Wij gebruiken de snoozeless neusstrips al bijna een jaar en mijn vrouw en ik zijn er beide erg blij en tevreden mee De strips helpen mij bij mijn slaapapneu om extra lucht wat via mijn C-pap a... Toon meer

Hele fijne communicatie gehad. Post NL was zoals altijd weer een drama, en mij pakket was dus niet aangekomen. Zelf contact opgenomen met Post Nl en dit ook aan Snoozeless voorgelegd. Er w... Toon meer
Ik heb een slaapmasker besteld en ik raad dit niet aan. Het slaapmasker blijft niet goed op zijn plaats zitten hoe strak je hem ook doet. Daarbij wordt aangegeven dat het ideaal is voor zijslapers maa... Toon meer
Eerlijk gezegd dacht ik dat ze een van de zoveelste slaapaccessoires zouden zijn die ik na een tijdje zou vergeten te gebruiken. Tot mijn eigen verbazing zijn ze ondertussen een vast onderdeel... Toon meer
- #46 van de 58 beste bedrijven in Gezondheids- en schoonheidsartikelen winkel
Bij Snoozeless draait alles om jou en je nachtrust. Wij, Renzo en Guy, weten hoe frustrerend slapeloze nachten en snurken kunnen zijn. Daarom hebben we innovatieve oplossingen ontwikkeld, zoals mondtape en neusstrips, die je helpen beter te ademen, dieper te slapen en fris wakker te worden. Of je nu snurkt, een droge mond hebt of gewoon je slaapkwaliteit wilt verbeteren, wij helpen je met praktische en eenvoudige oplossingen. We luisteren naar jouw feedback en blijven onze producten verbeteren. Ontdek hoe kleine aanpassingen jouw slaap compleet kunnen veranderen. Klaar voor een frisse start? Slaap beter, met Snoozeless.
Niet goed? Geld terug!
Risicoloos uitproberen
Botsehei 19, 5508TE, Veldhoven, Nederland
- support@snoozeless.nl
- snoozeless.nl
Vraagt klanten om een review
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Ik ben helemaal van een otrivin…
Ik ben helemaal van een otrivin verslaving af van 8 jaar door het gebruik van jullie neusstrips...heel erg blij mee...meer lucht ..beter slapen...wat een uitvinding....

Antwoord van Snoozeless
Goede service! Goed product. Blijft de hele nacht goed zitten en ik kan daardoor beter slapen!

Antwoord van Snoozeless
Ik had de blauwe sport variant besteld
Ik had de blauwe sport variant besteld, omdat ik ook veel sport en gebruikte die ook gelijk voor het slapen. Nou merkte ik dat het met slapen niet goed bleef zitten, en ik daar steeds wakker van werd. Heb ze netjes een mail gestuurd met het bericht dat ze met slapen niet goed bleven zitten. Paar opties nog geprobeerd maar dat hielp niet. En kon ik kosteloos andere proberen. Nu heb ik de transparante variant, en die blijven s'nachts heel goed zitten.
Heb zelf ook al veel last van een dichte neus, daar moet ik aan geholpen worden in het ziekenhuis. Maar tot die tijd zijn deze echt goed.
Een top service van snoozeless. Nogmaals heel erg bedankt en zou jullie aan raden zeker!!!

Antwoord van Snoozeless
Eindelijk weer fit wakker zonder droge mond
Ik gebruik de mondtape die echt helpt om door mij neus te ademen tijdens het slapen. Ik merk dat ik hierdoor ook fitter wakker wordt en geen droge mond meer.

Rustige nachten
De neusstrips helpen mij en daarmee mijn vrouw goed. Het snurken is nagenoeg weg. Alleen bij verkoudheid kan het nog wel eens voorkomen. Het scheelt mij daarmee een hoop gepor en van mijn vrouw en ze slaapt er zelf meteen ook een stuk beter door.

zeer gebruiksvriendelijk
zeer gebruiksvriendelijk. kleeft niet te hard. flexibel.
zeer tevreden!! Ook mijn zoon van 16 gebruikt ze met plezier.

Antwoord van Snoozeless
Ik gebruik sinds een jaar de…
Ik gebruik sinds een jaar de doorzichtige strips, wilde de roze eens proberen en besteld, die waren het niet voor mij en ik mocht ze zonder gedoe omruilen voor mijn oude vertrouwde strips. Super service 👌🏻!

Ik kan het weten.
Ben een ervaring deskundige. Heb ze allemaal geprobeerd. Zowel Breath Rght als alle andere. En echt Snoozeless is diegenen welke het beste plakt en blijft zitten. Ik haal makkelijker adem, snurk nog wel maar minder lang. En op advies van mijn longarts hou ik het hierbij, dus ik plak mijn mond niet af. Maar zoals gezegd dé beste.

Goed product
Goed product, werkt echt! Goed verpakt en snel verzonden. Ik heb al meermaals besteld.

Werkt uitstekend
Werkt uitstekend! Zowel de neusstrips als de mondtape!

Antwoord van Snoozeless
Prima oplossing voor beter ademen.
Ik slaap een stuk beter en mijn vrouw ook! Zal deze strips zeker blijven gebruiken!

Geweldig goede strips
Geweldig goede strips , kan nu niet meer zonder slapen.. top service als er een foutje is gebeurd. Slaap zoveel beter door de strips.👍🏻

Doet niks
Doet niks, nog steeds helemaal verstopte neus 's nachts. Bij het verwijderen de huid van mijn neus verwond.

Antwoord van Snoozeless
Het helpt goed de neusvleugels open te…
Het helpt goed de neusvleugels open te zetten en de meeste nachten is dit genoeg om niet te snurken

Antwoord van Snoozeless
Veel betere slaap en ademhaling dankzij…
Veel betere slaap en ademhaling dankzij deze strips !

Ademen door de mond
Ik bestelde ze voor mijn man omdat hij zo zwaar ademt (door de mond), dat is nu voorbij. Daarnaast vind hij ze zo fijn dat hij ze nu met het sporten ook gebruikt.
5/5 dus!!