God oplevelse
Jeg købte en taske hos Snudehuset for en uge siden. Den kom hurtigt og den passer rigtigt godt til min hund 🥰🥰
Super produkt og god service! Vil klart anbefale Snudehuset 😊
Jeg er imponeret over deres Emil 3‑i‑1 hundetaske, som er en af de mest gennemtænkte løsninger, jeg har set. Tasken fungerer både som transporttaske, bilsæde og en blød, hyggelig kurv – og det hele kan foldes ud på få sekunder. Det gør hverdagen og små ture meget nemmere.
Bære oplevelsen er rigtig god. Den er ikke i vejen når man går tur og den er også praktisk både før og efter brug og materialerne virker solide og holdbare.
Vi har sågar overvejet at købe en til vores kat da formen kan tilpasse de fleste små hunde og katte.
Tasken er super lækker og fungerer perfekt til en lille hund. Kundeservice er hurtig og professionel. Stor anbefaling herfra😍
Hurtig levering, og tasken lever fuldt op til forventningerne. Kvaliteten er rigtig god, og den virker både solid og komfortabel. Min Jack Russell elsker den allerede, så vi glæder os til mange gode ture. Kan varmt anbefales!
Overskuelig hjemmeside samt god og hurtig kundeservice gjorde min oplevelse på Snudehuset.dk rigtig god!
Jeg skulle købe en Emil 3-i-1-taske til min veninde og fik en god betjening af kundeservicen, da jeg henvendte mig med spørgsmål.
Jeg modtog Emil 3-i-1 for en uge siden og både min furbaby og jeg er fan: God kvalitet, gennemtænkt design, nem og hurtig levering.
Super god oplevelse med Snudehuset.dk. Nem bestilling, hurtig levering og god kvalitet. Handler helt sikkert der igen og kan varmt anbefales.
God hjemmeside og en rigtig god alsidig kurv bl.a. i bilen.