Wij gebruiken de snoozeless neusstrips al bijna een jaar en mijn vrouw en ik zijn er beide erg blij en tevreden mee De strips helpen mij bij mijn slaapapneu om extra lucht wat via mijn C-pap a... Toon meer

Hele fijne communicatie gehad. Post NL was zoals altijd weer een drama, en mij pakket was dus niet aangekomen. Zelf contact opgenomen met Post Nl en dit ook aan Snoozeless voorgelegd. Er w... Toon meer
Ik heb een slaapmasker besteld en ik raad dit niet aan. Het slaapmasker blijft niet goed op zijn plaats zitten hoe strak je hem ook doet. Daarbij wordt aangegeven dat het ideaal is voor zijslapers maa... Toon meer
Bro deze shit is een lifesaver letterlijk. Ik snurkte ysu 100 decibel bij elkaar en m’n vriendin werd kkr parra. Chickie wist niet wat ze overkwam shi boombox van Fortnite ligt elke nacht naast dr te... Toon meer
- #46 van de 58 beste bedrijven in Gezondheids- en schoonheidsartikelen winkel
Bij Snoozeless draait alles om jou en je nachtrust. Wij, Renzo en Guy, weten hoe frustrerend slapeloze nachten en snurken kunnen zijn. Daarom hebben we innovatieve oplossingen ontwikkeld, zoals mondtape en neusstrips, die je helpen beter te ademen, dieper te slapen en fris wakker te worden. Of je nu snurkt, een droge mond hebt of gewoon je slaapkwaliteit wilt verbeteren, wij helpen je met praktische en eenvoudige oplossingen. We luisteren naar jouw feedback en blijven onze producten verbeteren. Ontdek hoe kleine aanpassingen jouw slaap compleet kunnen veranderen. Klaar voor een frisse start? Slaap beter, met Snoozeless.
Niet goed? Geld terug!
Risicoloos uitproberen
Botsehei 19, 5508TE, Veldhoven, Nederland
- support@snoozeless.nl
- snoozeless.nl
Vraagt klanten om een review
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Ik adem en slaap gewoon beter en vaster…
Ik adem en slaap gewoon beter en vaster met de neusstrip. Zou iedereen met slaapproblemen moeten proberen.

Wat een slechte service!
Wat een slechte service!! Op 10 mei een retourlabel aangevraagd maar tot op heden geen antwoord ontvangen, gelukkig had ik het artikel via Klarna besteld, en die gaan het uitzoeken. Daarvoor geef ik 1 ster maar als ik kon een nul geven voor de klantenservice had ik het gedaan.
UPDATE van 27 mei:
Na mails heen en weer krijg ik toch het bedrag teruggestort en ik hoef het slaapmasker niet terug te sturen.

Antwoord van Snoozeless
Blijft goed zitten en makkelijk te…
Blijft goed zitten en makkelijk te verwijderen

snoozeless
Ik loop met de snoozeless en slaap er ook mee deze zijn echt geweldig blijven ook heel goed kleven.
Blij dat ik deze heb gekocht

Antwoord van Snoozeless
Na jaren neusspray nu na drie maanden…
Na jaren neusspray nu na drie maanden verlost van de neusspray! Top

Perfecte nachtrust
Perfecte nachtrust, uitgerust wakker en tijdens sporten meer zuurstof

Antwoord van Snoozeless
Direct meer lucht maar ben nog niet…
Direct meer lucht maar ben nog niet overtuigd over meer nachtrust. Wel minder snurken volgens mijn vrouw. Dus nut hebben ze sowieso!

Werkt prima
Netjes verzorgd vwb verzending/verpakking. Plakt goed, soms zelfs 2 dagen. Maakt huid niet stuk bij afhalen maar ieders huid is anders. Ademen gaat beter door de neus nu.

Top product neusstrips.
Snelle verzending. De neusstrips zijn stevig en het werkt echt goed!! Ik slaap veel beter nu ik veel beter door mijn neus kan ademen. Top product!!!

Zeer goede neusstrips!
De neusstrips zijn makkelijk te gebruiken, blijven goed zitten op de neus, en zijn makkelijk af te nemen. Ik slaap veel beter sinds ik ze gebruik! Kan niet meer zonder. ☺️

Antwoord van Snoozeless
Sinds ik dat gebruik slaap ik beter en…
Sinds ik dat gebruik slaap ik beter en heb meer adem

Product + , Klantenservice --
Vooropgesteld dat het product prima is, dat raad ik zeker aan. Echter na ontvangst van een foutieve bestelling (abonnement) is men totaal niet cöoperatief en legt de schuld bij de klant neer.....na enige mailwisselingen wordt er niet meer gereageerd, ook op Instagram wordt de communicatie afgekapt.
Na mijn reactie via de nieuwsbrief is een en ander aangepast door Snoozeless en hebben ze toch een vervangende zending met de juiste strips gestuurd.
Daarom nu 4 sterren.

Het werkt echt
Het werkt echt!
Erg blij mee. Alleen in de toekomst toewerken naar een iets duurzame oplossing zodat ik ze niet direct weg hoef te gooien.

Opgelucht slapen
Kan veel beter door de neus ademen als ik in bed lig. Kan weer op beide zijden slapen en hoef geen vinger onder mijn neus te houden om erdoor heen te kunnen ademen en mijn vrouw ziet het weer zitten om bij me in hetzelfde bed in dezelfde kamer te slapen, ze wordt nu niet meer gestoord door mijn ademhaling
Ik kan de strips 2 maal gebruiken, daarvoor reinig ik wel mijn neus met een reinigingsmelk.

Antwoord van Snoozeless
Duidelijk verschil met de neusstrips
Heb voor het eerst een neusstrip van Snoozeless geprobeerd en merkte een erg groot verschil! Ik kreeg veel meer lucht binnen dan zonder de neusstrip. In de avond heb ik een neusstrip bij mijn vriend opgedaan omdat zijn neus een beetje dicht zat en heb de hele avond en nacht geen last van m gehad dus dat is super :))

Tip! Voor Apneu mensen
Tip!! Voor de apneu mensen die met een cpap app. Slapen en die door dit apparaat veel lucht binnen krijgen via de mond. Gebruik Snoozeless mondpleisters! Top!
Slaap nu 1 stuk door zonder 3x wakker te worden door een kurkdroge keel!
Nu nog de neuspleisters proberen:))

Ervaring mondtape en neusstrips
Top producten die mij helpen om beter de nacht door te komen.
Daarnaast is het fijn dat Renzo en Guy benaderbaar zijn en meedenken in oplossingen. Bij mij kleefde de neustrip enorm en na hun tips is dat probleem nagenoeg weg.

Antwoord van Snoozeless
De mondtape werkt voor mij heel goed
De mondtape werkt voor mij heel goed. Niet meer wakker geworden met een droge mond en meer energie in de ochtend!