Havde vores Tesla Model Y til lille service. Min mail var blevet glemt, og da jeg ringede ind fik jeg en tid med det samme. Bilen blev professionelt gennemgået, og der var en faglig stolthed man kun... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Tak for den gode service jeg oplevede, da jeg var forbi i sidste uge for at få skiftet dæk. Dækskiftet blev klaret hurtigt og effektivt, og jeg satte virkelig pris på den venlige og hjælpsomme betjeni... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Jeg havde en rigtig god oplevelse hos Sølbeck autoservice. Servicen var professionel fra start til slut, og personalet var både venlige og ærlige omkring arbejdet, der skulle laves. Min Tesla model... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
De bedste anbefalinger herfra jeg indleverede min gamle transporter da den dryppede olie osv værkstedet tjekkede den op og fandt ud af turbo , bremser osv var defekte jeg fik et tilbud som jeg a... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Sølbeck Autoservice er din lokale Automester i Vanløse. Vi laver alle bilmærker og vi garanterer troværdig kvalitetsservice hver gang. Vi er ligeledes et Automester E-Plus værksted, hvilket betyder at vi også kan lave og servicere din elbil og hybridbil. Du kan booke Online eller via telefon. Vi glæder os til at se dig og din bil
Skjulhøj Alle 7-9, 2720, Vanløse, Denemarken
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
God service og veludført arbejde.

Antwoord van Sølbeck Autoservice
Rigtig god service og aftale overholdt til punkt og prikke.

Antwoord van Sølbeck Autoservice
Har været der igennem en del år - det er der vel en grund til! Man kan altid ønske sig billigere pris…men en aftale er en aftale, og det sætter sig jeg højt. Så - det er nok mit værksted til mine biler i en rum fremtid. Og: Rart at tidsaftaler overholdes! Mvh Michael

Antwoord van Sølbeck Autoservice
Super fin oplevelse, fik skiftet fra sommer til vinter hjul, og de checkede og justerede dæktryk til det korrekte tryk, mens jeg fik en kop kaffe.

Meget skuffende oplevelse.
Havde via Tryg en aftale om dækskifte og opbevaring af hhv. vinterdæk/sommerdæk.
Værkstedet meddelte, at jeg selv måtte sørge for opbevaring. Lagde de snavsede dæk ind i bilen og farvel. Har opsagt min “såkaldte” aftale med Tryg, som værkstedet ikke følte sig forpligtet af. Kommer derfor ikke mere

Antwoord van Sølbeck Autoservice
Helt sikkert god og venlig service og jeg går ud fra at de har gjort hvad de skulle. Men 2000 kr. for en times arbejde, hvor eneste reelle udgift var viskerblade til 330 kr er overpriced både for viskerne og arbejdet. Jeg kan efter svaret kun give en stjerne. Listeprisen er åbenbart sat for højt i forhold til alle andre steder. Og ja, jeg kendte prisen før jeg kom, men ikke timeprisen. Når I tager 2000 for et serviceeftersyn regner jeg med at pengene går til reservedele og en fair timepris og ikke alle andre udgifter som er mig uvedkommende.

Antwoord van Sølbeck Autoservice
Har været kunde i over 20 år og altid været meget tilfreds med alt hvad de har lavet, både under tidligere og nuværende ejer

Antwoord van Sølbeck Autoservice
Jeg har en 15 år gammel Polo som jeg trygt lader Sølbech Auto udføre service på. Sidste gang var det uden beregning, da der ifølge. Kim var sket en fejl ved en tidligere reparation, som jeg, som lægmand ikke var i stand til at kontrollere. Det er en ærlighed, som jeg sætter stor pris på, og derfor kan jeg varmt anbefale værkstedet.

Antwoord van Sølbeck Autoservice
Jeg har brugt Sølbeck gennem mange år - og nu, hvor Kim har overtaget, er servicen stadig lige god :-) Sølbeck Autoservice overholder aftaler, der er ikke meget lange ventetider, og priserne er absolut OK - så meget varm anbefaling herfra.

Antwoord van Sølbeck Autoservice
God og professionel service. Har haft samme værksted i de sidste 15 år, det siger vel det hele.
Mvh Pia

Antwoord van Sølbeck Autoservice
Pålidelige, fin service og lette at booke hos. Fungerer bare.

Antwoord van Sølbeck Autoservice
Jeg har haft sølbeck gennem mange år og fået en super service hele vejen igennem.

Antwoord van Sølbeck Autoservice
Blæser kørte hele tiden, fik at vide at det krævede udskiftning af blæser til 7500kr. Jeg bad værkstedet om at samle og kørte efter regning på 1200kr. Et andet værksted testede og fandt en løs ledning til motorcomputeren, det løste problemet. Jeg synes det går lidt for hurtigt på værkstedet, og jeg er ikke tryg ved at aflevere min bil til reparation.

Antwoord van Sølbeck Autoservice
Fik et stort serviceeftersyn. Der var enormt travlt. Der var ikke skrevet i kørebogen, en klap til EL var ikke sat ordentlig på, der var en olieplet på enteriør. Der var også nogle ting der var gået tabt i kommunikationen omkring nogle ekstra ting der skulle tjekkes mellem den ene og anden medarbejder. Det kunne have været en bedre oplevelse.

Antwoord van Sølbeck Autoservice
Når man med en aftale om dæk hotel pludselig står med sit sæt efter skift, og bliver afvist - er det ikke lige den gode service man fokuserer på.
Gennem forsikringen var det en halvårlig aftale som værkstedet droppede.
Ikke noget der ansporer til at vende tilbage en anden gang 😖

Antwoord van Sølbeck Autoservice
Virkelig en god oplevelse. Super god rådgivning og aller vigtigst, en venlig og kvalificeret mekaniker.
Dejligt endeligt at møde et værksted, som man kan have tillid til.

Antwoord van Sølbeck Autoservice
Bestilte og betalte for dæk og fælge i starten af november. Har endnu ikke modtaget fælge. Først blev jeg lovet januar. Da jeg rykkede i januar blev det rykket til marts. Da vi ramte marts rykkede jeg igen og har nu fået at vide at de kommer til maj.
Super ringe oplevelse og ingen det er mig der skal rykke Sølbech for at få svar.

Antwoord van Sølbeck Autoservice
Holder hvad de lover, hurtig og fin service

Antwoord van Sølbeck Autoservice
Lees meer over geverifieerde reviews.