Speciale snowboots gekocht voor de vakantie naar Lapland, echter kwam ik er met de sneeuw pas achter dat de zool van veel ste glad materiaal is en hierdoor helemaal geen grip had met de laarzen. Gel... Toon meer
Onze moonboots waren netjes binnen enkele dagen binnen, voor ons was het gemakkelijk en prima om ze in de winkel af te halen. Het omruilen (maatje groter) was wat verwarrend want dat moest beslist via... Toon meer
We hebben een paar extra snowboots besteld, omdat we niet zeker waren van de maatvoering. De bezorging ging supersnel. Het terugsturen van het paar dat te klein was ging niet helemaal vlekkeloos ivm... Toon meer
Door de zachte binnenvoering van een snowboot zijn snowboots lekker warm in de koude wintermaanden. Een snowboot heeft een extra stevig profiel waardoor u meer grip heeft in de sneeuw of op andere gladde ondergronden. De snowboots van snowbootexpert zijn lekker warm door de heerlijke voering van de schoenen. De snowboots zijn verkrijgbaar van verschillende kwaliteitsmerken waardoor een goede snowboot gegarandeerd is. Snowbootexpert heeft heren snowboots, dames snowboots en snowboots voor kinderen. Snowbootexpert staat voor een kwaliteitsproduct wat ervoor zorgt dat u in de koudere tijden van het jaar warme voeten heeft en veilig thuis komt, zonder uit te glijden.
De Schakel 9, 5261 LL, Vught, Nederland
Heeft 50% van zijn negatieve reviews beantwoord
Gelijk gemaild, na twee weken lang heen en weer gemaild te hebben was hun antwoord dat er vanuit de productie niks fout was aan de laars. Ik kan de laars niet retour brengen omdat ik ze (wel geteld 10 min) gedragen hebt.

Antwoord van Snowbootsexpert.nl
Mijn bestelling werd 3 x verzonden en kwam nooit toe. Ik krijg zeer slechte of geen info van de klantenservice. Zij antwoorden ook niet op de gestelde vragen.
Ik heb de bestelling uiteindelijk geannuleerd.
Je krijgt op geen enkel moment het gevoel dat er iemand effectief met het probleem bezig is. Geen excuses of tegemoetkoming voor hun fouten.
Nooit bestel ik er nog iets!
Goede service, snelle levering en goede informatie over de levering. Hetzelfde gevoel als een product in een winkel kopen.
Beste,
Het is correct en op tijd afgeleverd. Zoals het moet.
Dankjewel.
Vriendelijke groet,
Brigitte
Ik plaatste een bestelling en kreeg heel netjes een mail waarin stond dat het verzenden van de producten iets langer dan normaal zou duren. Vrijwel direct een volgende mail met het bericht dat de producten onderweg waren en uiteindelijk had ik de producten alsnog binnen 3-4 dagen in huis.
Snelle levering, goede korting. Makkelijk te bestellen.
Voor mijn echtgenote en voor mezelf heb ik 2 paar snowboots gekocht voor een fors bedrag. Echt binnen 24 uur hadden we ze in huis en de kwaliteit is zeer hoog. Helaas paste mijn paar niet en moest ik deze retourneren en meteen een nieuwe maat besteld. Ook dit paar was binnen 24 uur in huis. Het geldbedrag van het geroutineerde paar had ik binnen 2 dagen terug op mijn rekening. Het hele proces werd prima uitgelegd op hun website en ook met duidelijk leesbare e-mails begeleid. Ongelooflijk hoe goed de logistieke bedrijfsprocessen hier zijn georganiseerd. Een voorbeeld voor anderen.
Geen contact mee te krijgen, hebben telefoonnummer zelfs uitgezet. Op 4 december een bestelling gedaan en daar tot op heden niets van gehoord! Niet fijn!

Antwoord van Snowbootsexpert.nl
prima schoenen voor een prima prijs!
snelle levering. nu 2x besteld. allebei de keren tevreden!
In het weekend de opdracht geplaatst en maandag het product al in huis. Nette levering en erg netjes verpakt. Ik had zelf een verkeerde maat besteld maar geen probleem gewoon terug sturen 2 dagen later had ik de juiste maat in huis. De boots zitten perfect. Nooit eerder een bestelling geplaatst bij dit bedrijf maar na deze positieve ervaring ga ik dat zeker vaker doen in de toekomst. Top dus!
Mooie boots en heel duidelijke omschrijving van de materialen, lekker warm
Site is makkelijk navigeerbaar, snelle bezorging en het product is zoals beschreven.
Mooie laarzen en je wordt up to date gehouden qua bestelling. Super fijn dan weet je waar je aan toe bent.
Snelle levering. Fijn te woord gestaan door de klantenservice bij vragen.