Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har haft et godt og konstrutivt samarbejde med Thomas, og har fået leveret og opsat et anlæg, som passer til vores bolig. Anlægget blev monteret og tilsluttet på aftalt tid. De bedste anbefaling... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi har haft en behagelig og konstruktiv samtale med Thomas Pedersen i dag. Alle aspekter vedr. opsætning af et solcelleanlæg blev gennemgået. Vi valgte dog at sige nej tak. Dette skyldes især vor... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg kunne ikke ønske mere. Alle har været utroligt søde, fra sælger til montører og elektriker. Ud over en hurtig og perfekt installation, er det også billigere end andre steder. Fuld respekt fra mig... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg stod i en situation, hvor jeg gerne vil have batteri på mine solceller. Har ikke en hybrid inverter, så indhentede tilbud om en ny løsning. Så kontaktet Niels fra solcelleanlæg.dk mig, med en... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Leverancier van apparatuur voor zonne-energie
  2. ook in
  3. Elektrotechnisch installatiebedrijf
  4. Groene energie leverancier
  5. Specialist in werken op hoogte
  6. Timmerman

Geschreven door het bedrijf

Hos Solcelleanlæg.dk har vi specialiseret os i at levere pakkeløsninger på hybrid- og solcelleanlæg. Vi er lokaliseret i Store Heddinge på Sjælland og har konsulenter og monterings hold over hele Danmark. Vi lægger vægt på høj kvalitet af produkter, gennemskuelighed af vores pakkeløsninger og at arbejdet udføres af dansk autoriseret håndværkere. Alt i alt en kombination der giver vores kunder den bedste løsning. Sådan gør vi: Vi har valgt at sælge alle vores produkter i pakkeløsninger, så du som kunde ikke behøver den store tekniske viden omkring solceller og montering for at få solceller på taget. Vores konsulenter kommer ud på besøg hos hver enkelt kunde, de tager et tjek på jeres elforbrug, og derefter fortæller vi omkring hvilke solcelleanlæg, vi mener passer bedst til jeres forbrug og behov. Når vi kommer hjem, laver vi beregninger på solcelleanlæg og tagflade og sender til jer. Sammen aftaler vi en dato for levering og montering. Vores solcelleanlæg monteres og installeres af dansk autorisererede tømrer og el-installatører.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

4,7

Alle reviews

11 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Et anbefalelsesværdigt firma!

Vi har fra dag ét, til at solcellerne var på taget haft en god oplevelse. Har haft gode dialoger med båede sælger og indehaver vedrørende tekniske spørgsmål omkring montage og brug af anlægget.
Vi valgte solcelleanlæg.dk grundet fair pris, valg af produkter samt deres gode erfaringer inden for branchen.

4 mei 2022

opsat og tilsluttet indenfor 7 timer

Fik tilbud fra 5 forskellige leverandøre, og tog imod Thomas' tilbud, da det lød som bedste løsning. Aftalte del-betalinger ifm bestillingm, og efter leveringer af hhv anlæg og tilslutning. Anlægget blet sat op på taget d. 6/4 iløbet af 4 timers tid, hvorefter elektrikeren tilsluttede det hele på 3 timer. alt ialt tog det 7 timer for etablering, tilslutning, registrering og opsætning af apps. Afventer nu kun gsrn for oprettelse af el-salg. Anlægget levererer mere end det vi skal bruge lige nu (mere her i sommer-perioden, og forventeligt mindre i vinterperioden). og batteriet er fuldt opladt indenfor et par timer med sol.
Fik god vejledning i vedligehold af solceller og blev guidet igennem registrering hos inverter-leverandør samt elektriker (for gsrn registrering).

10 april 2020
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Søde og rare i telefonen

Søde og rare i telefonen, kom og monterede solcellerne på taget som aftalt, der efter prøvede jeg forgæves at få fat i ejeren Thomas på mail, sms og flere opkald i halvanden måned, for at få ham til at sende en elektriker ud og tilslutte anlægget.
Først da jeg truede med at få en anden til at tilslutte anlægget på hans regning, dukkede der en elektriker op uanmeldt på en søndag for at tilslutte anlægget.
Jeg har stadig ingen ting hørt fra Thomas.
Helt igennem en dårlig oplevelse.
Jeg har været i byggebranchen i næsten 20 år og aldrig oplevet noget der liger det her.

11 februari 2020
Logo Solcelleanlæg.dk

Antwoord van Solcelleanlæg.dk

Hej Anders.

Mange tak fordi du tog dig tid til at skrive et opslag på vores Trustpilot.

Jeg er ked af at høre om, at du har haft svært ved at få kontakt til Thomas angående tilslutningen af dit solcelleanlæg. Det er selvfølgelig en beklagelig situation, at du har måtte vente ekstraordinært lang tid på tilslutning.

Men dertil kan jeg forstå, at der var andre omstændigheder fra din/jeres side, der gjorde at anlæggets tilslutning blev udskudt - bl.a. faldt en eller flere betalingerne ikke rettidigt.

Håber ellers du er tilfreds med dit solcelleanlæg. :-)

Mvh. Anders
Solcelleanlæg.dk - Support