Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Snabb leverans, bra kundservice som snabbt hjälpte att ändra adress när jag hade angett fel av misstag. Lite lägre betyg då örhängena jag beställt såg väldigt annorlunda ut jämfört med på bilden. Pärl... Toon meer

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Beställde två stycken armband. Ett till en kille och ett till en tjej. Tjej armbandet var inte riktigt välgjort, med för litet armbandslås. Bytte det till ett större, för enkelhetens skull. Designe... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Beställde ett Dyrberg& Kern halsband. Inget halsband kom. Frågade vad som händer? Får detta svarSer att denna aldrig skannats av PostNord, jag skall efterlysa denna. Oftast är de tyvärr borta... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Bedrijfsgegevens

1. Sieradenwinkel

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Vi har ett stort utbud kvalitetssmycken med över femtio olika varumärken i lager. Nyheter varje vecka, fri frakt och snabba leveranser! Välkommen till Smyckendahls.se – Ditt smyckevaruhus på nätet.

Contactgegevens

1 ster

Heeft 75% van zijn negatieve reviews beantwoord

Reageert doorgaans pas na meer dan 1 maand

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Ni bekräftar bara min uppfattning om er…

Ni bekräftar bara min uppfattning om er som företag. Många företag skulle i första hand beklaga köpupplevelsen men ni går till angrepp på kunder och skyller ifrån er. Riktigt tråkigt. Men det finns så många andra och bättre att köpa smycken av.

1 mei 2026
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Beställde ett Dyrberg& Kern halsband.

Beställde ett Dyrberg& Kern halsband.
Inget halsband kom.
Frågade vad som händer?
Får detta svarSer att denna aldrig skannats av PostNord, jag skall efterlysa denna. Oftast är de tyvärr borta:(

Jag tar bort din order så du slipper klarna- men skall försöka få tag på nya från leverantören. Återkommer om jag lyckas inom rimlig tid så får du lägga ny beställning isåfall.

Den finns fortfarande kvar på hemsidan för beställning.
Konstigt tycker jag.

31 oktober 2025

Antwoord van Smyckendahls

Du köpte den sista i lager och siten uppdaterade lagersaldo när leverantören restnoterade varan, inga större konstigheter.

Sen kan det naturligtvis komma in igen vid senare tillfälle, det beror på leverantörens produktion :D

Fruktansvärt

Fruktansvärt! Beställde 2 par Dyrberg örhängen. De drogs snabbt 560 kr från mitt konto. Får inget mail sng min order inte ens ett order nr. Inget leversnsbesked. Telfonen saknar abonnent? Provat 2 av deras mail adresser, olevererbart. De tog alltså mina pengar. Ingen kundtjänst. Hur får jag nu tillbaka mina pengar ? Pengarna drogs 7/6

7 juni 2025

Antwoord van Smyckendahls

Felaktigt omdöme, din order levererades utan problem vilket vi även har en konversation om.

Det telefonnummer du har hittat vet vi inte ens vart det kommer ifrån, det är tydligt på vår sida hur du kommer i kontakt med oss - vilket också fungerade när rätt metod användes.

Uselt!

Skickade efter ett par örhängen (Blomdahls) till min dotter som hon skulle fått på sin födelsedag i november. De har inte kommit ÄN. Beställningen gjordes och det stod att de tagit emot den + att jag fått mejl på det! Stod på Klarna (under längre tid) att ordern behandlades av "företaget" och nu är det borttaget vilket betyder att orden inte har behandlats överhuvudtaget! 🙄 Tack och lov att jag inte betalade någonting i förväg och slapp faktura, men det känns ändå riktigt surt då dottern önskat sig såna och att just den varianten varit lite svårare att hitta. Beställ någon annanstans! Trots att "företaget" fått goda omdömen också så har tyvärr inte alla kunder haft samma tur. En svag stjärna från mig! Mycket dåligt! 👎🏻👎🏻👎🏻

10 november 2024

Antwoord van Smyckendahls

Tråkigt att det gått fel här, men du har även typexemplet på när det är en fördel att kontakta kundtjänst.

Skriv ett mejl så löser vi detta. Inga problem.

Det som med absolut största sannolikhet hänt här är att ditt paket försvunnit och aldrig levererats, därmed har betalningen aldrig aktiverats och du har även då sluppit betala - vilket är som det bör vara.

