Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jak dla mnie Bomba. Korzystam z Lions mane oraz jestem bardzo zadowolony z jakości produktu jak i efektow(odmieniła moje życie bezpowrotnie.. czuję się jak za czasów gimnazjum) Leczy depreche,... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Ze względu na inwentaryzację sklepu, o której nie doczytałam na stronie internetowej, przesyłka opóźniała się. Napisałam maila z pytaniem kiedy dostanę zamówienie i bardzo szybko dostałam odpowiedź. S... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Firma oferuje jakościowe produkty w głównej mierze na naturalnych składnikach, zamówiony przeze mnie lions mane już po pierwazych użyciach daje efekty a to dopiero początek. Wysyłka nawet tak małej pa... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Kruidenmedicijnenwinkel
  2. Sportvoedingswinkel

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Solve Labs tworzy suplementy inspirowane inteligencją natury. Z najwyższej jakości składników roślinnych i grzybowych przygotowujemy autorskie mieszanki, które wspomogą Cię w realizacji zakładanych celów.

Contactgegevens

3 sterren
2 sterren
1 ster

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Wszystko sprawnie i w jak najlepszym…

Wszystko sprawnie i w jak najlepszym porządku. Jak zwykle zresztą :)

13 april 2021

Antwoord van Solve Labs

Do każdego zamówienia przykładamy się tak samo starannie dla pełni Waszego zadowolenia z otrzymywanych zamówień :) Jest nam bardzo miło, gdy możemy czytać tak pozytywne opinie - dziękujemy!

Adam

Niesamowity produkt na pamięć - Lion’s Mane

12 april 2021

Antwoord van Solve Labs

Lion’s Mane, to zdecydowanie niesamowity grzyb. Warto jednak sprawdzić również działanie innych: chaga, cordyceps, czy reishi, które wykazują inne właściwości uzupełniając suplementację.

Polecam, świetnie działa cordyceps ❤

8 april 2021

Antwoord van Solve Labs

Cieszymy się, że nasz ekstrakt z grzyba Cordyceps przypadł Ci do gustu i zachęcamy do zapoznania się z pozostałymi suplementami Solve Labs!

Wszystko ok

Wszystko ok, szybka realizacja, dobre ceny bo skorzystałem z promocji, choć mogłoby być taniej to bym brał i więcej i częściej. Zdecydowanie jednak muszę stwierdzić po zużyciu próbek, że sprzęt działa. Polecam

17 maart 2021

Antwoord van Solve Labs

Cieszymy się, że czujesz działanie naszych suplementów. Zapisz się do newslettera i polub nasz profil na Facebooku, a nie ominie Cię żadna promocja!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Najwyższa obsługa klienta i jakość…

Najwyższa obsługa klienta i jakość produktów!

13 maart 2021

Antwoord van Solve Labs

Najwyższa jakość produktów jest dla nas najważniejsza. Cieszymy się, że jesteś zadowolony i zachęcamy do wypróbowania naszej całej gamy suplementów diety.

Bardzo mila obsluga

Bardzo mila obsluga. Profesjonalne podejscie do klienta, blyskawiczny kontakt w razie problemow.
Serdecznie polecam!

10 maart 2021

Antwoord van Solve Labs

Dziękujemy za polecenie i zapraszamy do ponownych zakupów w naszym sklepie.

Miła i pomocna obsługa

Miła i pomocna obsługa, szybka wysyłka... Polecam

8 maart 2021

Antwoord van Solve Labs

Dziękujemy za pozytywną opinię i zapraszamy do ponownych zakupów w Solve Labs!

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Nie mogłem zapłacić kartą

Nie mogłem zapłacić kartą, kilka razy przekierowywało zamowienie tylko gotówką. Reszta super.

4 maart 2021

Antwoord van Solve Labs

Dziękujemy za pozytywną opinię i informację. Sprawdzimy co mogło pójść nie tak z płatnością kartą. Mamy nadzieję, że przy następnym zamówieniu nie będzie już żadnych problemów :)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bardzo szybka i sprawna realizacja

Bardzo szybka i sprawna realizacja. Produkty zgodne z opisem

3 maart 2021

Antwoord van Solve Labs

Większość naszych Klientów otrzymuje paczki już na następny dzień od zamówienia. Szybka dostawa to dla nas priorytet. Cieszymy się, że się to udaje i zapraszamy ponownie.

Super obsługa klienta

Super obsługa klienta. Szybka wysyłka.
Polecam bardzo

3 maart 2021

Antwoord van Solve Labs

Dziękujemy za polecenie i zapraszamy do ponownych zakupów w Solve Labs!

Doskonały kontakt

Doskonały kontakt, proaktywne podejście i otrzymanie zamówienia w ekspresowym tempie! Szok, szacunek i wielkie gratulacje!! Produkty najwyzszej jakości, ogolnie jestem ultra zachwycona!

2 maart 2021

Antwoord van Solve Labs

My też jesteśmy zachwyceni tak pozytywną opinią i obiecujemy, że zrobimy wszystko, by Twoje odczucia zostały tak samo dobre przy każdym kolejnym zamówieniu :)

Wszytko ok

Wszytko ok, b.szybko

11 februari 2021

Antwoord van Solve Labs

Katarzyno dziękujemy za pozytywną opinię i zapraszamy do ponownych zakupów w Solve Labs!

Super

Super, profesjonalnie i szybko, polecam!

5 februari 2021

Antwoord van Solve Labs

Dziękujemy za opinię 5/5 i zachęcamy do ponownego odwiedzenia naszego sklepu internetowego!

Szybko i bez problemów

Szybko i bez problemów, serdecznie polecam.

18 januari 2021

Antwoord van Solve Labs

Dziękujemy za polecenie i zapraszamy do ponownych zakupów!

Rewelacja

Rewelacja. Szybko i bez probemu.

10 januari 2021

Antwoord van Solve Labs

Większość paczek z naszego sklepu wysyłamy jeszcze tego samego dnia, a dochodzą na miejsce już następnego. Cieszymy się, że jesteś zadowolona z zakupów w naszym sklepie i zapraszamy ponownie!

Jeżeli chodzi o dostawę

Jeżeli chodzi o dostawę, bardzo szybko, zamówienie złożyłem w niedzielę, produkt miałem we wtorek. Cały czas byłem informowany wiadomościami email, o aktualnym statusie przesyłki. Natomiast produkt - soplówka jeżowata, przekonałem się dopiero po dwóch dniach, że działa. Koncentracja i wytrwałość podczas wykonywanych zadań na znacznie wyższym poziomie.
Rewelacja i polecam.

2 januari 2021

Antwoord van Solve Labs

Serdecznie dziękujemy za Twoją opinię i polecenie. Cieszymy się, że odczuwasz pozytywne skutki przyjmowania soplówki i zachęcamy Cię do spróbowania naszych pozostałych ekstraktów: Reishi i Cordyceps, które można łączyć z soplówką.

Wszystko super

Wszystko super, polecam sprzedawce

9 december 2020

Antwoord van Solve Labs

Dziękujemy za polecenie i zapraszamy do spróbowania naszych nowości: ekstraktów Reishi i Cordyceps przy następnym zamówieniu.

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.