Goed en professioneel geholpen. Eerst inlichtingenavond bijgewoond. Meer info gekregen dan op welke website dan ook. Het was even wachten maar na installatie nooit problemen gehad. App werkt ook zeer... Toon meer

Vanaf het begin dat wij met SolarBox in contact zijn gekomen is het in 1 woord 'geweldig'. Het aanbod sluit precies aan naar onze wensen. Europese garanties die voor ons zo belangrijk zijn en niet... Toon meer

Panelen (12) keurig gelegd. Initiële afspraak moest een dag verzet worden op verzoek van Solarbox naar een zaterdag. Op de dag zelf was niemand bereikbaar. Ik wilde weten of ze nog zouden komen. Dit n... Toon meer

Het gehele proces verliep gestroomlijnd: van advies, naar koop, naar uitvoering. Het advies over SolarWatt zonnepanelen en SolarEdge omvormer blijkt nu ook het juiste advies geweest te zijn. De uitvoe... Toon meer

4,6

Uitstekend

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

4,6

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Perfect

Alle werkzaamheden zijn tot voller tevredenheid uitgevoerd. Goede begeleiding vanuit kantoor. Zowel voortraject als natraject was prima begeleid. De monteurs waren vakbekwaam en uiterst vriendelijk.
Professioneel bedrijf, zeker aan te raden.

26 januari 2022

Antwoord van SolarBox® Zonnepanelen

Beste Frans, bedankt voor uw lovende beoordeling. Fijn om te horen dat alles naar volle tevredenheid is verlopen. Wij wensen u veel zonuren toe 🌞 en voor vragen staan we altijd paraat. Met vriendelijke groet, het SolarBox team!

Snelle installatie en nette…

Snelle installatie en nette installateurs.

19 januari 2022

Antwoord van SolarBox® Zonnepanelen

Beste, bedankt voor uw 5 sterren beoordeling. We wensen u veel zon uren tegemoet, voor vragen staan we altijd paraat. Met vriendelijke groet, het SolarBox team.

Top bedrijf om mee te werken

Top bedrijf om mee te werken. Het hele traject verliep zeer soepel. Vooral de uitleg tijdens de voorlichtingsavond heeft ons over de streep getrokken. Wel iets duurder, maar daar krijg je echt iets voor terug. De panelen liggen inmiddels en ik kan zeggen dat het installatieteam ook een pluim verdient. Goede communicatie en er wordt netjes gewerkt. Wij hebben veel vertrouwen in de toekomst en de service.

17 januari 2022

Antwoord van SolarBox® Zonnepanelen

Beste Hans, bedankt voor uw mooie 5-sterren review. Fijn om te vernemen dat u het traject van voorlichting tot installatie als positief heeft ervaren. De complimenten aan de monteurs zal ik doorgeven. Wij wensen u veel zonuren toe 🌞 en voor vragen staan we altijd paraat. Met vriendelijke groet, het SolarBox team!

Zeer tevreden

Wij hebben onlangs zonnepanelen laten plaatsen door SolarBox en zijn zeer tevreden over het gehele traject. De communicatie is zeer duidelijk en snel. Iedereen met wie we hebben gewerkt is uiterst professioneel en ze kennen hun vak echt. Wil je een goed product en service, bel dan zeker SolarBox!

13 januari 2022

Antwoord van SolarBox® Zonnepanelen

Beste, bedankt voor uw lovende beoordeling. Heel fijn om te vernemen dat uw ervaring met ons zo positief is. Wij wensen u in ieder geval veel zonuren toe 🌞 en voor vragen staan we altijd paraat. Met vriendelijke groet, het SolarBox team!

Goede voorbereiding

Goede voorbereiding, helder wat je krijgt afspraken worden nagekomen, je wordt tijdig geïnformeerd! Vriendelijk personeel, zowel op kantoor als bij montage!

7 januari 2022

Antwoord van SolarBox® Zonnepanelen

Beste Patrick, bedankt voor uw mooie recensie. Wij wensen u veel zonuren toe 🌞 en voor vragen staan we altijd paraat. Met vriendelijke groet, het SolarBox team!

Er is keurig netjes gewerkt wat alleen…

Er is keurig netjes gewerkt wat alleen jammer was is dat bij de installatie antenne vergeten was mee te nemen waarop de monteur een paar dagen later nog eens langs moest komen. Verder prima.

7 januari 2022

Antwoord van SolarBox® Zonnepanelen

Beste R. van der Horst, bedankt voor uw beoordeling. Fijn dat er keurig netjes is gewerkt door onze monteurs. Inderdaad jammer dat ze de wifi antenne zijn vergeten mee te nemen. Gelukkig is dit als nog snel opgelost. Wij wensen u in ieder geval veel zonuren toe 🌞 en voor vragen staan we altijd paraat. Met vriendelijke groet, het SolarBox team!

