Wilde mijn Iphone 15 vekopen en na wat zoeken op het web, kwam ik uit bij Sobby. Een heel mooi bod ontvangen (onder voorbehoud uiteraard) en mijn telefoon opgestuurd. Goed op de hoogte gehouden via ma... Toon meer
Nog nooit zo makkelijk mijn oude telefoon verkocht als bij Sobby. Eén erg vriendelijke dame aan de telefoon gesproken, die duidelijk uitleg gaf hoe het werkt. Mijn telefoon opgestuurd, en binne... Toon meer
Goede en snelle service. Na het verzenden van mijn oude iPhone was mijn IPhone binnen 3 dagen, waarvan 2 werkdagen, veilig bezorgd. Gezien de feestdagen er tussen zaten, heb ik later mijn geld ontvang... Toon meer
Ik koop al bijna 15 jaar bij Sobby mijn refurbished iPhones, zelfs al voor de fysieke winkel. Nog nooit een echt slechte ervaring gehad, want ook problemen worden snel en kundig opgelost. Afgelopen we... Toon meer
Uw iPhone verkopen voor de best mogelijke prijs. Defect of werkend wij bieden het hoogste bedrag van heel Nederland.
kievitstraat 7, 4585AJ, Hengstdijk, Nederland
- 0114850745
- algemeen@sobby.nl
- sobby.nl
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Handeld alles nettjes en snel af
Super bedrijf. Dit is mijn 3e Appleproduckt dat ik aan Sobby heb verkocht. Geeft de hoogste prijs en handeld alles nettjes en snel af. Phone vrijdag verzonden en maandag stond de afgesproken prijs op mijn rekening. Zeker een aanrader!
iPhone aan Sobby verkocht ben zeer…
iPhone aan Sobby verkocht ben zeer tevreden
Website duidelijk en na opsturen van IPhone snel reactie en geld op mijn rekening
De vierde keer met plezier
Voor mij de vierde keer gebruik gemaakt van Sobby en net als de vorige keren perfect verlopen.
Goed en betrouwbaar
Al meerdere telefoons via Sobby verkocht, Altijd een goede prijs en razendsnel afgehandeld.
Ik heb een telefoon gekocht bij Sobby
Ik heb een telefoon gekocht bij Sobby
Toen ik hem wilde installeren viel de telefoon uit. Waarschijnlijk iets met de accu.
Ik heb de telefoon teruggestuurd en de aankoop beëindigd omdat ik anders moest wachten tot deze gerepareerd was. Ik heb ergens anders een nieuwe telefoon besteld.
Nu heb ik na bijna 2 maanden nog steeds mijn geld niet terug ontvangen na meerdere mails.
Prijs zoals afgesproken en snel…
Prijs zoals afgesproken en snel afgehandeld.
Mn oude macbook verkocht.
Mn oude macbook verkocht vanwege nieuw model.
De prijs was mooi en het verzenden/uitbetalen ging lekker vlot!
Tevreden klant
Snelle, goede verkoop en uitbetaling!
Transparante communicatie tijdens het verkoopproces.
Een aanrader ik ben dik tevreden!
Beste verkoopervaring -en feedback
Snel verkocht, beste feedback ooit (online volgen van de product- info gevolgd door een snelle uitbetaling). Top
Echt top
Duidelijke site, heldere afspraken, mooi bedrag voor mij oude iPhone en supersnel geregeld. Top!
Voor de 3e maal gebruikt gemaakt van…
Voor de 3e maal gebruikt gemaakt van Sobby.
Wederom tot volle tevredenheid.
Doen wat ze beloven.
Zeer betrouwbaar.
Zeer betrouwbaar.
Ze zijn duidelijk en eerlijk. Ook de betaling is snel. Goede klantenservice!
Snel en makkelijk verkocht
Snel en makkelijk verkocht, aanrader!
Top bedrijf
Top bedrijf, betaald je snel uit en je verkochte spullen kan je verzekerd (aanvullen tot 3000-5000) verzenden zonder problemen.
Aanrader!
Voor het eerst gebruik van gemaakt maar zeker niet voor het laatst! Alle informatie was goed, communicatie heel prettig en een super snel proces.
Ik heb 24 september 2024 mijn iPhone 12…
Ik heb 24 september 2024 mijn iPhone 12 opgestuurd precies zoals op de site is aangegeven na 2 dagen is het pakje nog niet aangekomen .
Ik heb het ingeleverd bij Bruna(PostNL)
NA veel e-mail verkeer met PostNL en sobby.nl.
Is de conclusie, dat PostNL geen verantwoordelijkheid heeft omdat het verzenden via een stapelaar is gedaan.
Sobby heeft een cAse gemaakt. Toen ik informeerde hoe het er voorstond moest ik een beschrijving van het pakje versturen samen met de screendumps en het ontvangstbewijs van PostNL. Dit was intussen al 15 oktober. Ik kreeg van sobby een mail dat het was ontvangen. Zij zouden het doorsturen.
Daarbij schreven ze, als de verzekering zou uitkeren,dan zou dat pas betaald worden na 2 maanden,zodat ik mij nog kon bedenken omde claim in te trekken?
Vandaag 24 januari de inkoopprijs van mijn zoekgeraakte iPhone 12 op mijn rekening eindelijk na 4 maanden en vele e-mails ontvangen. Als je pakketje zoekraakt moet je nog 2maanden ,nadat de verzekering heeft betaald, wachten omdat de claim terug gedraaid kan worden. Dit is omdat je misschien wel een fraudeur bent. De verzekeraar betaalt dus sneller, maar Sobby wantrouwt zijn klanten.
Afijn het is afgehandeld. Ik lees veel goede reviews,maar dat is als het pakketje goed aangekomen is.
Als het wegraakt moet je er maanden achteraan, anders gebeurt er misschien wel helemaal niks.
Al met al is het toch nog goed afgelopen.
Maar gewoon in de winkel inruilen is handiger, al krijg je iets minder terug
Een aanrader
Een aanrader! Mijn iPhone 12 was de camera van kapot en hebben ze snel gemaakt voor een schappelijke prijs.