Na de vele goede beoordelingen toch het aangedurfd om hier sneakers te bestellen… Dat was helaas een grote fout. Na de ontvangstbevestiging bleef het stil… je kan deze oplichters helaas niet tele... Toon meer
Top geregeld, het was snel binnen, kreeg optijd mailtjes voor bevestiging van bezorging etz. Goed verpakt en fijn om te bestellen de site werk makkelijk dus was top heb ze net binnen dus super blij
Ik kocht hier Travis Scott Medium Olive. Snelle verzending, schoenen waren veilig ingepakt in dubbele doos met zelfs een paar stickers bij, goede communicatie en de schoenen zijn perfect. Ik raad snea... Toon meer
Top service! Snelle levering, mooie schoenen inclusief originele doos. Super vriendelijke jongens en reageren snel. Veters werden zelfs opnieuw gerijgd! Heel erg tevreden, zou hier zeker nog een keer... Toon meer
De sneakerwinkel voor al je 100% authentieke sneakers
Heemskerk, Nederland
- info@sneakertd.nl
- sneakertd.nl
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Top service
Super snelle levering, goede communicatie en zelfs persoonlijk gebracht. Super service dus!
En een juiste selectie aan sneakers voor mijn dochter.
Top service
Top service! Snelle levering, mooie schoenen inclusief originele doos. Super vriendelijke jongens en reageren snel. Veters werden zelfs opnieuw gerijgd! Heel erg tevreden, zou hier zeker nog een keer bestellen 😊
schoenen waren goed verpakt en snel…
schoenen waren goed verpakt en snel verstuurd! erg blij mee
Topservice!
Supersnelle verzending. De sneakers zagen er goed uit, spiksplinternieuw. Helaas waren ze te groot, maar ze konden geruild worden voor een kleinere maat, echt topservice!!
Super setjes verpakt en schoenen naar…
Super setjes verpakt en schoenen naar verwacht. Heel blij mee! En top service
Geweldige service
Schoenen besteld en ze werden super snel geleverd!
Fantastisch paartje schoenen gekocht!
Fantastisch paartje schoenen gekocht bij de sneakertd website! Kwam netjes verpakt binnen en de schoenen waren top!
Schoenen zijn van perfecte kwaliteit
Schoenen zijn van perfecte kwaliteit