Pluim

Het advies en de aandacht voor onze aanschaf van de voor ons juiste zonnepanelen hebben wij als bijzonder goed ervaren.
De installatie door B&Y Diensten is heel professioneel en perfect verricht.
Wij hopen jarenlang plezier van deze aanschaf te hebben.

4 januari 2022

Antwoord van SolarBox® Zonnepanelen

Beste Ton, bedankt voor uw 5-sterren beoordeling🤩. Goed om te horen dat onze adviseurs u zo goed hebben kunnen helpen. Aan de monteurs zal ik het mooie compliment doorgeven. Wij wensen u in ieder geval veel zonuren toe 🌞 en voor vragen staan we altijd paraat. Met vriendelijke groet, het SolarBox team!

Ik was tevreden over het contact vooraf…

Ik was tevreden over het contact vooraf en over de werkzaamheden voor het plaatsen van de zonnepanelen.

4 januari 2022

Antwoord van SolarBox® Zonnepanelen

Beste, bedankt voor uw beoordeling. Fijn om te lezen dat u tevreden bent over het contact met ons en de uitgevoerde installatie. Wij wensen u in ieder geval veel zonuren toe 🌞dit nieuwe jaar en voor vragen staan we altijd paraat. Met vriendelijke groet, het SolarBox team!

Goede communicatie

Goede communicatie, ziet er goed uit, netjes gewerkt, beleefde mensen die hier werkte. 10 Pannen kapot vond ik wel wat veel !!!!!

1 januari 2022

Antwoord van SolarBox® Zonnepanelen

Beste Jan, bedankt voor uw review. Fijn dat de monteurs het systeem net hebben opgeleverd. Jammer inderdaad van de kapotte dakpannen, het ene type pan is wat poreuzer dan het andere type pan. Gelukkig had u er nog voldoende op voorraad liggen. Wij wensen u in ieder geval veel zonuren toe 🌞dit nieuwe jaar en voor vragen staan we altijd paraat. Met vriendelijke groet, het SolarBox team!

Op tijd geleverd en snel en netjes…

Op tijd geleverd en snel en netjes gemonteerd. Ook nog wat foutjes van eigen montage verholpen. Goed werk.
Eric

28 december 2021

Antwoord van SolarBox® Zonnepanelen

Beste Eric, bedankt voor uw mooie beoordeling. Fijn om te horen dat alles op tijd geleverd is en dat onze monteurs het snel en net hebben geïnstalleerd. Wij wensen u in ieder geval veel zonuren toe 🌞dit nieuwe jaar en voor vragen staan we altijd paraat. Met vriendelijke groet, het SolarBox team!

Zonnepanelen

Vanaf de eerste zitting op het bedrijf tot in bedrijfstelling is alles perfect gegaan.

26 december 2021

Antwoord van SolarBox® Zonnepanelen

Beste M. Janssen, bedankt voor uw 5-sterren beoordeling. Fijn om te horen dat u het traject van A tot Z als perfect heeft ervaren. Wij wensen u in ieder geval veel zonuren toe 🌞dit nieuwe jaar en voor vragen staan we altijd paraat. Met vriendelijke groet, het SolarBox team!

Fijne samenwerking

Wij werden goed ontvangen . Daarna kregen wij een perfecte uitleg wat er ging gebeuren.

Er volgde een offerte met mogelijkheden en prijzen waaruit we konden kiezen
Toen wij een keuze gemaakt hadden is de uitvoering op het dak snel gerealiseerd. Alles is tot volle tevreden verlopen.

24 december 2021

Antwoord van SolarBox® Zonnepanelen

Beste heer van Leeuwen, bedankt voor uw recensie. Fijn om te vernemen dat u het traject van uitleg tot realisatie als positief heeft ervaren. Wij wensen u in ieder geval veel zonuren toe 🌞dit nieuwe jaar en voor vragen staan we altijd paraat. Met vriendelijke groet, het SolarBox team!

SolarBox=topproduct+topservice

We zijn heel tevreden met SolarBox. Niet alleen een hele snelle levering van zonnepanelen, maar de informatieavond vooraf en een heldere uitleg van de offerte. Ze begeleiden de hele aanvraag voor BTW teruggave. Maar ook na de installatie blijven ze informatie en tips geven. Ze leveren een top product maar ook hun service is top.

22 december 2021

Antwoord van SolarBox® Zonnepanelen

Beste Debby, bedankt voor uw mooie beoordeling 🤩. Fijn dat u het gehele traject van informatie t/m de service na installatie als positief heeft ervaren. Wij wensen u in ieder geval veel zonuren toe 🌞 en voor vragen staan we altijd paraat. Met vriendelijke groet, het SolarBox team!

