wordt een reactietermijn van 24 uur vermeld, maar die wordt niet nagekomen.
Ik wacht nog op een schriftelijke bevestiging van de opzegging.

5 maart 2026

Gewoon een keertje helemaal goed

Goede ervaring in tegenstelling tot deonlinetandarts.nl waar ik 6 weken heb gedacht en toen ineens mn geld terugvkreeg voor dezelfde spullen. Maar smoov had het na 3 dagen hier das netjes allesbzag er top verpakking uit gewoon een keertje helemaal goed

2 november 2025

Ik denk dat ze failliet zijn

Ik denk dat ze failliet zijn, geen contact meer mee te krijgen. Automatische afschrijvingen bij je bank blokkeren is het beste. Op mailtjes reageren ze niet. Ik probeer vanaf april al op te zeggen. Telefoonnummers buiten gebruik.

17 oktober 2025

Geld kwijt geen opzetstukken

Een jaar lang goed gegaan, nu wordt er dit hele jaar al geld afgeschreven en ik ontvang niks.. geen contact te krijgen na meerdere emails. Inderdaad zogenaamd bestaat er op mijn mail geen account. Niets aanschaffen hier dus!!!!

14 oktober 2025

Wordt geld van mijn rekening gehaald

Wordt geld van mijn rekening gehaald, maar wordt niks opgestuurd. Probeer je in je account te komen, die bestaat ineens niet meer. En bereikbaar zijn ze ook niet, telefoon doet het niet en de mail reageren ze niet op. Heb nu alles geblokkeerd

1 oktober 2025

Opzetborstels worden niet geleverd

14 september opzetborstels besteld voor mijn tandenborstel. Lang, lang getwijfeld ivm slechte reviews. Email naar hen gestuurd met mijn twijfels daarin, geen antwoord gekregen. Maja, moet ik dan mijn tandenborstels van 90 euro weggooien?! Dus toch maar besteld. En suprise: niets ontvangen. Dus mensen, BESTEL HIER NIET. Ik denk dat ze niet meer bestaan, dat de zaak is opgedoekt. Ik ga kijken of ik dit ergens kan aanvechten. Want 90 euro is niet echt een luttel bedragje voor een tandenborstel. Amper 2 jaar in bezit. Dit kan en mag niet! (De borstelkoppen zijn ook nog een heel slecht, middenstuk laat steeds los en de kop wordt snel zacht)Doe aangifte als je een malafide webshop vermoedt.

24 september 2025

NIET abonneren op borstels / geen communicatie

Voor een tijdje ging het allemaal prima met de automatische verzending van de borstels. Tot juni..wel afgeschreven, niet ontvangen. Niks in de gaten wegens vakantie, maar augustus WEER niets ontvangen. Incasso direct teruggeboekt en meerdere mails gestuurd. Nu na een maand nog GEEN REACTIE, ook niet met vermelding KLACHT in de onderwerpregel.
Inmiddels een selectieve incassoblokkade voor Smoovv ingesteld. Kan er ook niet meer worden afgeschreven.
Erg jammer dit.

24 september 2025

Teleurstellend; slechte klantenservice

Initieel geen problemen, op zich fijne tandenborstel. Opzetstukjes, Hmwoah, matige kwaliteit. Gekozen voor elke 2 maanden automatisch borsteltje te ontvangen. Ging een paar maanden goed, totdat ik geen borsteltjes meer ontving, maar er wel geld afgeschreven werd. Gemaild.. geen reactie. Weer gemaild.. geen reactie. Teleurstellend.

14 september 2025

Abonnement werkt niet

Abonnement werkt niet. Er wordt wel geld afgeschreven maar geen borstels geleverd
Heb nu losse borstels besteld, dat gaat wel goed.
Als de tandenborstels ‘op’ zijn dan ga ik
Deze niet meer bestellen

8 september 2025

Geen abonnement nemen op opzetborstels!!!

De opzetborstels worden al enige tijd via Smoovv plots niet meer verzonden ondanks lopende abonnementen hierop. Klantenservice reageert niet op emailberichten en is telefonisch niet te bereiken. Ik had voor 3 borstels een abonnement lopen. Gelukkig kon ik via mijn bank nog iets stoneren en de automatische incasso stoppen. Zeer teleurstellend en onbegrijpelijk dat ze zo met hun klanten omgaan.

4 augustus 2025

Gewoon echt slecht contact en verzending

In eerste instantie ging het beste oké. Soms betaalde en moest ik erachteraan mailen dat de borstels niet kwamen. 1x een mail terug gehad en werd gelijk geregeld maar nu pfffff betaal 1,5 tot 2 maanden van te voren en dan hopen dat ik de borstels krijg voor ze de volgende betaling er al af halen er word niet op mailtjes gereageerd echt super irritant heb nu opgezegd maar weet niet of het door komt of dat ik moet terug storten echt niet oke. Oh ja en dan nog maar te zwijgen over dat op de site de borsteltjes voor 2 euro per stuk minder aangeboden worden dan dat wij betalen belachelijk echt waar

6 augustus 2025

Waardeloos

Stelletje mafkezen, ik heb al 4 x gemaild waar mijn bestelling blijft. Nog steeds niks geleverd door jullie.besteld 2 weken terug.

11 juni 2025

Waardeloze service

Bestelling geplaatst en betaald, niks geleverd. Pakket lijkt kwijt bij Postnl echter moet afzender onderzoek starten. Op website staat aangegeven binnen 24u reactie, na meerdere mails te hebben gestuurd nog steeds geen reactie ontvangen. Waardeloze klantenservice. Betaald voor lucht..

28 mei 2025

Super tandenborstels

Over de tandenborstels en complete sets niks te klagen. Maar jezus wat is de klantenservice slecht. Gewoon geen contact mee te krijgen op geen enkele manier. Jammer dat je zo je klanten laat stikken. Ik heb een abonnement maar ik neig er sterk naar om deze op te zeggen want de service is ronduit bagger.

28 mei 2025

Tevreden

Er zat een klein defect in mijn tandenborstel, na contact kreeg ik een hele nieuwe opgestuurd. Ik ben erg tevreden, borstel poetst fijn en opzetborstels worden keurig op tijd geleverd.

3 maart 2025