Sneglefælden Reviews 391

TrustScore 4.5 uit 5

4,6

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Et rigtig fint sted at handle. Varen ankom hurtigt efter bestilling. Super fint produkt og lavet af fine materialer. De små planter som sneglene plejer at spise i det tidlige forår står helt urørt... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

De virkede fint det første år, men de er desværre ikke bygget til det danske vejr. Alle 3 fælder er 3d printet i et filament der ikke kan klare hverken uv lys eller det danske vejr. Alle... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Jeg fik færre snegle i haven efter at have sat 4 stk. op, men i forhold til deres reklamer, hvor der bliver sagt en sneglefri have, oplever jeg ikke dette. 4 uger efter opsætningen, samlede jeg stadig... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Før jeg købte disse sneglefælder var der rigtig mange snegle som jeg samlede sammen, efter jeg købte disse har jeg kun samlet et par enkelte op. Jeg har fire der specielt står ved de planter der blive... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Ongediertebestrijding

Over Sneglefælden

Geschreven door het bedrijf

Sneglefælden er den ultimative løsning til dig der gerne vil beskytte din have mod dræbersnegle.

Er du træt af at finde dine planter og grøntsager ødelagt af dræbersnegle? Synes du det er ubehageligt at skulle samle dem op eller klippe dem over? Så er Sneglefælden løsningen for dig! 🌱

Vores innovative fælde lokker dræbersneglene effektivt ind med en nærmest magnetisk effekt. Sneglene spiser af giften i fælden og graver sig derefter ned i jorden - hvilket betyder at du aldrig skal tømme fælden for ækle snegle. Samtidig sikrer fældens design, at kun dræbersnegle kan komme ind, så nyttige snegle med hus forbliver uforstyrret.

Hvorfor vælge Sneglefælden?
🐶 100% sikker for andre dyr og børn - giften er låst sikkert inde i fælden.
45 dages tilfredshedsgaranti - pengene retur hvis du ikke er tilfreds.
🧑‍🌾 +10.000 haveejere bruger allerede Sneglefælden med stor succes.
🇩🇰 Udviklet og produceret i Danmark af genbrugsplast.
🏡 Diskret design der falder naturligt ind i havens omgivelser.
Minimal vedligeholdelse - fyld, placer og glem alt om snegleproblemer.

Bestil i dag og få hurtig levering på 1-2 hverdage.

Køb på www.sneglefaelden.dk

45 dages tilfredshedsgaranti

Oplever du ikke den forventede effekt? Så kan du frit returnere fælderne.

Hvis du ikke er tilfreds med dine fælder og ikke oplever den lovede effekt, så kan du frit returnere dem med vores 45 dages tilfredshedsgaranti.

Contactgegevens

2 sterren
1 ster

Heeft 92% van zijn negatieve reviews beantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Et rigtig fint sted at handle

Et rigtig fint sted at handle. Varen ankom hurtigt efter bestilling.
Super fint produkt og lavet af fine materialer.
De små planter som sneglene plejer at spise i det tidlige forår står helt urørte i år så fælderne er meget effektive!

30 maart 2026

Svindel!

Svindel!
Har ikke modtaget det antal fælder der er bestilt og betalt for, men kundeservice er umulig at få kontakt til.

10 april 2026

Hej Katrine,

Vi beklager at du ikke har fået svar på dine to første mails, vi svarer ellers normalt inden for 24 timer.

Har simpelthen ikke kunne finde ud af hvad der er gået galt i vores support system...

Du talte med Christian igår på telefon og vi to har skrevet på mail sammen. Vi har eftersendt den vare der manglede fra din oprindelige ordre, og du skulle gerne modtage den i dag eller senest i morgen.

Vh. Tobias

Hmmmm??

Hvorfor har der ikke været en anmeldelse siden oktober 2025? Kan det være fordi prisen er helt hen i vejret!?

2 april 2026

Hej Kristian,

Det er formentlig fordi sneglesæsonen først lige er begyndt og der er ikke så mange der køber sneglefælder om vinteren.

Men tak for din fine anmeldelse.

Vh. Tobias

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg har bestilt og afprøvet fælderne…

Jeg har bestilt og afprøvet fælderne uden, at det har givet effekt.

Jeg har brugt det rette antal i forhold til min have, samt brugt det anbefalede giftprodukt.

Jeg har filmet haven om natten, og kunne se masser af snegle hver nat, men de synes åbenbart ikke at fælderne var interessante.

18 september 2025

Hej Andy,

Tak for din anmeldelse og for den tidligere dialog, vi har haft på mail.

Som vi også skrev til dig, har vi en tilfredshedsgaranti på 45 dage. Du kontaktede os først efter 85 dage, og selvom vi normalt er fleksible, hvis nogen skriver lidt efter fristen, så er vi nødt til at holde fast, når det er så lang tid efter købet.

Vi bad dig også om at sende optagelserne, du nævnte, så vi kunne se opsætningen og give konkrete råd – men som du selv skrev, var det desværre ikke længere muligt. Vi vil dog stadig meget gerne hjælpe dig med at optimere brugen af fælderne, hvis du sender billeder eller mere information om, hvordan de er placeret i haven.

Vi beklager, at du ikke har haft den oplevelse, du håbede på, men vi står stadig klar til at vejlede, hvis du ønsker det.

Tobias

De virker ganske udmærket

Bestilte 6 sneglefælder, de ankom efter 4 dage.
Fyldte dem med sneglegiften, der står ikke noget i brugsanvisningen om hvormeget der skal i fælderne, men jeg fyldte bare godt op i fælderne, 1-2 dage efter begyndte jeg at finde døde snegle i haven.

8 september 2025

Super nemme at bruge

Super nemme at bruge. Har kun haft den kort tid, så glæder mig til at se dem virke, hvilket jeg føler mig sikker på at de gør.

15 september 2025
Review zonder uitnodiging

Lees meer over geverifieerde reviews.