Ik had 1000 volgers gekocht voor tiktok. Ik heb een paar uur gewacht maar ik heb uiteindelijk niks ontvangen.. als je wilt mailen is het mailadres niet in gebruik. En via het contactformulier reageren... Toon meer
Ik heb mijn volgers niet gekregen, ik ben opgelicht. Ik heb een email gestuurd maar geen reactie terug gekregen. Andere bedrijven zijn betrouwbaarder. Niet hier bestellen!!
Ik heb mijn bestelling van een duizend tiktok volgers niet binnen gekregen, stelletje oplichters. Doe A.U.B je aankoop niet bij Socialbeast!
SocialBeast biedt verschillende diensten om je social media profiel te laten groeien.
Kering, 8072TD, Nunspeet, Nederland
- info@socialbeast.nl
- socialbeast.nl
Mensen keken ook naar
Ik ben opgelicht
Ik ben opgelicht! na 2 dagen stonden alle 4000 volgers erop.. die na een week weer allemaal waren verdwenen.. Ik krijg geen enkele reactie op mijn e-mails die ik naar ze toe stuur!
Ik had tik tok volgers gekocht na 3…
Ik had tik tok volgers gekocht na 3 dagen nog steeds niks gekregen heb ze gemaild paar keer maar nog steeds niks
Slecht slecht slecht
Slecht slecht slecht, geen antwoorde op emails , geen follgers op tik tok. 0/10
Wat ik heb besteld niet ontvangen fotos…
Wat ik heb besteld niet ontvangen fotos gestuurd van me account en weg 15 euro
Perfecte webside
Erg leuk deze cursus, werkt verslavend. Jammer dat bij de werkwoordvervoegingen geen uitspraak is. Beveel deze cursus aan. Alleen ...... met 17 minuten per dag red je het niet alleen. Er moet ook gestudeerd worden.
Je betaald aardig wat voor volgers
Je betaald aardig wat voor volgers. Ze beweren die volgers binnen notime aan je account toe te voegen wat niet waar is. Ik wacht nu nog op me volgers.
Niets ontvangen
Niets ontvangen. Al meermaals gemaild en ik krijg gewoonweg geen reactie.
Oplichters
1000 volgers zouden binnen enkele minuten & max 2 dagen binnen zijn, 1,5 week verder nogsteeds niks. Oplichters!
Grootste kkr oplichters kkr zwervers…
Grootste kkr oplichters kkr zwervers hebben niks gedaan en ik heb betaald ik mail ze ze reageren nergens op
OPLICHTERSSS
Volgers gekocht maar nooit ontvangen…
Volgers gekocht maar nooit ontvangen dit is een oplichter bedrijf !!!!!! Ze reageren ook niet op mails!!!!!!!
Ik heb 1000 volgers besteld maar nooit…
Ik heb 1000 volgers besteld maar nooit binnengekregen. Ook niet na MEERDERE emails gestuurd te hebben. Daar gaat me geld.
Volgers gekocht niet gekregen meerdere…
Volgers gekocht niet gekregen meerdere keren contact gezocht geen respons
Ik ben erg tevreden met de telefoon en…
Ik ben erg tevreden met de telefoon en de deal die het bedrijf mij aanbood. Ik wilde een goede smartphone met goede basics. De website raadde vervolgens deze telefoon aan. Hun customer service team heeft mij vervolgens geholpen met het beantwoorden van mijn vragen en het wegnemen van enkele twijfels die ik had.
De enige reden dat ik geen 5 sterren heb gegeven, is omdat ik zelf actie moest ondernemen voor het claimen van de cashback-actie, in plaats van dat dit automatisch verliep
Betaald maar nooit iets ontvangen
Betaald maar nooit iets ontvangen, gemaild maar geen reactie. Ik heb het uitbesteed aan mijn rechtsbijstand verzekering.
Ik had 1000 tiktok volgers gekocht en…
Ik had 1000 tiktok volgers gekocht en ik heb ze nogsteeds niet ontvangen...
2 weken heb ik 1000 volgers gekocht en…
2 weken heb ik 1000 volgers gekocht en ik heb tot nu toe zie ik geen resultaten. Zouden jullie dit voor mij oplossen? Mijn gebruikers naam is Canogang1 op tiktok
Vuile oplichters zijn dit.
Vuile oplichters zijn dit.
Leveren niet nadat er betaald is.
1000 volgers tiktok gekocht en niet gekregen