Skriv dock ett mejl med ditt ordernummer till kundtjänst så löser vi det. Inga problem.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Beställde ett par örhängen till sambon…

Beställde ett par örhängen till sambon till julaftonsmorgon, vid första användning så lossnade den ena kristallen från örhänget.. mailade bilder till smyckendahls som ville ha dem i retur innan dem skickade ut nya. Fick nya ett par veckor senare.
Frågade om man kunde få någon kompensation för krånglet. Inte ens ett svar fick man då på Mail, har även skickat om mailet 3 gånger.
Hade tänkt beställa ett par armband till mig själv men blev istället från en annan sida.
Kommer ej handla här igen.

Edit:
Ja ni ser ju alla svaret dem bemödade sig med efter typ 1 år :)
Jag som kund struntar väl i vems fel det är, kan man inte ens svara sina kunder på mail så bör man inte handlar där.
Blev som jag skrev flera köp på andra ställen som faktiskt svarar sina kunder.
”Allt gott!” 😂

Edit 2:

Ja, nu ser ju ännu fler hur ni bemöter era kunder.

”Man får inte allt gratis?”
Vem har påstått och krävt någonting om ”gratis”?

Verkligen next level på denna mening

” Gällande svar på mail så ser vi att detta svarar på i enlighet med ovan förklaring. 👍”

Error 101 ? 😂

Edit 3:

Absolut!

Tycker du det är orimligt att man förväntar sig ett svar som kund?
Jag bad aldrig om pengarna tillbaka utan om någon form av kompensation. Kunde varit vad som helst men istället så ignorerade ni bara.
Hade kunnat erbjuda 15% på nästa köp etc, blev köp hos andra företag istället.

Jaha spännande, då är det Order 438875.

Allt gott min vän! 🥳

Edit 1338;

” 4 jan. 2024 kl. 17:34 skrev Andreas >:

Idag kom dem, nu får vi hoppas dem håller bättre :)
Får man någon kompensation för strulet?”

Tackar tackar som David Sundin hade sagt,

24 december 2023

Edit 1337-3

💯🎂👊👍

Edit 1337-2:

Svara på själva mejlet du skickade, då skall det triggas om i ärende systemen. Du kan skriva vad som i det.

Exempelvis, Allt gott 😉

Eller vet du vad, spelar mindre roll, jag har redan återbetalat. Men hade varit intressant systemtekniskt.

Lev väl,

Allt gott min vän, allt gott.

Edit 1337:

Ser inte att du svarade på mejlet vi inte svarat på, kan enbart se din reklamationstråd, och där har du fått hjälp inom 24h. 😉👍

Men vet du vad, jag återbetalade din order ändå. 💯

Allt gott min vän, allt gott.

Edit,:

Eftersom vi verkar älska edits, eller hur? :)

Du fick ju nya smycken helt i enlighet med ditt reklamationsärende? Korrekt?

Förklaringen till varför du inte får kompensation, den har du även den erhållit. Men visst svara på mejlet för som vi tydligen inte svarat på med ditt ordernummer så ska jag återbetala din order. Så blir alla nöjda, tillsist 😉

Vi har tusentals orders, och mängder med ärenden, sen att vissa gnäller här när de inte får exakt som de vill, det får stå för dem.

Allt gott min vän, Allt gott 😉

Klassikt reklamationsärende, alla leverantörer kräver retur av produkt för att nya skall kunna ställas ut.

Vi ger inte kompensation på reklamationer som praxis, precis som merparten av alla butiker - både lokala och online. Detta då felet ej orsakats av oss.

Gällande svar på mail så ser vi att detta svarats på i enlighet med ovan förklaring. 👍

Kundtjänst

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Snabbast möjliga leverans

Snabbast möjliga leverans. Lade order en eftermiddag och nästföljande eftermiddag låg paketet i min brevlåda! Har aldrig tidigare varit med om en sådan snabb leverans 👌Produkten var jättefin, örhängen från danska Dyrberg Kern som alltid har utsökta smycken.

29 september 2023
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jag beställde online på deras hemsida…

Jag beställde online på deras hemsida och har nu nästan ett år senare inte fått mina produkter. Inte ens fått svar i alla de mail med info jag skickat. Sjukt besviken då jag handlat av dom förut och skickar mina vänner dit, samt butiker som vill handla i bulk. Skämmer mig grundlurad och ingen svarar eller tar ansvar. Mina pengar lär jag inte få tillbaka. Helt otroligt. Se upp!

30 mei 2022

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.