Vente-Exclusive.com Reviews

TrustScore 3 uit 5

Gemiddeld

TrustScore 3 uit 5

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Wij controleren reviews

Ronduit slecht

Gister na ruim 2 maanden eindelijk mijn kerstcadeautje ontvangen die voor de feestdagen binnen zou zijn, want 48 uur verzendservice. Niet dus! Pakket raakte 3x kwijt aldus Snapstore, ik stond 2 keer voor niets bij een Kiala-punt omdat zij zeiden dat de bestelling af te halen was wat niet zo bleek te zijn. Je krijgt zelf geen trace-gegevens, want natuurlijk heel raar is. Verder is de klantenservice alleen per e-mail te bereiken en kreeg ik pas aandacht toen ik via Facebook probeerde te klagen. Als pleister op de wond kreeg ik een tegoedbon van 10 euro voor hun eigen shop, nou, ik bedank vriendelijk, ik heb mij per direct uitgeschreven. Ik raad iedereen af hier te bestellen, ook het retourbeleid schijnt een drama te zijn. Dat weet ik niet uit eigen ervaring, maar als alleen afleveren of een klantenservice bereiken al zon drama is, dan geloof ik het zo.

12 februari 2015

Eenmaal en nooit weer, want;

- verzending van het pakket werd tweemaal uitgesteld,
- pakket pas na 2 maanden (!!) ontvangen,
- klantenservice alleen per mail bereikbaar,
- klantenservice zegt na 24u te reageren, op 2 van mijn 6 mailtjes ontving ik na een week een bericht en 4 van de 6 bleven onbeantwoord.
- als de klantenservice bericht dan is dit slechts een half antwoord.
- alles tesamen maakt dat ik op het punt stond mijn geld terug te eisen.

Uiteindelijk wel mijn kleding ontvangen, merkkleding voor een goede prijs, en heb me vervolgens meteen uitgeschreven, scheelt ook een hoop ruimte in mijn mailbox want ze spammen stevig met aanbiedingen.

Kort samengevat;
Communicatie: niet,
Verzending: slecht,
Prijs: voordelig (dat wel).

23 oktober 2014

Zeer goeie ervaring

Heb een Tommy Hilfiger broek + t-shirt besteld - was binnen de 3 dagen thuis geleverd. Maat en kleur waren zoals op de site beschreven... Goeie ervaring dus :-)

7 oktober 2014

Retour

Het is een ware hel als je iets moet retourneren via Snapstore. Ik wacht al meer dan 14 dagen op een bericht dat ze mijn pakket hebben ontvangen. Wat een verschil met bijvoorbeeld Vente Exclusive. Binnen de week bevestiging van retour en een twee dagen later staat het geld netjes op je rekening.
Wees gewaarschuwd : doe geen grote aankopen en wees bijna zeker van je aankoop.

14 september 2013

Aan te raden outletstore, hogere retourkosten

Qua aanbod beperkter dan groter broers Vente Exclusive en Vente Privé, maar qua merken evenzeer meer dan de moeite.
Bestellingen, website en verzendingen probleemloos. Kleine minpunten zijn hoge retourkosten (6 €) tov haar concurrenten, dus eerder een site voor artikelen waar je vrij "zeker" bent van de maat. Voor de rest zeer aan te raden

26 november 2012
Reviews in alle talen tonen. (7 reviews)

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken