Stelletje oplichters zijn het, bijna 2 jaar geleden een vishaak besteld en nooit binnengekregen, reageren ook niet op hun mail. NIET VAN BESTELLEN DUS!
Via Instagram zag ik mooie producten te koop ik was er ingetrapt. Hoopte dat ik niet op gelicht zou worden maar nu wel mn geld kwijt en niets gehad dieven zeg!!!! En na mail contact niet gevonden ja... Toon meer
Ik heb ook lang moeten wachten op mijn bestelling. Heb gemaild heb daar op antwoord gekregen moest daarna ongeveer weken wachten en heb mijn bestelling ontvangen. En ben zeer tevreden over het product... Toon meer
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Leveren niet!
Na 2 maanden nog niets ontvangen. Krijg steeds hetzelfde antwoord.
Door de huidige drukte bij onze leverancier heeft de verwerking van uw bestelling iets langer geduurd. W doen ons best uw bestelling alsnog z.s.m. naar u verzonden te krijgen.
"iets langer" en "alsnog"!!
Ik wil gewoon mijn geld terug.
Oplichters.
Oplichters.
Ik had twee leggings besteld en al betaald maar niks gekregen.
Broek besteld
Broek besteld, geen t & t ontvangen, vaak gemaild, geen reactie. Nu inmiddels 3 maanden geleden. Ik had beter moeten opletten en zoeken naar reviews. Slechte recensie op fb gegeven. Ook dat het slecht is van fb dat ze oplichters toelaten op hun site, slechte reclame.
Zeer slecht nog steeds me product niet…
Zeer slecht nog steeds me product niet ontvangen ben al ruim 1,5 maand verder en geen andwoord op de mail
Duuer lang
31-3 besteld, 4 april bevestiging gehad voor verzending. Nog steeds niks binnen!
Oplichters! Aangifte gedaan
Half feb product bestelt en betaalt, nog niks ontvangen. Geen reactie op mail, facebook messenger en whatsapp. Dit zijn oplichters.
Heb ook aangifte gedaan!
Wat een klucht.
Wat een klucht.. Maand geleden twee leggings bestel!! Staan in aftership.. Betaald en alles.. Krijg steeds antwoord.. Maar nog altijd geen goederen.. Zijn dit dus echt oplichters??? 😱 Jammer.. Ik werk nog thans hard genoeg voor mijn geld.
Ik ga hier ook niks meer bestellen
Ik ga hier ook niks meer bestellen. Oplichters. Duurt super lang. Ze bestellen het gewoon in China, en jij betaalt de hoofdprijs. Ik ben benieuwd of ik mijn bestelling ooit nog binnen krijg
4 maart een broek besteld
4 maart een broek besteld. Wel een mail ontvangen met de orderbevestiging en daarna een mail dat het product verzonden was. Tot op heden niets ontvangen. Oplichters
Helaas na een maand wachten en mailen…
Helaas na een maand wachten en mailen nog steeds geen trackingcode ontvangen en geen product.
Overduidelijk een scam die mensen oplichten.
trap er aub niet in!!
Zeer slecht
Zeer slecht.
Een broek besteld en ik zou een track en trace code krijgen. Niets daarvan. Na een paar weken kreeg ik een mail dat mijn broek verzonden was. Ik nam via de mail contact op een vroeg alsnog om die code. Paar dagen geen reactie, daarna een reactie die totaal geen antwoord gaf op mijn vraag. Weer dezelfde vraag gestuurd. Paar dagen kreeg ik het antwoord dat de levering van het product nóg twee weken nog duren na de bevestiging te hebben gehad dát hij verzonden was. Maar ik had nog steeds geen code, waar ik recht op heb en ze gingen op deze vraag ook totaal niet in. Heb ze een limiet gesteld, deze code te versturen binnen vijf dagen en anders mijn geld terug te storten. Daar hebben ze niet op gereageerd. Vervolgens, na deze limiet heb ik ze geprobeerd te contacten via een telefoonnummer die de mogelijkheid bood tot appen maar daar komt niets aan. Jammer dat ik er weer ingestonken ben. Ik vermoed dat ik naar mijn geld en broek kan fluiten.
Mijn advies koop er niets want ze zijn in mijn ogen volledig onbetrouwbaar.
O sterren Kostuum besteld
Kostuum besteld. Krijg jasje met kreit strepen verschillende kleuren losse knopen geen schoudervulling. En geen pantalon. 25 febr. Besteld 2 april een deel van bestelling binnen en lelijk slecht afgewerkt. Verder klantenservice geeft mij antwoord waar ik niks aan heb daarop volgende berichten die ik stuurde geen reactie. Bij retour zending formulier invullen. Wat de site niet kan vinden. Dus eigenlijk nog minder dan een ster. 0 sterren