halve dag met de auto naar de garage, tussendoor de kassa open Sophie van de chat bevestigde dat mijn opname in de ochtendbatch zat. auto klaar om drie uur, geld op de rekening om zeven uur. € 329, b... Toon meer
klein momentje: ik heb de pagina na wegvallende wifi opnieuw gelezen; het menu sprong niet onder mijn vinger. klein ding, groot gemak
De e-mail over ticket 18427 was kort, maar nuttig. Ze vroegen alleen het onscherpe adresbewijs opnieuw, niet de hele stapel documenten
Vergelijk Nederlandse casino’s met snelle uitbetalingen, heldere voorwaarden en een gebruiksvriendelijke ervaring.
Zonder hoge verwachting
Zonder hoge verwachting: ik testte mijn lage limiet later nog eens; de duur stond netjes aangegeven
Nog aan het leren
Nog aan het leren, maar het saldo werkt na elke ronde direkt bij
Voor mijn gevoel hielp dit
Voor mijn gevoel hielp dit: ik heb een mail over het adresbewijs gestuurd; het gesprek stond er nog. dat voelde netjes.
Vanaf de bank op mijn telefon wat spins…
Vanaf de bank op mijn telefon wat spins verspeeld en toch € 18 winst.
halve dag met de auto naar de garage
halve dag met de auto naar de garage, tussendoor de kassa open
Sophie van de chat bevestigde dat mijn opname in de ochtendbatch zat. auto klaar om drie uur, geld op de rekening om zeven uur. € 329, bedrag klopte
klein momentje
Ik heb de laatste kassa-aanvraag…
Ik heb de laatste kassa-aanvraag vergeleken met mijn saldo voordat ik afsloot; de juiste regel kwam direct bovenaan. dat voelde netjes.
de opnameknop zit verstopt in de kassa
de opnameknop zit verstopt in de kassa, uitbetaling zelf verliep keurig.
Sinds april actief
Sinds april actief
Twee opnames gedaan
Beide binnen twee werkdagen op de bankrekening
Kosten: nul
Van de limieten per maand weet ik nog niets, daar zit ik nog lang niet aan
Ik heb mijn opname van €7 gecontroleerd…
Ik heb mijn opname van €7 gecontroleerd voordat ik afsloot; dezelfde aanvraag stond er nog. prima opgelost
ik testte mijn lage limiet later nog…
ik testte mijn lage limiet later nog eens; de duur stond netjes aangegeven. Daarna ben ik gewoon verder gegaan.
Vooral nuttig voor mij
Vooral nuttig voor mij: ik probeerde de kassa met natte handen bij de gootsteen; de bon laadde vóór de banners.
De e-mail over ticket 18427 was kort
Ik heb een screenshot naar support…
Ik heb een screenshot naar support gestuurd; later zag ik dat het ticket kreeg geen nieuw nummer. scheelde weer stress.
Tijdens het koffiezetten de laadtijden…
Tijdens het koffiezetten de laadtijden van vijf spellen geklokt: allemaal onder de drie seconden op mobiel internet, en op de laptop nog iets sneller! De speelhistorie noteerde elke ronde met tijdstip, dus je kunt het gewoon nakijken.
klein momentje
klein momentje: ik heb een nieuwe slot via de zoekbalk gestart; het scherm bleef rustig genoeg. tenminste duidelijk
Bij een groter bedrag één extra…
Bij een groter bedrag één extra document, reden stond erbij, winst uitbetaald.
Zaterdag de bonus gepakt
Zaterdag de bonus gepakt, zondag de omzet gehaald en maandagochtend stond het bedrag gewoon als speelgeld klaar
Na met de tv nog aan heb ik de lobby op…
Na met de tv nog aan heb ik de lobby op recent gespeeld gezet; de vorige inzet bleef staan. dat detail waardeerde ik.
Geen kenner
Geen kenner , toch liep de eerste opname vlot en bleef de winst staan.