Om ni vill ha en leverantör som håller…
Om ni vill ha en leverantör som håller dig i handen från första mötet tills hela projektet är i mål, men även efter erat köp skall ni välja att arbeta med Solled Energy.

Antwoord van Solledenergy
Solled Energy AB är ert solcell/installationsföretag som I huvudsak utför installationer I Dalarna och Närke. Vårt enda mål är att de fastighetsägare som ger oss förtroendet aldrig ska ångra sitt beslut. I en djungel av bolag kommer vi att sticka ut som Sveriges I särklass mest prisvärda alternativ. Aldrig någon förskottsbetalning. Vi installerar och driftsätter alla våra anläggningar innan betalning sker. I ett möte med Solled Energy ska du känna att vi vill ditt bästa, att vi är kompetenta och effererar er skräddarsydda lösningar som passar er bäst, inte oss! Solled Energy är ett företag som skapats utifrån devisen: Vi gör detta bättre,säkrare, personligare och tryggare än någon annan! Hos Solled Energy hittar du alla produkter som du kan behöva för en solcellsinstallation. Solceller, växelriktare, batterier, laddboxar, AI-styrning, installation för Ö-drift...
Zweden

Antwoord van Solledenergy
Snabbt utfört jobb. Stor yrkesstolthet av dom utfört jobbet. Bra beskrivning av offert.
Snabbt och kompetent...
Tänk att du önskar en snabb och bra lösning på din energilösning. Med energilösning avser jag möjligheten att ackumulera energin då det är låg tariff och bruka den när tariffen är oförskämd. Fördelen med Solledenergy är de är kommunikativa, snabba och framförallt kompetenta. Inget svammel enbart resultat.

Antwoord van Solledenergy
Från första kontakt har bemötandet varit super. Professionellt och pedagogiskt. Jobbet med installation snabbt och proffsigt.
Kan verkligen rekommendera detta företag./ Perra F

Antwoord van Solledenergy
Tack vare mickes kunskap om batterier. Tog sig verkligen tid att förklara allt om batterier. Super duktiga montörer. Kan verkligen rekommendera dom.
Ingen press om att man ska skriva på utan man fick ta allt i sin takt.

Allt fungerat snabbt och smärtfritt. Har inget negativt att uppge. Tack Micke

Antwoord van Solledenergy
Köpte först solceller av Mikael allt fungerade till full belåtenhet med montering och uppföljning
Blev efter 2 år intresserad av batteri till solceller kontaktade då Mikael igen som kom och presenterade hur det fungerar med batteri och Ai den utförliga presentationen resulterade i installation av batteri.
Min erfarenhet hitintills av solceller och batteri är mycket positivt
Jag rekommenderar Dig som är intresserad av solenergi att kontakta Mikael för en presentation och offert sen tar Du beslut utifrån de underlag Du erhållit

Antwoord van Solledenergy
Väldigt nöjd, även efter en tids uppföljning av anläggningens funktion (Installerad augusti 2024)
Det som presenterades i offert har uppfyllt förväntningarna både beträffande installation och funktion.
Realistiska kalkyler vid försäljning.
Installation snabbt och snyggt utfört på överenskommen tid.
Förmedlat bra kontakter för svar på mina lite djupare frågeställningar.

Antwoord van Solledenergy
Klockrent får början till slut. En professionell installation och när allt var driftsatt så kom fakturan, precis så ska det gå till. Kan varmt rekommendera detta företag om du går i solcellstankar.

Antwoord van Solledenergy
Bra kontakt med ägaren som hade bra input på hur man kan tänka kring installationen. Snabbt och snyggt utfört. kan verkligen rekommendera om du går i tankar om att installera paneler och batteri.

Antwoord van Solledenergy
Proffsigt utfört från början till slut inga oklarheter inget att anmärka på, bra och begripliga svar på mina frågor toppen helt enkelt

Antwoord van Solledenergy
Allt som blev överenskommet föll på plats. Micke , med hjälp av sin son såg till så att det blev bra montage, och enligt tidsplan. Micke kollade även upp en vecka senare att allt var ok. Eftermarknaden är nog så viktig.

Antwoord van Solledenergy
Snabba, proffsiga och prisvärda. Upplever en genuin omsorg om kvalitet i leverans och en bra produkt. Rekommenderas!

Antwoord van Solledenergy
Trevlig och seriös, Bra service och har kontakt med köparen med inställningar och uppdateringar. Dom gjorde ett bra och snabbt jobb och framför allt att dom höll tidsplanen för uppsättning och elinstallation. Allt fungerar som det ska , jag är helnöjd.
Ps. Bra pris också.

Antwoord van Solledenergy
Det var en mycket positiv upplevelse från start till mål. Mikael var mycket kunnig i att planera hur stor anläggning vi behövde,och sitter på en stor kunskapsbas inom det ”snåriga” elområdet. Elektrikerna gjorde ett snyggt och bra jobb och var mycket trevliga och pedagogiska när dom förklarade för oss hur appar och allt fungerade.Vi har ett batteri inkopplat med anläggningen och det funkar klockrent ihop med AI som styr när det laddas.Jag rekommenderar starkt solled energi till den som funderar på att installera solcellsanläggning

Antwoord van Solledenergy
Fick bra information utan glädjekalkyler vid offertbesöket och ett mycket trevligt bemötande. Man känner att det inte är något företag som försöker pracka på en något man inte behöver/vill ha. Mycket prisvärt var det också. Supporten är också mycket bra!

Antwoord van Solledenergy
Lees meer over geverifieerde reviews.