Een uitbreiding van 5 panelen op…

Een uitbreiding van 5 panelen op bestaande installatie was snel gebeurt en binnen een dag op je app te zien. Er is zeer netjes gewerkt. Een aanrader dus

15 december 2021

Antwoord van SolarBox® Zonnepanelen

Beste Ad, bedankt voor uw positieve beoordeling. Fijn dat alles zo snel was gebeurd en dat u het gelijk op de app al kon zien. Wij wensen u in ieder geval veel zonuren toe 🌞. Voor vragen staan we altijd paraat. Met vriendelijke groet, het SolarBox team!

Een zeer informatieve bijeenkomst gehad…

Een zeer informatieve bijeenkomst gehad met begrijpelijke uitleg men nam de tijd er voor
Offerte met uitleg
Na ondertekening binnen de afspraak gemonteerd.
Zeer keurig gewerkt tot nu toe werkt alles naar tevredenheid .

15 december 2021

Antwoord van SolarBox® Zonnepanelen

Beste Hans, bedankt voor uw 5-sterren beoordeling. Het doet ons goed te vernemen dat u het traject van informatie voorziening tot installatie als positief heeft ervaren. Wij wensen u in ieder geval veel zonuren toe 🌞. Voor vragen staan we altijd paraat. Met vriendelijke groet, het SolarBox team!

Antwoord van SolarBox® Zonnepanelen

Beste, bedankt voor uw beoordeling. Fijn te vernemen dat u de service en uitvoering als goed heeft ervaren. Wij wensen u in ieder geval veel zonuren toe 🌞. Voor vragen staan we altijd paraat. Met vriendelijke groet, het SolarBox team!

Duidelijk en toegankelijk

Fijn bedrijf. Ze nemen de tijd voor je om alles uit te leggen en om alles te laten zien. Veilige omgeving om aankoop te doen. Ze waren niet te goedkoopste (wat nog meevalt). Maar wel met beste kwaliteit en beste garantie. Verstand van zaken. Raad dit bedrijf zeker aan.

10 december 2021

Antwoord van SolarBox® Zonnepanelen

Beste fam. Vosman, bedankt voor uw mooie recensie. Het doet ons goed te vernemen dat u onze werkwijze als positief heeft ervaren. Wij wensen u in ieder geval veel zonuren toe 🌞. Voor vragen staan we altijd paraat. Met vriendelijke groet, het SolarBox team!

Zeer snelle en vakkundige installatie

Zeer snelle en vakkundige installatie.
Er wordt zeer netjes gewerkt en er is een goede ondersteuning.

8 december 2021

Antwoord van SolarBox® Zonnepanelen

Beste Henny, bedankt voor uw 5-sterren beoordeling. Fijn om te horen dat de installatie snel en vakkundig is uitgevoerd. Wij wensen u in ieder geval veel zonuren toe 🌞. Voor vragen staan we altijd paraat. Met vriendelijke groet, het SolarBox team!

Zover ik nu kan bekijken werkt het…

Zover ik nu kan bekijken werkt het systeem goed. Opbrengst is tot nu toe zeer matig. De huidige weersomstandigheden zijn daar natuurlijk het gevolg van.
Ik ben benieuwd wanneer de dagen lengen en de zon zich laat zien, wat de opbrengst zal zijn.

7 december 2021

Antwoord van SolarBox® Zonnepanelen

Beste Arie, bedankt voor uw recensie. Het systeem werkt zoals het moet werken. Het weer zit alleen een beetje tegen. Gelukkig geven wij performance garantie. De opbrengst die door ons is geprognotiseerd is dus gegarandeerd😄. De komende twee jaar kijken we in ieder geval mee met uw systeem. Laat de zon maar snel weer schijnen 🌞 en voor vragen staan we altijd paraat. Met vriendelijke groet, het SolarBox team!

Van begin tot leggen panelen goede ervaring

Van begin tot eind wordt goed toegelicht wat er allemaal kan en wat ze uiteindelijk gaan doen. Je merkt ik vergelijking met andere partijen dat ze niet uit zijn op zo snel mogelijk een deal maar wat haalbaar is en het meeste oplevert.

7 december 2021

Antwoord van SolarBox® Zonnepanelen

Beste, bedankt voor uw 5-sterren beoordeling. Om als klant een goede keuze te kunnen maken, is het van belang dat u goed geïnformeerd wordt. En dit proberen wij zo goed mogelijk in te vullen. We streven als SolarBox naar systemen met een zo hoog mogelijk rendement over een zolang mogelijke periode. Wij wensen u in ieder geval veel zonuren toe 🌞 en voor vragen staan we altijd paraat. Met vriendelijke groet, het SolarBox team!

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken