Na ontvangst van de luchtreiniger klopte er iets niet met mijn aankoop in verhouding tot het Bol-verkoopplatform. Nadat ik hierover een WhatsApp bericht had gestuurd, kreeg ik steeds direct antwoord... Toon meer
SOFRESH super product. Ik heb al tijden last van vochtigheid en met schimmels in huis waradoor ik benauwdheid aanvallen heb. Na 3 dagen vol SoFresh luchtreiniger aan gehad te hebben zijn mijn benauwd... Toon meer
Eigenlijk wou ik maar enkel een luchtontreiniger maar doordat er veel vocht in het appartement zit waar ik momenteel nog woon had ik besloten om de Virgo 16L te kopen, na 1 dag het te gebruikt te hebb... Toon meer
Bestelling is na 5 dagen nog steeds niet bezorgd. "Voor 17uur besteld, morgen bezorgd" is dus een zeer misleidende belofte. Kan bijgevolg niets schrijven over het toestel zelf. Contact opgenome... Toon meer
Sofresh is opgericht door een persoonlijke ervaring en een gedeelde passie voor gezondheid. We ontwikkelen slimme, hoogwaardige producten die de luchtkwaliteit verbeteren en bijdragen aan een gezondere leefomgeving. Ons doel is om een gezond binnenklimaat voor iedereen toegankelijk te maken, juist nu we als mens 90% van onze tijd binnenshuis doorbrengen. Team Sofresh
Papland 18, 4206 CL, Gorinchem, Nederland
- + 31 6 5801 6454
- Support@sofreshonline.com
- sofreshonline.nl
Vraagt klanten om een review
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Works like a charm, from 59% to 47% in 30 minutes
Het product werkt ongetwijfeld, zoals de titel al verklapt. Heel erg fijn dat de luchtvochtigheid op zo een rap tempo afneemt. Het product is goed verpakt en de gebruikshandleiding is duidelijk. Het apparaat is binnen een mum van tijd geïnstalleerd. Verder vind ik het een estetisch erg mooi apparaat en het is handig dat er wieltjes onder zitten!

Leuk toestel!
Leuk toestel!
Gemakkelijk te installeren! Toestel gaf direct aan dat de luchtkwaliteit binnen perfect was. Ik kan momenteel nog geen beoordeling geven op het effect ervan.

Goede aankoop!
Verbaasd over hoe compact dit apparaat is en de kracht die het heeft. In enkele minuten zie je de luchtvochtigheid in de kamer al dalen met percentages. In de slaapkamer was de luchtvochtigheid 81%! Echt schrikbarend. Gelijk ingesteld op 40% en na 2 uur zat de waterbak al voor de helft vol. Ik kan nog weinig zeggen over de reiniging, want daar geeft het apparaat helaas geen duidelijkheid over. Je kunt dus niet checken hoeveel schoner de lucht is geworden of ik ben er nog niet achter hoe dat werkt. Alsnog blij mee!
Precies wat ik zocht!
Precies wat ik zocht!
Op vraag van de leverancier of ik een review wou schrijven en zo een cash back kan verdienen daar kan ik natuurlijk geen nee zeggen.
Maar zelfs zonder de cashback had ik ook best een review willen schrijven. Ik ben nu in het bezit van dit mooie apparaat. Heb recent de zolder verbouwt en 2 kinder kamer gecreëerd. De kamers waren steeds erg vochtig. Tussen de 60 en 70% Na 2 uurtjes was de waarde al weer gezakt naar de 50%. Een enorm verschil!
Dat er dan ook nog eens een HEPA filter op zit, de fluisterstand de ontvochtiger bijna onhoorbaar maakt is echt top!
Zeker een aanrader.
Super product met top service
Super product En met name de service is ronduit top!!! Kunnen veel bedrijven een voorbeeld nemen.
Luchtontvochtiger/reiniger 2 in 1 van Sofresh
Hebben een luchtontvochtiger/reiniger 2 in 1 gekocht van Sofresh. Hij werkt niet alleen fantastisch, maar ook de service is geweldig. Kregen een melding die we niet konden thuis brengen en werden hiermee zelfs in het weekend geholpen. We kunnen zowel dit apparaat als het bedrijf Sofresh dus enorm aanraden!
Product besteld via Bol.com
Product besteld via Bol.com. Retour aangemeld omdat we niet tevreden zijn over product en de reden van retour aangegeven. Vervolgens word je bestookt met mailtjes van Sofresh die grensoverschrijdend zijn. Daarnaast maken ze klanten warm voor een positieve review in ruil voor een paar tientjes cashback. Schandalig!!

Antwoord van Sofreshonline
Super blij met de luchtreiniger
Super blij met de luchtreiniger. Besteld en volgende dag al in huis. Top service!
Wat een top apparaat!
Wat een top apparaat!
Precies wat we nodig hebben in ons vochtige huis.
Heel blij ook met de snelle levering!
Onlangs besteld en volgende dag in…
Onlangs besteld en volgende dag in huis. Product naar wensen
Geweldig product
Ik ben heel blij met de aankoop van de luchtreiniger. Ik had 'm gekocht voor in de woonkamer, om de lucht te zuiveren. Het ruikt nu een stuk frisser!
Ik had nog een vraagje en kreeg heel snel antwoord van de klantenservice. Ze denken echt met je mee. De bestelling werd ook snel geleverd.
Door deze positieve ervaring heb ik snel een extra luchtreiniger besteld.
De prijs/ kwaliteitverhouding is ook prima. Zeker een aanrader!
Snelle levertijd en ook goeie service
Snelle levertijd en ook goeie service! Helemaal niks te klagen bij Sofresh.
Super fijn product
Super fijn product, en een goede en fijne service!
Luchtreiniger
De luchtreiniger van SoFresh werkt fantastisch! Ik merk direct dat de lucht in huis schoner en frisser is.
Verder was de levering snel en de service uitstekend. Zeker een aanrader!
Super tevreden
Super tevreden!
Blij met de luchtreiniger. Daarnaast was de levering snel, goede service!
Zal er zeker nog een keer bestellen.
Erg tevreden met de service die geboden…
Erg tevreden met de service die geboden wordt.
Zeker een aanrader.
Goede kwaliteit
Fijne service en snelle levertijd. De luchtreiniger is ook van goede kwaliteit!