Voor de nieuwste sneakers moet je bij Sneakermouse zijn! Regelmatig bestel ik schoenen bij hem en de service is altijd top, snel en persoonlijk. Levering is vaak zelfs nog op dezelfde dag (indien haal... Toon meer

Ik wou heel graag de Yeezy Foam RNNR MX Cinder hebben en was al op een andere site 2x teleurgesteld. Kreeg deze site van mijn nichtje maar ze hadden mijn maat niet. Er stond; je maat niet op voorraad,... Toon meer

Voor mijn zoontje besteld, maat was te klein. Kreeg direct via de mail een reactie, hele fijne service omgeruild voor een ander paar. Zeker voor een volgende keer hier bestellen! Thanks!

1. Schoenenwinkel

Sneakermouse is gevestigd in Haarlem en handelt sinds 2018 in exclusieve en populaire sneakers. Ons team bestaat uit echte sneaker experts die de kwaliteit en authenticiteit van elk item kunnen garanderen. Sneakermouse heeft een grote eigen voorraad aan exclusieve sneakers. Hierdoor hoef jij niet lang te wachten op je bestelling. Meestal heb je deze de volgende dag al in huis! Onze ervaring in de sneaker wereld heeft ons geholpen een trouwe klantenkring op te bouwen die erg tevreden is met onze service, eerlijke prijzen en snelle levering. Inmiddels hebben we meer dan 3000+ tevreden klanten. Kijk op onze instagram (@sneakermouse) highlight page hoe de Sneakermouse family erbij loopt. Join jij ons ook?!

4,7

Uitstekend

Top service voor jou sneakers

Sneakers met een juiste prijs. Het contact met Sneakermouse is goed en hij reageert snel. Schoenen worden netjes op tijd geleverd en hij vetert ze ook nog voor je, Al met al bestel ik al mijn schoenen hier!

22 januari 2024

De beste

Heb al een aantal paar aangeschaft bij Sneakermouse. Top service altijd!!!
Bedankt

10 januari 2024

Super vriendelijk!

Super vriendelijk!
Reageert snel, helpt graag, snelle service en hele mooie schoenen in de koop.
Hier moet je zeker zijn als je betrouwbaar een aankoop wilt doen en mooie schoenen wilt hebben.

18 november 2023

Super tevreden!!

Super tevreden over Sneakermouse. Reageert snel, betrouwbaar, komt afspraken na en je kan altijd terecht voor wat uitgebreider advies over je sneakers. Inmiddels al 3 paar sneakers gehaald en daar zal het zeker niet bij blijven.

12 augustus 2023

Snelle, persoonlijke top service!

Voor de nieuwste sneakers moet je bij Sneakermouse zijn! Regelmatig bestel ik schoenen bij hem en de service is altijd top, snel en persoonlijk. Levering is vaak zelfs nog op dezelfde dag (indien haalbaar).

25 januari 2023

Top!

Duidelijke communicatie, supersnelle levering en mooie authentieke sneakers!

11 november 2023
Reviews in alle talen tonen. (32 reviews)