Havde vores Tesla Model Y til lille service. Min mail var blevet glemt, og da jeg ringede ind fik jeg en tid med det samme. Bilen blev professionelt gennemgået, og der var en faglig stolthed man kun... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Tak for den gode service jeg oplevede, da jeg var forbi i sidste uge for at få skiftet dæk. Dækskiftet blev klaret hurtigt og effektivt, og jeg satte virkelig pris på den venlige og hjælpsomme betjeni... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Jeg havde en rigtig god oplevelse hos Sølbeck autoservice. Servicen var professionel fra start til slut, og personalet var både venlige og ærlige omkring arbejdet, der skulle laves. Min Tesla model... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
De bedste anbefalinger herfra jeg indleverede min gamle transporter da den dryppede olie osv værkstedet tjekkede den op og fandt ud af turbo , bremser osv var defekte jeg fik et tilbud som jeg a... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Sølbeck Autoservice er din lokale Automester i Vanløse. Vi laver alle bilmærker og vi garanterer troværdig kvalitetsservice hver gang. Vi er ligeledes et Automester E-Plus værksted, hvilket betyder at vi også kan lave og servicere din elbil og hybridbil. Du kan booke Online eller via telefon. Vi glæder os til at se dig og din bil
Skjulhøj Alle 7-9, 2720, Vanløse, Denemarken
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Antwoord van Sølbeck Autoservice
Nemt, hurtigt, og en løftede pegefinger om at bruge bremserne.

Antwoord van Sølbeck Autoservice
Kompetent reparation af min gamle bil.
Den blev ovenikøbet kørt til syn efter reparationen, sp nu er den klar til endnu et par år på vejene

Antwoord van Sølbeck Autoservice
Kort og godt et befriede behageligt og effektivt servicebesøg. Jeg kommer helt sikkert igen.

Antwoord van Sølbeck Autoservice
Sølbeck Autoservice i Vanløse yder den bedste service.
Jeg har igennem flere år benyttet mig af Kim - da jeg altid får en god og professionel betjening.

Antwoord van Sølbeck Autoservice
God service, leveret som aftalt. Fik endda nedslag i pris, da der ikke skulle skiftes bremsevæske. Det kunne de ellers godt ha' kommet afsted med, men de var ærlige, og jeg skulle ikke betale for den del af mit service.

Antwoord van Sølbeck Autoservice
Altid god service! Min bil bliver passet som en baby :-). Stor hjælp da jeg skulle købe ny bil.

Antwoord van Sølbeck Autoservice
Jeg får skiftet hjul på min Tesla 2 gange om året og det er indtil nu altid sket til den aftalte tid uden problemer.

Antwoord van Sølbeck Autoservice
De tog allerede bilen ind dagen efter! Godt humør og humor

Antwoord van Sølbeck Autoservice
Meget hjælpsomme mekanikkere, god rådgivning og fleksibilitet når man booker. Professionel og effektiv service. = tilfreds stamkunde

Antwoord van Sølbeck Autoservice
Bookede 2 års service til vores Tesla Y. Meget grundigt arbejde, virkede det til, på trods af at der var travlt på værkstedet. Ventede imens det blev lavet.

Antwoord van Sølbeck Autoservice
Altid venlig og kompetent service. Simpelt og ligetil. Sådan har det altid været hos Sølbeck de sidste 10+ år jeg har været kunde hos dem.

Antwoord van Sølbeck Autoservice
Alt som forventeligt. Synes prisen er ok for et servicetjek. Blev udført til tiden.

Antwoord van Sølbeck Autoservice
God oplevelse af reparation på en dårlig bil 😁

Antwoord van Sølbeck Autoservice
Lynhurtig hjælp og god service. Jeg kommer igen!

Antwoord van Sølbeck Autoservice
Sølbeck passer min bil. Indkalder regelmæssigt og vedligeholder, så den ikke går i stykker, selv om den er gammel. Det er trygt, og servicen er veltilrettelagt og effektiv. Fagligheden er utvivlsomt høj, og personalet det samme år ud og år ind i et godt arbejdsmiljø. Aftaler bliver altid overholdt.

Antwoord van Sølbeck Autoservice
Som altid en fin oplevelse hvor man bliver taget godt imod og arbejdet er i top!

Antwoord van Sølbeck Autoservice
Til Tesla er værkstedet fint til normal service og AC service/fejlfinding, men desværre kan du ende med en stor regning på dybere fejlsøgningsopgaver. Endte med en regning på 5 timers fejlsøgning med fejl hvor der var fejl på p-sensor.
Jeg købte selv efterfølgende den defekte del og udskiftede den.
Det er desværre ikke godt nok når jeg ved at Tesla aldrig har brugt så mange timer på en fejlsøgning.
Update:
Jeg sendte en mail d. 14-10-2025 som i ikke reagerer på. hvor jeg har noteret en Note:
Note:
Der er stadig fejl på P-sensor, men har ikke råd til at betale for 5 timers fejlsøgning igen.
I har ellers gjort et udmærket arbejde de andre gange jeg har brugt jer.
Update: 17-11-2025
P-sensor udskiftet uden arbejdsløn, alt OK.

Antwoord van Sølbeck Autoservice
Har lagt mange penge på dette værksted de sidste mange år.
Alligevel blev vi nu mødt af en uforskammet attitude, arrogance og nedladende tone hvor værkfører og medarbejdere ikke er enige om faktureringsmåde mm.
Har dog siden haft en konstruktiv samtale med ejeren, der har beklaget oplevelsen og var meget venlig og lydhør.
Om vi herefter tør nærme os værkstedet må tiden vise.
Ikke nogen grund til at føle sig dum og til besvær.
Ikke i orden.
Og ikke som Sølbech i fordums tid.

Antwoord van Sølbeck Autoservice
Lees meer over geverifieerde reviews.