Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Gjorde en beställning som jag sedan ångrade och gjorde en ny beställning. Skulle kontakta företaget dagen efter för korrigering men då hade Johan redan skickat ett mejl och frågade om jag verkligen sk... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Beställde delar för över 50 000kr. - Bra priser - Snabb personligt mail med planerat leveransbesked - Snabb leverans - Väl emballerat - Allt verkar vara som utlovat Jag är nöjd och kan rekommen... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bra uppdatering om tillgängligheten och leveransen och enkelt att hämta direkt från lagret. Trevlig personal och konkurrens kraftiga priser. Ett företag jag gärna beställer från igen.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Superbra kontakt och bra bemötande Hemsidans produktkategorier skulle behöva några nivåer till för bättre sortering vilket ger mindre antal produkter per nivå, men det går att söka

Bedrijfsgegevens

5. Leverancier van apparatuur voor zonne-energie
  6. Caravanwinkel

Info over SolarQuip.se

Geschreven door het bedrijf

SolarQuip.se – din expert på solel, laddning och elsäkerhet

SolarQuip.se är en svensk webbutik som drivs av Solokraft AB och är en ledande återförsäljare av solel- och laddningsprodukter från Victron Energy i Sverige. Vi erbjuder ett brett sortiment av solcellsladdare, växelriktare, DC/DC-laddare, batteriladdare och batterihanteringssystem, perfekt för husbilar, båtar, off-grid-system och energilagring. Tack vare att vi har de flesta produkter på eget lager i Sverige kan vi hålla korta leveranstider och säkerställa att du snabbt får det du behöver.

Victron Energy ESS – smart energihantering

För den som vill optimera sin energianvändning och minska beroendet av elnätet erbjuder vi Victron Energy ESS (Energy Storage System). Med en ESS-lösning kan du lagra överskottsenergi från solceller, använda den vid behov och på så sätt sänka dina elkostnader. Victrons system är flexibla och passar både för hemanläggningar och industriella applikationer, där de bidrar till effektiv lastbalansering, backup-ström och maximal egenanvändning av solenergi.

Skyllermarks – elsäkerhet för båt och fordon

Vi samarbetar med Skyllermarks, ett svenskt företag som utvecklar högkvalitativa elsystem för båtar och fordon. Deras kablar, batteriförbindelser och installationslösningar säkerställer låg resistans och maximal driftssäkerhet, vilket gör dem till ett självklart val för både yrkesverksamma och båtägare.

Sutars – pålitliga anslutningslösningar

Vi erbjuder även produkter från Sutars, en svensk tillverkare av elektriska anslutningslösningar för fordon, industri och belysning. Deras kablar, kontakter och adaptrar är särskilt uppskattade inom fordonssektorn och marinindustrin. Med fokus på hållbarhet och säkerhet levererar de pålitliga lösningar för både professionella och konsumenter.

Baywatt – innovativ marinelektronik

För båtägare som vill förenkla sina elektriska installationer och förbättra funktionaliteten ombord tillhandahåller vi Baywatt, ett varumärke under det franska företaget SEAWATT som specialiserar sig på marina elektriska lösningar och erbjuder avancerade produkter som gör det enklare att installera och hantera el ombord. Baywatts sortiment innehåller innovativ marinelektronik anpassad för både fritidsbåtar och professionella applikationer.

Ruuvi – trådlösa temperatursensorer

För dig som behöver noggrann temperaturövervakning finns trådlösa temperatursensorer från Ruuvi, kända för sin höga precision och långa batteritid.

Hitta rätt produkt hos SolarQuip.se

Oavsett om du letar efter en MPPT-laddningsregulator, en ren sinusväxelriktare, ett komplett solcellssystem eller en avancerad ESS-lösning, har vi produkterna som passar dina behov.

Hittar du inte det du söker på SolarQuip.se? Kontakta oss för en prisuppgift eller leveranstid, så hjälper vi dig att hitta rätt lösning.

Contactgegevens

2 sterren
1 ster

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Jag är nöjd!

Beställde delar för över 50 000kr.
- Bra priser
- Snabb personligt mail med planerat leveransbesked
- Snabb leverans
- Väl emballerat
- Allt verkar vara som utlovat
Jag är nöjd och kan rekommendera andra att handla av SolarQuip.se

25 oktober 2025

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.