Jeg har fået den ypperste service! 👌 Dao fik smidt pakken væk, men Michael sendte bare en ny. -Det er dælme service! Jeres produkter virker, og er nemt at gå til. ☀️ Tak for god kommunikati... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Endelig et seriøst og legit sted ingen unødig snak og salgs tricks. Kanon kunde service med geniale medarbejdere. Det kommer inden 4 dage hos mig to hverdage enda dao er genialt så ka kun tal... Toon meer
Fantastisk kundeservice, hurtig levering og produkter der virker! Jeg har aldrig oplevet andet end at føle mig værdsat som kunde, og har intet negativt at sige, jeg kan ikke finde det mindste at sæ... Toon meer
Jeg var lidt i tvivl om siden og produktet, men havde en god veninde med en sindssyg flot kulør, der over flere gange har handlet derinde. Tog chancen og gennemgik handelsprocessen. Det fortry... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Vi sælger skønhedsprodukter
Contactgegevens
Niels christensen stræde 22, 9000, aalborg, Denemarken
- info@solkur.com
- solkur.com
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Servicen er i top! 🙏
Jeg har fået den ypperste service! 👌
Dao fik smidt pakken væk, men Michael sendte bare en ny. -Det er dælme service!
Jeres produkter virker, og er nemt at gå til. ☀️
Tak for god kommunikation og service.
Gode produkter og varene kommer…
Gode produkter og varene kommer hurtigt, har altid været tilfreds..
Mega gode produkter...
Mega gode produkter der holder hvad de lover. Altid hurtig levering og god service. Endnu engang tak.
Blandet vudering
Deres solkur fungerer virkelig godt, og jeg er meget tilfreds med selve produktet. Jeg har haft mange besværligheder med at opnå en tan, men med dette produkt, får jeg det på meget kort tid, endda uden at blive rød.
Super service 🙏
Pålidelig, handlet der mange gange før uden problemer 🙏
Indehaver yder direkte og hurtig service 🙏❤️🙏
Kan klart anbefales
Kan klart anbefales, så tilfreds med produktet og den gode og hurtige service
Fantastiskt service/ produkt
Fantastiskt service. Svarer på alle spørgsmål. Hurtig levering
Fantastiske produkter! 10/10 jeg behåller dem!
De leverer hvad de lover
De leverer hvad de lover, kun positiv anmeldelse herfra👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
Virker som det skal
Virker som det skal, ingen bivirkninger, og som er fantastisk. Havde forventet at den brune kulør virkede hurtigt, først efter 7 og 8 gang begyndte en brun glød at tone frem. Ellers er det udemærket, især at ingen bivirkninger kom. 🤗
Jeg har prøvet et par forskellig…
Jeg har prøvet et par forskellige solkure før og er altid blevet super brun - jeg så man kunne bestille kur her, så det gjorde jeg.
Jeg er nu igennem hele kuren og den har intet gjordt overhoved! Som i intet… rigtig arverligt..😣
Ellers så rigtig hurtig levering og man får alt man skal bruge med - bare ikke en solkur der virker🥲😅
Det virker bare
Har købt hver sommer i et par år , virker som det skal , er normalt krid hvid , men efter 8 dage mørkebrun. Kan klart anbefales
Er fuldt ud tilfreds.
Er fuldt ud tilfreds.
Kom til at bestille solkur til stik, men det var intet problem at ændre bestillingen til næse, dog havde jeg betalt for stik produktet, som var billigere, men de eftergav mig de 20 kr.
Mange tak for god og hurtig handel, og produktet virker, jeg er dejlig brun 🙋🏽♀️
Havde store forventninger til solkur…
Havde store forventninger til solkur efter at have læst anmeldelserne. Desværre er det eneste jeg har fået ud af det en masse bivirkninger i form af ulidelig kvalme og træthed. Jeg har taget kuren i 7 dage nu og intet er der at se. Jeg blev tidligere meget brun men med alderen er dette aftaget. Det har så heller ikke hjulpet at stikke mig selv i maveskindet 7 dage i træk.
Jeg anbefaler ikke andre at anvende dette produkt.

Glad kunde
Jeg er en super glad og tilfredsstillet kunde. Indgav en ordre den 31.03, modtog pakken den 03.04 og idag den 10.04 kan jeg se resultater. Hold da op jeg er glad. Har fulgt lidt med herinde, og kan se andre ikke er så heldige med resultateterne. Min hudtype er åbenbart meget modtagelig for solkur ! Tak for god og hurtig service, ikk sidste gang jeg handler her :D

Fra man bestiller til man modtager
Fra man bestiller til man modtager
Går det hurtigt super godt men men har brugt det i 12 dage intet sker ved ikke om det er fordi man skal tage sol samtidig med men sådan har jeg ikke forstået det
De 5 stjerne er for at købe det og modtage det
Har købt til 20 gange så vender jeg tilbage og skriver resten
Mvh Jan
Hej Igen ja nu er der gået en del dage og har være i sol og ude i sol hold da helt op har aldrig været så brun helt vildt flot kan mærke lidt i maven når man tager det og så får man da godt nok en hård en helt vild så er der også noget til konen 😃 super dejlig tar det en gang om ugen nu er er bare dejlig brun kan kun anbefale det hvis dig som aldrig har været brun vil prøve det
Mvh Jan

Suveræn oplevelse
God kvalitet, hurtig service. Bestemt intet at komme efter. Købte også sidste år og glæder mig allerede til, at jeg får en ny omgang

HVAD SKER DER LIGE
Jeg så rigtig meget frem til at modtage solkur.... MEEEN da jeg fik det blev jeg meget overrasket...hmm..nok mere FORBAVSET da der i en lille kuvert lå 2stk "ampuller" viklet ind i TOILET PAPIR... DER UDOVER INJEKTION PUMPE INKL.NÅL.............ALT LÅ HELT LØST OG IKKE PAKKET I UÅBNET EMBALLAGE....GAD GODT VIDE ER DER ANDRE DER HAR BRUGT DEN INDEN JEG MODTAGEDE DET...?? FOR MIG UBEVIDST DA DET JO LIGEFREM IKKE VAR STERILT INDPAKKET...ETC...

Super god service og super produkter
Super god service og super produkter
10 stjerner herfra 💪🏻👌😍
10 stjerner herfra 💪🏻👌😍
Var lidt skeptisk i starten da det hedder Solkur.com, læste så herinde på trustpilot og valgte at tage chancen 💪🏻 og det er jeg virkelig glad for at jeg gjorde 😍👌
Bestilte i lørdags og har allerede her i dag mandag modtaget de bestilte varer 🥰👌
Det er helt sikkert ikke sidste gang at jeg eller venner handler her 👌❤️
Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.